Hemma igen.

Hejsan, kom hem för ett tag sedan!

Helgen har varit hel grym i Göteborg. Tänkte dra upp lite om vad vi gjorde där för er, men bilder får ni nog se längre fram då jag har sladden hemma.

Vi åkte ner till GBG runt 14.30 och var framme runt 20.00 på kvällen. Då åkte vi och hämtade hans lillasyster samt hennes bästa kompis på deras jobb, hälsade på dom. Sen åkte vi hem till deras föräldrar och fick träffa dom samt hans lillebror. Sen käkade vi och snackade hela kvällen.
På lördagen vaknade vi rätt tidigt, åkte sedan iväg till hans lillasyster för att duscha och göra oss i ordning. Sedan åkte vi in till stan och kollade runt, sen mötte vi upp hans föräldrar och käkade lite på ett café. Efter det gick vi till "Jul på Liseberg". Vi drack glögg och åt pepparkakor, köpte rostade mandlar och cashewnötter. Sen kollade vi på någon utställning och sedan åkte vi i Lisebergs tornet, fett högt. 125 meter eller vad dom sa. Efter det åkte vi hem till hans syster där vi spelade Wii, käkade god mat, drack lite vin och sedan spelade ett as roligt spel så alla skrek :p haha. Somnade runt en 3-4 på natten. Vaknade tidigt imorse, gjorde oss i ordning och åkte till hans föräldrar igen och åt as goda pajer! efter det sa vi hejdå och satte oss i bilen och åkte hem igen.

Där har ni våran helg lite kort :) var riktigt nice! hel skön familj.
imorgon börjar verkligheten igen........... snark. var huuur skönt som helst att komma härifrån ett tag!


en trött samantha förra månaden.
har brist på bilder för tillfället :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0