Det gör ont.












från dag till dag.
vissa dagar är svårare än andra
när man saknar en person så mycket att både ord och känslor inte hjälper för att förklara, då gör det ont. Det gör fruktansvärt ont. Jag saknar dig mer och mer för varje dag som går, snart 4 år sedan vi träffades och jag saknar ord. Jag skulle behöva dig mer än något annat just nu, du är den enda som skulle kunna hjälpa mig.

Jag behöver ju dig, pappa.

Long time no see.

Tjänare.

Nu var det ett tag sedan. Jag har haft fullt upp dom senaste dagarna och har knappt varit hemma. Jag började på det nya jobbet i Skärholmen den 25:e November. Jag hjälpte till att fixa i ordning det sista i butiken innan vi öppnade (från 08.00-18.00) då vid 18 öppnade vi men var ändå inte riktigt färdiga. Jag jobbade 11 timmar och 15 minuter.

Dagen efter fortsatte jag att fixa och lära upp de andra. Jobbade en 8-9 timmar. Igår jobbade jag också 8-9 timmar och fixade lite mer. Det är riktigt roligt att hjälpa till att öppna ett ställe, lära upp andra, träffa nya människor. Men det är dock inte roligt att veta att Rån-risken är väldigt stor där i ghettot, så chefen har bett väktarna att gå förbi många gånger varje dag så vi ska känna oss lite säkra. Läskigt, men jag vet att om rånare skulle komma skulle jag antingen bara pissa ner mig eller bli skit förbannad och hoppa på dom :P

Varit ledig idag, hur underbart som helst. Fick en del grejer gjort! åkte sedan och stor handlade med Christian, vi trodde att all den där maten och allt skulle gå på en 2-3000 kr.... nepp, gick på 1500 kr. Såg ut som att vi hade handlat för oss samt våra 3 barn (?!) hahaha. Grymt nice.

Imorgon blir det jobb 11-19.00. (måste åka härifrån kvart i tio) hemma runt halv nio. Snark, men det är de värt! ganska skönt att bara sitta och lyssna på musik, men grymt irriterande då alla glor på en, eller att man har en person framför sig hela tiden så man vet inte vart man skall kolla någonstans. Vilka bekymmer jag har!


aaaw sötnos :)







och när du öppnar fönstret blåser en vårvind
Förändring

och bakom murarna vid ån lämnar jag spår
jag skrev mitt namn i vattnet
så du vet var jag finns

när det strålar från mitt hjärta
som en motorväg av ljus
genom hålet i mitt hjärta
kommer räddningen till slut
genom hålet i mitt hjärta

Sista dagen.

Häj.

Idag jobbar jag sista dagen på Subway i Haninge. Känns så underbart så det går inte att beskriva, så skönt att få slippa dåliga människor. Det mår ju alla bra av? :) Imorgon börjar jag även på det nya jobbet i Skärholmen, även det Subway - men med mer ansvar och förhoppningsvis sköna människor, mer ordning och att regler följs bättre!

Ska kliva upp runt 05.30 för att göra mig i ordning då pendeln går 06.46 mot city, sen byta till tunnelbana mot Skäris. Blir långa tripper varje gång, men som sagt, IT'S TOTALLY WORTH IT!

nepp. ska göra mig i ordning nu och jobba mitt 7 timmar och 30 minuter pass. hajdo


(det är inne med att ha skuggan av kameran i fejjan!) suck.


världens finaste!!! maaaah.
LOVE YOU ♥ min gosiga sälunge

Hemma igen.

Hejsan, kom hem för ett tag sedan!

Helgen har varit hel grym i Göteborg. Tänkte dra upp lite om vad vi gjorde där för er, men bilder får ni nog se längre fram då jag har sladden hemma.

Vi åkte ner till GBG runt 14.30 och var framme runt 20.00 på kvällen. Då åkte vi och hämtade hans lillasyster samt hennes bästa kompis på deras jobb, hälsade på dom. Sen åkte vi hem till deras föräldrar och fick träffa dom samt hans lillebror. Sen käkade vi och snackade hela kvällen.
På lördagen vaknade vi rätt tidigt, åkte sedan iväg till hans lillasyster för att duscha och göra oss i ordning. Sedan åkte vi in till stan och kollade runt, sen mötte vi upp hans föräldrar och käkade lite på ett café. Efter det gick vi till "Jul på Liseberg". Vi drack glögg och åt pepparkakor, köpte rostade mandlar och cashewnötter. Sen kollade vi på någon utställning och sedan åkte vi i Lisebergs tornet, fett högt. 125 meter eller vad dom sa. Efter det åkte vi hem till hans syster där vi spelade Wii, käkade god mat, drack lite vin och sedan spelade ett as roligt spel så alla skrek :p haha. Somnade runt en 3-4 på natten. Vaknade tidigt imorse, gjorde oss i ordning och åkte till hans föräldrar igen och åt as goda pajer! efter det sa vi hejdå och satte oss i bilen och åkte hem igen.

Där har ni våran helg lite kort :) var riktigt nice! hel skön familj.
imorgon börjar verkligheten igen........... snark. var huuur skönt som helst att komma härifrån ett tag!


en trött samantha förra månaden.
har brist på bilder för tillfället :P

Göteborg.

Bara så ni vet, så är jag i Göteborg hos Christians familj :)


åker hem imorgon,
hoppas ni alla har/haft/får en bra helg.
adios

Kladdkakemuffins.



Nu håller jag på att baka kladdkakemuffins med mörk laktosfri blockchoklad :) smarrigt värre! På bilden är det kladdkakemuffins med kinapuffar i, man kan alltså peta i vad man vill i sina muffins!

undra om jag kanske skall baka något annat då jag ändå håller på? något som inte har varken kakao eller mycket vetemjöl i ;) snart slut.. :(






Jag saknar mitt långa svarta hår. som vanligt.
man blir alltid så ledsen då man klipper av sitt hår,
även om man behöver det, men man ångrar sig ändå.
Det tar ett tag att spara ut det sådär långt... jaja, peppar peppar :)
nästa höst har jag nog lika långt hår igen om jag inte klipper det en enda
gång :O

1 day left.


Godmorgon - från trollet?

Sånt där fint barr vaknar man upp med då man duschar dagen innan och lägger sig med blött hår. (ja, jag duschade på dagen men det var inte torrt då jag la mig, nackdelen med självtorkning då man har tjockt hår.) Ska försöka platta till det snart, om jag nu lyckas :p

Vad händer idag? Jag är ledig min tredje dag, grymt nice. Jag ska som sagt fixa barret, duscha, fixa ögonbryna, baka kladdkakemuffins, städa och sen kanske kolla på film hela dagen? ingen aning. Packning blir det senare iaf. Tråkig info?

Igår åkte jag & Christian och hämtade hans DVD han köpt, Planet Earth. Vi började kolla smått på den igår, hur bra som helst! Sen kollade vi även på "Drag me to hell" fyfan va den var äcklig. Usch!

Risken med att vara rolig
är att folk tror att man skämtar.


- Harry Schein.

Rolig visit på bolaget.



Jag gick in på systembolaget för att kolla efter något gott Rosévin för att testa till helgen. Då läste vi på smakerna och vissa Rosévin hade inslag av "gräs"... hahahah va? Jag köpte i alla fall vinet med inslag av HALLONBÅTAR, rödvinbär och körsbär från Spanien. Lät riktigt gott. Återstår att se.

Nu har vi gjort pannkakor för ett helt år som vi ska hugga in i nu :) mums.

Nu får det vara nog.



Jag blir hemskt besviken på människor i helhet, jag blir besviken på att regler bryts, jag blir besviken på att ingen vill ge en chans, jag blir besviken på att ingen lyssnar till en ungdoms röst. Jag blir besviken på er alla som tillhör denna kategori - men vet ni vad? Ni får inte längre min energi, ni är obetydliga. Smuts, finns inte.

Är det meningen att man alltid skall vara på sin vakt för fula människor? är det meningen att man alltid ska må dåligt på grund av människor som inte vill en något annat än illa? ska man få skit för att man står upp för sig själv, när ingen annan gör det? Va? Ni är YNKLIGA. Ni borde skämmas över er själva! Riktigt skämmas.

ni är så roliga så jag skrattar :) hihihi hahah hohoh hähäh heheh moahahah.


Be strong..

Du skulle inte bry dig om vad folk tänker om dig
om du visste hur sällan de gör det.


- Olin Miller.



Spain year: 2005.

Godmorgon.

Hittade en skiva för ett tag sedan i ett skåp. Där stod det "Samanthas bilder" - när jag kollade nu på datorn vad det var för bilder, så var det från Spanien år 2005! shit... jag som råkade formatera bort alla spanien bilder då jag var typ 16 år.. så jag vart ÖVERLYCKLIG!!! fick tårar i ögonen, så många gånger jag önskat att jag haft kvar dom, sen har jag haft dom på en skiva här hemma. (tack pär!) haha. Vill ni se bilderna - gå in på min facebook! orkar inte ladda upp dom här nu, såååå många bilder.

Nu lyssnar jag på en Samantha 15 år skiva. Vadå emo?! hahahaha. roooligt.


vad händer idag då? jag ska förhoppningsvis snacka med den här snubben, sen kommer baby hit och vi ska kolla upp skivorna jag bränt om de funkar i hans bil, kanske bränna nya, välja ut vad jag ska ha på mig då vi ska till hans familj i helgen :) :) sen ska vi väl hitte på någe.


pappa & jag!
älskar dig. skulle kunna gå igenom eld för dig!

4 days left.



Hej.

Äntligen ser jag ljuset i tunneln, nu är nästan alla mina problem borta. Jag har bara ett problem kvar och den snubben jag försökt få tag på as länge ringde mig idag. Dessvärre jobbade jag då, men nu har han hört mig iaf :p krävdes tre miljarder samtal och 1 mejl - mejlet såg han men tydligen inte det andra. jaja, huvudsaken är att han kontaktat mig nu och jag ska ringa honom imorgon de första jag gör då han inte var anträffbar nu.

Snart är min "jag-mår-dåligt" period över och jag längtar tills jag spricker. Tycker bara det är så omoget och slöseri med tid att tjaffsa om precis allt och jävlas med en. Vuxna människor, det är tragiskt, riktigt tragiskt. Tänker inte skriva för mycket av mina privata tankar då det tydligen är HELT fel att göra (?) folk verkar ha glömt bort yttrandefrihet. Jaja, I don't give a damn fuck!

Nu tänkte jag ladda hem lite schysst musik som jag ska bränna ner på skivor. Jag och baby ska ju på roadtrip om 4 dagar till Göteborg! :) Hoppas brorsan inte bränt upp alla mina skivor bara...
Jag vill dela med mig av några minnesvärda och underbara bilder, samt text. Som betyder väldigt mycket för mig!


Här är den första bilden som någonsin togs på oss.
Min lillebror var fotografen och vi käkade på sibylla med mamma & brorsan.


Sen gosade vi lite, mitt lilla hjärta.


Vi på en filt på gräsmattan här någonstans i Jordbro.
Minns hur mina känslor sprudlade inom mig, du är vackrast på jorden.


Du kom till mig en gång under sommaren och överraskade mig.
Du hade köpt jordgubbar åt mig :> sötast!


Du är hela min värld!


En dag gick vi en promenad efter jag jobbat och vi såg ett helt gäng
med muterade sniglar - big snaJL power meet!


En dag ville du bara träffa mig trots att du hade fullt upp,
för att bjuda mig på mat, dricka redbull & kolla på regnbågen ovanför oss :)


finaste!


who could not love that face?


och alltid ska du mysa till allt, sötpuff!


Lillebrorsan, Du & jag!
här träffade du två av mina bästa vänner.


:)


Utflykt i skogen!



älskareva skutt! alltid du. ♥


oh when you're cold
i'll be there
hold you tight to me


when you're on the outside baby and you can`t get in
i will show you you're so much better than you know
when you're lost and you're alone and you cant get back again
i will find you darling and i will bring you home


and if you want to cry
i am here to dry your eyes
and in no time
you'll be fine
..

Flashforward.



Jag & Christian har börjat se på en ny serie som precis kommit ut. Den heter "Flashforward". Det handlar om att hela världen stannar upp i 2 minuter och 17 sekunder - och under denna blackout så får alla människor se en glimt in i deras framtid vart de kommer att befinna sig inom 6 månader och vad de gör. Vissa får inte se en glimt av sin framtid vilket betyder att de kommer att vara död inom 6 månader.

Dessa personer försöker leva upp till vad de sett, andra tar livet av sig, en del undviker, en del vill inte veta och andra gör vad som helst för att deras framtid inte skall slå in.

Varje avsnitt är spännande och den är absolut värd att se!
So, let's give it a try!

Design.



Marie fick sig en design förut av mig.
(Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.)

Replay.

God kväll.

Satt nu såhär på kvällskvisten och tänkte lite på ett samtal jag hade med en av mina bästa vänner förut ikväll. Hon pratade om utgångar etc. Jag har länge tänkt att jag kanske borde skaffa mer vänner i min egen ålder då jag nästan bara/alltid umgås med äldre människor. Jag är bara 20 år men jag är mycket äldre i huvudet. Ibland tycker jag att de i min egen ålder är väldigt omogna eller inte alls är roliga.. Men det kanske i själva verket är jag som blivit grå och gaggig?

Jag saknar att umgås med mina jämnåriga polare hemma och gå på krogen, ha sköna hemmafester, gå lös, shake some ass. Det kan jag inte riktigt göra här. Jag börjar sakna det lite. Folk är lite för pryda här i söder, eller så är det vi i norr som är för odrägliga. Man kan se allt från olika vinklar.

Nej, kanske ska tvinga mannen i huset till sängen? min lilla nörd.




Every day, you put a big smile on my lips.




min fina älskling.
du är ju så underbar.. mitt lilla.. happyhead!

Du & Jag


5 days left.

Morsning!

Har inte kunnat skriva eftersom jag är hemma hos Christian och hans dator (som jag sitter vid nu) är väldigt mongolid. Men jag ska ge det ett till försök och om detta publiceras, så lyckades jag.

I fredags var det ju - fredagen den 13:e, det fick jag i alla fall smaka på. Började dagen med att lägga en pizza i toan? jag mådde awesome efteråt och klädde på mig sen drog jag till jobbet. Väl där började jag må riktigt dåligt igen, jag känner knappt några lukter i vanliga fall då mitt luktsinne sviker mig - men då kände jag tamefan alla lukter i hela världen. Jag älskar oliver, men lukten av det fick mig att nästan kräkas. Death x.x

Igår jobbade jag 9 och en halv timma, money$.
Christian väntade på mig utanför jobbet då han också slutat och sedan gick vi hem till honom. Kollade på film, käkade godis för 60kr, mös ute på balkongen med hans värme lampa och snackade om en massa saker. Han e go han!


Sååå. tänkte bjuda på lite bilder sen jag tog bort bloggen.


på väg till Cosmonova, jag håller hårt i vägbeskrivningen!


Jag utanför. ser ut som en gammal tant? huva.


Jag från min hemska profil-sida ;) och ståtliga cosmonova, big as hell!


hahaha Christian utanför också :) sötkorv!


fika paus. ser ut som jag inte fått mat på en vecka? tryck in mer.


Sen på pendeln in mot stan den kvällen jag blev über packad och
älskade hela världen, så märkte vi en sak. Vi båda har prickar i händerna
på exakt samma ställen :p hans är födelsemärken, mina är någor underligt
rött under huden xD wierd.


Oh, här var det efter christian färgat mitt hår mörkt igen.
Vad tänkte jag med att ha ljust? dum tjej. Här skulle vi precis ut
och köpa pizza.


här var en annan gång då vi gick och käkade kycklingrulle! :D


JAG ÄLSKAR KÖTT!!!! mahahaha


och det fina paret, alltid lika vackra :D


Där fick ni er några bilder. Gott & Blandat.
Nu ska jag ta och städa upp här hos älsklingen och sen lägga mig i sängen igen och kolla på family guy tills Christian slutar jobbet och kommer hit. (I Love Stewie in Family Guy!!!!)

peace!

Melody in my head.

God förmiddag!

Jag tänker framföra ett meddelande som Johan Glans tog upp i ett av hans "Stand-ups" som stämmer så himla bra.

När det kommer till problem, så finns det två typer av personer. De personer som tänker "åh, ett problem! det måste jag lösa" och sen finns det de som är som mig och tänker "åh, ett problem.... jag tror jag går och lägger mig i fosterställning och gungar fram och tillbaka, så kanske det löser sig av sig självt."

Japp. Jag är som honom, jag skjuter alltid upp problem. Men nackdelen med det är att de blir så himla många problem i slutet som man måste lösa, som nu. Så idag ska jag försöka lösa alla problem. För efteråt lär det kännas som en stor klump som lyfts från bröstet.


me and you
got this special something
I never felt like this before, no no
can't get enough of you
but you always give me more
you're special, special, special

Första inlägget.

Som en nykläckt fågelunge som för första gången öppnar sina små, kletiga ögon, öppnar jag nu upp min blogg igen. För 100:a gången. Hoppas ni är glada igen.

Varför tog jag bort min förra blogg överhuvudtaget då jag så snabbt skapar en ny? Det angår er inte. Jag kan i alla fall berätta för er att jag fått ett nytt jobb. Inom samma bransch, men jag kommer nu i slutet av November att hålla till i Skärholmen där de öppnar upp en ny Subway. En timmas resa dit och hem,
but it's totally worth it!


Vad har hänt sedan jag tog bort min blogg?
- Sandra kom hit på besök och vi gick på Rise Against konserten.
- Jag har varit på Halloween fest med min älskling och hans arbetskompisar.



det är väl de, haha.
samt jobb då.


Jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva, mitt lilla hjärta.
Du är söt!

Somna in min älskling
vänd din andra kind mot slagen
..


RSS 2.0