No war without warriors.

Sitter nu och lyssnar på Danjah – Oh Lord - den är riktigt skön.
Jag tål inte hiphop längre men reagge och rnb funkar fortfarande.
Annars är det sååklart rock och punk som gäller för min del :D mmh.



Mamma, lilla jag och pappa. (snygg frippa farsan!!)


Farsan matar en liten samantha som kollar skeptiskt mot fotografen.
Jag vet, min pappa är en apa.


Vi :)


Jag & lillbrorsan i Spanien :) jag håller i en godispåse, ovanligt? :D



haha tänkte bara berätta. När jag jobbade i veckan så snackade jag med en av kunderna och frågade om det var hennes hund som stod utanför för den var as fin. Då sa hon att det var hennes men att hon skulle flytta till ett nytt ställe och fick inte ta med sig hunden, så hon visste inte vad hon skulle göra.. Då sa jag att jag visste några som ville ha hund och jag kunde ringa och kolla mig för ifall någon ville ta hennes hund. Hon vart as glad och gav mig hennes nummer.. Sagt och gjort, jag fixade en tjejkompis, Madelene, som ville ha hunden :) Så jag gjorde en god gärning för båda :D stolt.

Sen har jag köpt en ny bok som heter "Den största belöningen i ditt liv - LYCKLIGARE" som handlar om positiv psykologi - de som känner mig vet att jag älskar psykoligi. Så, ska börja läsa den :)


Dagens citat:

"Lyckan är meningen med livet,
hela målet och avsikten med vår mänskliga tillvaro"


- Aristoteles

(ja, jag gillar filosofi också!)

Stupid cunt.


I brist på bilder så får ni en gammal på mig. Älsklingen tog kort innan jag begav mig mot det "nya" Subway som skulle bli så bra och jag var så glad. Om jag vetat hur det skulle bli, hade jag nog bara sagt upp mig istället. Haha. Seriöst. Blir galen. Blir en massa telefonsamtal imorgon, jag är så less nu på att ha rövhål som chefer. Sådana som älskar att lura ungdomar men inte vet att dom är jävligt smarta och redan gått igenom denna skit en gång innan. Vem tror dom att dom är? Va? Eller tror att dom kan skapa regler som dom vill bara för att dom äger stället? Det har ju fortfarande en strandard man Måste följa. Varför är det kris nu när man är i ett behov efter ett nytt jobb? Ett jobb med en bra, mogen, ansvarsfull chef. Är det så mycket begärt?

I alla fall. Igår var jag på Kent konsert på Annexet! Det var grymt :) Självklart såg jag inte ett skit då jag är världens minsta människa.... Baby lyfte upp mig ibland så jag fick se Kent lite iaf. Men resten av tiden lyssnade jag bara på musiken och stirrade in i en stor mans ryggtavla. Tur att det fanns en kille brevid honom som hade sin digitalkamera uppe hela tiden och igenom den såg man allt :D woho

Njae. Ska börja städa och tvätta lite sen dra till centrum och käka lunch med älsklingen! Min pussinussipluppigubbinubbisötnosendåååå! hahah


Söt somnade med boken i famnen :> gullhöna.


ett träd.


Bilen hade försvunnit under snön. Var ett jävla meck och få fram den!


En utomjordisk kärlekstörst ;)

6 månader med älskling på fredag :) Då ska vi gå på en as dyr resturang inne i gamla stan! Vi har försökt få bord där i 2 månader typ :p förrätten kostar typ 250kr :O kommer bli mys. Jag fick världens bästa kille, sådana som inte faller ifrån träd, den killen jag drömt om sedan jag började träffa killar.

Han var priset efter alla skithögar, du kompenserar för alla idioter jag haft :) Som sagt, man måste kyssa många äckliga, slemmiga, giftiga grodor innan man finner sin prins. Jag letade väldigt, väääldigt länge efter dig. Men när jag slutade leta, så fanns du där - rakt framför mina ögon. Kärlek vid första ögonkastet för oss båda, där i hissen på väg ner mot lagret. Jag vart helt knäsvag och konstig i hela kroppen. Jag hade glömt hur det kändes att vara kär, på riktigt :) Jag som hade byggt upp världens största mur runt hjärtat, jag var stenhård och iskall mot alla killar. Du rev den muren på en gång - jag vart livrädd, men det är de bästa jag gjort i hela mitt liv. Jag tog chansen, jag fick dig, nu är vi fulländade.

Du är ljuset i mitt liv, mitt hjärta.
Kent – Utan dina andetag (klicka och lyssna)

För dig älskling.

Ever blazing.

Shuuuu mah niggahzzzzZz. . . .

Jobbade öppning. Åkte sedan hem till Elin, visade sig att hon bodde i trappuppgången brevid den jag skulle kolla på lägenheten :P Vi gick dit och kollade på lägenheten och den var as fin (såg precis ut som hennes men ;p ) men dom var jätte jäääätte fina. Nu sitter jag och snubben och snackar om när jag ska flytta in :D hoho, så... Ska ringa hyresvärdarna imorgon och säga att jag tar den! Lite jävligt att behöva betala hyra nästa månad och därmed ha 4000kr mindre till Tokyo, så jävla typiskt. Blir så less, alltid något som kommer i vägen. Men men, lägenheten är viktigare än resan! Måste prioritera... Gillar inte det men :D

Sååå. Kollar på massa prylar på Ikea, inte för att jag kommer ha råd med att köpa något det närmsta året... :/ Ska söka ett till jobb så jag har två, då kanske det går ihop :) För med min lön går allt preciiiiis runt, men vill man ha mer saker måste man ha ett till jobb!

Känns ändå så jävla skönt att flytta hemifrån, som jag längtat. Sen ska jag hämta kartongerna som mormor har hemma hos sig med saker pappa lämnade till mig innan han lämnade Sverige och även hon har lagt till några kartonger med grejer. Så jävla bra gjort av dom, jag är evigt tacksam för det mina små sötnosar. En bra bit på vägen :)

Får ändå lite panik... Jag äger ingen dammsugare? Mopp? Stekpanna? Rengöringsmedel? Handdukar? Sängkläder? Nadious. Äh, får leva som en kloakråtta de närmaste månaderna - but it's totally worth it! (men det säger jag om allt)



Fan och hans moster om det kommer att strulas med min jävla lön de kommande månaderna. Har gjort det 3 ggr på bara någon dag. Först får jag inte min lön på lönedagen, får ingen OB heller för förra månaden som han missade att betala ut (?!) och har tydligen inte fått den nu heller... Och ingen lönespec på 3 månader? Känns jävligt oseriöst då man vill kunna ha kontroll på sina pengar, han har heller ingen stämpelklocka?! Utan utgår från när man loggar in i kassan? Hur fan ska man kunna ha koll på allt?! Blir så irriterad.
Inte ens någon mening att ringa facket med mera, dom gör ändå inte ett skit. Varför finns dom ens till? När jag bestämmer över världen ska jag avrätta alla som inte rör ett finger där.... Någon borde göra det, LATA är vad dom är. Äckliga Stockholms-människor, DÖ.

Like glue.


SÅHÄR GLAD ÄR JAG IDAG! nooooooooooot

Allt har gått fel enda sen imorse. Jag blir fan galen!!
Börjar med att jag är skit stressad innan jag drar till pendeln, men jag hann precis i tid - trodde jag, vart är mitt månadskort? Vart ÄR det? Ringer C, då är det hemma....... Går hem, hämtar det, går tillbaka, missar nästa pendel, får ta den efteråt. Tur att jag tänkte åka en halvtimma tidigare till jobbet så jag kom i tid ändå. Väl där stressar jag som en jävla jude för att hinna klart med allt. Tar kunder, preppar, städar, tar emot leverans, lägger in leverans, tar temperaturer, diskar, tar kunder, städar igen, fixar etc etc.. Hinner knappt äta. Jobbar över i en och en halv timma (det är nice iofs) .. Åker hemåt, missar första pendeln, andra pendeln är försenad.

Hemma i Haninge går jag till mataffärn för att handla hem mat eftersom det är lönedag. Nej, då har min chef inte lagt in någon lön idag?! Normala chefer brukar lägga in lönen 3 dagar innan ungefär? nej, inte våran.. Vi kan få våran lön 4 dagar efteråt ibland - eller ingen OB som förra månaden, så jag hoppas han inte glömmer att lägga in dubbla OB denna lön............. Aaaaaaaaah iaf...  Letade efter äggnudlar som tog mig ett halvår... Sedan skämmer jag ut mig inför alla då jag inte har några pengar och det ligger en massa saker som är klara att packas ner i kassar.... Snark, försöker ringa C för att be han föra över pengar från mitt sparkonto, men då har jag ingen som helst mottagning i hela affären? WHAT?! Får be om ursäkt och gå hemåt......

Stöter på fler problem, mer jobbiga människor, ännu mer problem osv.

En bra sak har hänt idag iaf.
Jag ska på lägenhetsvisning imorgon. Så roligt att lägenheten ligger i exakt samma område och precis brevid kära Elin :D så roligt. Så hon ska följa med mig imorgon och kolla på lägenheten :) Hoppas verkligen att jag får den! hihi

Njae. Nu ska jag fortsätta med min jobbiga kväll. Jag som inte trodde att det kunde bli värre, men det kunde de. Orkar inte mer :) Hejdå!

Gummi bear.


Den här gick Paulina och sjöng på hela kvällen,
den sätter sig väldigt snabbt ;) Gommi gommi gommi :D

Väntade as länge på pendeln, massa inställt. Åkte till älvsjö, väntade mer på bussen. Fick stå upp hela tiden för det är så fullt med folk och människorna är som galna. Efter halva vägen så insåg jag att jag glömt mina nycklar på jobbet igår och Paulina stängde = Samantha kan inte öppna. Snark. Ringde och väckte Paou som åkte in direkt. Som tur var hann vi öppna i tid ;) Vi gjorde allt tillsammans så det gick snabbt och bra allt. Sen för att vara snäll mot henne så stannade jag och stängde med henne också, så jag jobbade från öppning till stängning. 11 timmar, snark.

Efter det kom älskling och ville kolla på bio, så vi kollade på Shutter Land. Den var riktigt bra - älsklingen tyckte det var den bästa filmen han sett på väldigt länge! Sen åkte vi hem :)

Har även fått ett meddelande om att det finns en ledig lägenhet här i Handen :D woho, ska ringa på den det första jag gör imorgon. Nu ska minsann kärringen ha en lägenhet! Jag är helt fast vid det, jag ska ska ska ska. Wish me good luck! Btw, imorgon blir det sjukhuset igen - Denna gång ska jag kolla upp min knöljävel på handleden och ryggen som är helt fucked up... Hatar att ständigt känna smärta, 24/7.

GODNATT.

My life in your hands.

Even if I don't cry my heart out...



Bara för att jag ser ut som en strandad säl?

Nämen tjeeeeena! HEJ, fan, läget? det var länge sedan! haha oj oj. Gud så du ser ut, herregud. Var det 1 dag sedan vi sågs eller 50 år? Jösses. (Ja jag har tråkigt.)

De som känner mig vet att jag får dåligt samvete för precis allting. Idag när jag satt på pendeln på väg hem så var det proppat av människor då alla pendlar var försenade och inställda. När jag äntligen fick en plats så sjönk jag ner i min nya bok jag läser. Sen tittade jag upp och såg att en jätte gammal söt tant stod brevid mig... O.o jag satt där, och hon stod upp.... :( Jag ville erbjuda min plats för henne men då blev platsen brevid mig ledig. Stackaren. Så när vi klev av var jag tvungen att gå bakom henne en stund för att se så hon inte ramlade när det var så halt :( gull tant. Seriöst, mitt hjärta gick nästan sönder då jag såg henne stå upp i kaoset i pendeln med sina rangliga ben och försöka stå emot G-kraften som pendeln har. Knappt så jag orkar stå upp alltså.

Igårkväll låg jag och pratade med C om mitt liv, allt det jobbiga. Så skönt att ha honom så jag kan ventilera då min ångest kommer. Han hjälper mig så himla mycket, älskling, jag tror inte ens du vet själv hur mycket du hjälper mig. Aldrig träffat någon som är så hängiven, så förstående och verkligen villig till att hjälpa en. Vet du en sak? Du har också mitt hjärta förevigt, alltid baby.

Nu fick jag mat, så.. Mat och film, goodbye!

The host.



Jag gick in på Stephenie Meyers hemsida för att kolla om det kommer en fortsättning på denna underbara Sci-fi bok. Jag såg inget om någon framtida bok men däremot så hade hon skrivit att denna oslagbara bok (självklart efter Twilight-sagorna) även kommer att komma på film!!! Hur överlycklig blev inte jag då? Men filmerna brukar i regel vara kass då man läst böckerna. Det är så himla mycket roligare att låta fantasin flöda än att några andra skall måla upp en bild av karaktärerna. Hm, bok före är nog bäst. Även om den gör filmen kass efteråt.

På tal om kassa filmer - Varför säger folk att "Wolfman" är sämst? :( Jag som verkligen hade sett framemot att få se en till varulvsfilm då jag älskar varulvar, vampyrer, allt övernaturligt.. Ja, ni vet. Frågan är då: Ska jag se den och kasta bort lite pengar? Eller ska jag inte se den alls? Jag kanske finner den underhållande.

Äh, jag kollade ju på "The princess and the frog" igårkväll och skrattade som en dåre och älskade den. Då kanske Wolfman är riktigt bra? Men jag är lite svag för animerade Disneyfilmer också ♥

Possibility.


otroligt hur låtar kan fylla hela
kroppen med överväldigande känslor.



Undra när jag ska ta förnuftet till fånga och stampa ner foten hårt i marken. Ta mig en riktig funderare, ta mig i kragen. Säga åt alla okänsliga, själviska, egoistiska, spydiga och idiotiska människor att bara dra åt helvete? Dra så långt åt helvete att dom inte hittar tillbaka. Vet ni vad? Jag är så förbannat less på er - era omogna, förlorare. När fan ska ni ta och växa upp? Inse att man inte bara kan glida igenom livet och leva på andra människor som några jävla parasiter? Inse att ni inte bara kan diktera och inte göra ett skit själva? Inse att ni också har en roll i samhället istället för att bara trycka ner andra människor? Alltid försöka få eran vilja igenom och när ni inte får det, när folk säger åt er, trycka ner en ännu mer? Bara för att ni Vet att ni har fel, för innerst inne, vet ni att ni är förlorare, hela högen.

När ska jag lära mig att vända den andra kinden till? Varför stoppar alltid mitt samvete mig? Jag önskar att jag inte hade ett samvete. Jag skulle kunna spotta ut hur många giftiga ord som helst och jag har ett speciellt ord för var och en av er. Ni förstör mitt liv, min självkänsla, mitt självförtroende. Ni förstör mig som individ. Ni förstör min själ. Ni förstör min glöd.

När ska ni förstå, att ni förstör människor? Nej FAN heller! Ni ska INTE förstöra mig, inte igen. Nu får det vara nog. Nu får det fan vara nog. Jag önskar verkligen att jag kunde göra något åt det - men försök att tala med vuxna människor, det är som att tala med en 3åring i trotsåldern. "Kan schääälv" ?!

Jag har tappat allt hopp om mänskligheten.
Nu ska jag lämna mina tankar här, som vanligt, och gosa ner mig hos älsklingen.

Jag är en vampyr.


Hatar att min hårddisk är död.

Idag har jag varit till sjukhuset. Proverna visade att jag var helt frisk, fysiskt. Så då var vi tvugna att ta tag i den psykiska delen lite grann. Den jobbiga delen. Fick verkligen sätta min kontroll på prov, för att inte bryta ihop. Så jävla jobbigt. Slutade precis som jag inte ville att det skulle göra och även som jag ville. Så det är blandat, men skönt också på ett sätt så att man tar tag i det.. 12 år har gått och Nu tar jag tag i det. Bra jobbat! idiot

Blir nog bra ska ni se.. Ska lösa lite fler problem inom kort, måste bara äta något först. Snark. Kan jag inte bara få vaaaa. Semester snart, skönt de. Väldigt skönt.

Tillbaka till Sci-fi - men som min bok jag läser nu. "Genom dina ögon" av Stephenie Meyer, en själ som måste ha en annan värds kropp. Tänk om man kunde ta en paus från sitt eget liv och bara låta någon annan dela på sin egen kropp så jag kunde få vara fånge i mitt eget huvud samtidigt som jag ser och hör vad den andre gör med min kropp. Skönt de skulle vara. Eller om jag tog min själ och åkte iväg till Dimplaneten, Eldvärlden eller Blomplaneten.. En blomma som hänger upp och ner och äter solsken. Det vore grejer det!

Jag är ju en sån jävla NÖRD! and i love it


Om du inte känner mig bättre än såhär, då har du misslyckats fatalt med ditt jobb. Nu kanske du förstår, varför jag aldrig berättar saker för dig. Du lyssnar inte och tror inte att mina problem är tillräckligt stora för att jag ska må dåligt. Åh vad jag önskar att du kunde ha fått uppleva vad jag gjort, så skulle vi diskutera tillsammans senare om hur Du mår. Fan vad arg och besviken jag blir. Men jag älskar dig ändå. Och nej jag tog i, jag skulle inte önska någon annan människa samma öde som jag fick, hemska tanke.



Dagens citat:
"Framgångens hemlighet är att aldrig släppa målet ur sikte."
källa: Benjamin Disraeli

Get up again.


Haha schääääna - Im back!

Här sitter jag i mjukis. Nyser och lyssnar på Outkast - Ms. Jackson. Ska snart byta om och börja ta mig mot jobbet! Igår jobbade jag med Kajsa, efterlängtat. Blir så mycket roligare på något sätt, ni ska få se video sedan på hur roligt vi har på jobbet ;) Hahah.

Har som sagt varit i Sälen - Det var mega grymt!! Alla muskler vill gå i pension, but it was totally worth it! Hade så himla roligt, men mer om detta senare. Jag kommer att lägga upp alla bilder på Facebook, check it out. Njae.. Kanske ska ta mitt mega burr och byta om!





Jag fick jordens kanske fulaste skidor....

Locked up.

Oh she's a diva, I feel the same and I wanna meet her!
She's nothing like the girl you ever seen before.



Hey dudes.
Provjobbade idag på Helly Hansen. Det var riktigt roligt faktiskt, lite nervöst, pirrigt, blygsamt osv osv - Då man inte vet något om varorna så tar det emot lite att gå fram till en kund och fråga om de behöver hjälp. Jag lät dom komma till mig istället, vilket väldigt många gjorde :p Så fort dom började fråga så satte jag igång och målade upp bilder för dem och förklara osv, efteråt tänkte jag "hur klarade jag det där? jag har aldrig jobbat med sånt här innan?" men många kunder vart nöjda och köpte något och gick, jag är helt enkelt en naturbegåvning :D Sen måste jag ge creds till mitt lilla "fotografiska" minne som gör det lätt för mig ;p Sen vek jag kläder, hängde upp kläder, märkte kläder och sorterade bland skorna.

Slutade vid 14.00 och gick till donken och köpte 2 cheeseburgers take away, läste boken på pendeln som vanligt, stötte på mamma på väg hem. Nu ska jag kolla igenom det sista hemma sen ska jag åka till Arlanda och invänta baby :> Sen åker vi till Sälen som sagt.

Idag får ni ingen bild då min hårddisk verkar ha dött :( R.I.P, alla mina bilder och musik och filmer... Den hackar så fort jag sätter på den, låter som höga knäppningar... Kanske inte hjälpte att jag nästan slog sönder den av ilska :( Får lämna in den... Jaja. Harné




Dagens citat:
"Den som handlar av kärlek har rätt, även om han inte får rätt."
källa: Peter Egge

So happy.

Hallå.


Här har ni mig idag.
Gissa vad jag har gjort? (alla får gissa förutom dom som sett på min facebook status vad jag gjort.) Nej, inte fan ska ni behöva gissa. Jag har varit på arbetsintervju på Helly Hansen inne i city :) Gick kanoners. Lite pinsamt i början bara då deras sensor för dörrarna inte verkar vara lika långt ner som jag - jag kom inte in? alla andra längre som kom öppnades dörrarna för. Gick efter den första och då stängdes dörrarna direkt rakt i ansiktet nästan. När nästa kom sprang jag in ;) Hurray! I alla fall - Jag börjar provjobba där redan imorgon :)

Sen efter det åker jag till Arlanda och möter upp min sötnos som varit borta från mig i hela 2 dagar :( Jag gillar inte att vara utan dig älskling, känner mig inte hel inombords. Som du sa, det gör ont i hela kroppen av saknad :( min pingvin ♥
Sedan åker vi till Sälen, wiho.



Svar till Johanna:
Tack så mycket :) din kommentar var som en frisk nypa luft. Jag kollade in tjejens blogg och det tycker jag att ni andra ska göra också - Jag e frisk - Det var nog bland det sorgligaste jag sett. Jag läste de första översta inläggen och klarade inte av mer.. När man ser sådant, då tycker man att sina problem är som bortblåsta. Även om man har väldigt mycket som tynger en, så är det inget i jämförelse med det där :'( Men ja, tack vare din kommentar och denna dag - Har jag äntligen gått med ett leende på läpparna nästan hela dagen. Jag minns inte senast jag gjorde det.

Svar till Grajjer:

Oj. Så kanske det var :D Jag stod i kassan och tog betalt av kunder samtidigt som jag hörde lite vagt i bakgrunden om vad de sa på radion om killen på arbetsförmedlingen. Men det stämmer nog. Lika irriterande ändå!

Nej huva vad ont i ryggen jag får av att sitta på mammas stolar, tror jag knatar till soffan och kollar lite på The Vampire Diaries och Smallville. Kärlek Kärlek Kärlek.




Dagens citat:
"Alla får sin beskärda del av lycka och glädje -
en del får den dock mer beskuren än andra."
källa: Stig Johansson



Röd skjorta gick bannemig hem idag!


Nu hör ni inget från mig fören på... Måndag? kanske.. vet inte :) Den som väntar på något gott.....


PUSSSS!
speciellt till älsklingen som med stor sannolikhet sitter bland en massa danskar ;> ÅH VAD JAG SAKNAR DIG! min lilla stjärtgosse.

Negativt inlägg.


Jag förstår inte hur det kan få plats så mycket hat och negativitet i min lilla kropp, det är ett under att jag fortfarande sitter ihop.

Detta är ett väldigt negativt inlägg, om ni inte orkar med mitt ventilerande så föreslår jag att ni klickar vidare.

- Först och främst. Jag hörde igår på radion: En utländsk man fick bidrag från arbetsförmedlingen. När man får dessa garantier, jag är en av dom som fått det, så måste man ta första bästa jobb eller praktikplats man får annars får man inte längre pengarna. Denna man hade fått en praktikplats men han tackade nej åt den enbart för att chefen var en kvinna - det var emot hans religion. (!) Efter det drog AMS in pengarna och då stämde han dem. Nu ska han få 66.000kr i skadestånd.

Låt mig andas. Vafan har hans religion med det att göra? HAN ÄR I SVERIGE! Går man på svensk mark, andas svensk luft och lever på svenskars skattepengar, då får man fan acceptera att Sverige har jämnställdhet. Att kvinnor inte behandlas som djur, att inte kvinnor disrimineras lika mycket som i övriga världen, att kvinnor faktiskt kan göra karriär - om det inte passar, ÅK HEM MED ER ERA JÄVLAR, bli dödade eller förföljda eller trakasserade etc - om ni inte kan acceptera att ni befinner er i ett land med en annan syn på livet, andra lagar, andra rättigheter, andra system, annan religion - KOM INTE HIT. Sen har han mage att stämma dom när de hjälpt honom? Bara för något han inte accepterat. Om vi kommer till deras land och kvinnor vägrar bära slöja så kan dom skjuta en?

ÅT HELVETE MED MUSLIMER OCH KORANEN - åt helvete med all religion överhuvudtaget. Åt helvete med er allihopa! Äckliga jävlar.


- För det andra. Jag hatar arbetsplatser då människorna i fråga är arbetsskygga - och när man säger åt dem för att man är less att jobba sitt eget och även behöva ta allt deras för att de anser att fikapauser och surfa på internet under arbetstid är lämpligare - så sköter man helt plötsligt inte sitt jobb och kanske inte är lämplig för att vara där? Snacka om att inte kunna ta kritik. Seriöst, får alla idioter äga ett företag these days?
Det är som att gå fram till en treåring: "hej, vill du äga ett företag?" - ungefär samma sak. Jävla lekstuga. Kan jag inte få ett jobb med en bra chef - som har koll på alla arbetsrättigheter, alla papper, har koll på sina arbetsuppgifter etc - samt att de är seriösa? SNÄLLA. Jag på mina ynka 20 år kan mer än de vuxna som är 20 år ÄLDRE. Det är fan PINSAMT. Hade det inte varit för mig, hade stället gått under nu - och de har mage att säga att jag inte sköter mitt jobb.

Snälla, sätt en kula i mitt huvud. Jag tar hellre en kula än att jobba för en bunt med skojjare.

- För det tredje. Kontaktar man facket så säger de att man ska få all hjälp man behöver. Det är de. Dom säger det, men inget annat händer. VAD I HELVETE! Varför ska jag betala massa pengar varje månad UTAN att få hjälp? Vad är det för fel på alla arbetsplatser? Jävla skojjare dom också.

Jag kommer nog att sluta som Ted Gärdestad - Jag tar livet av mig för att jag tycker att världen är den sorgligaste plats jag någonsin besökt.
SNÄLLA, kan ingen bara döda mig? jag ber er.. - it makes your head all messed up.


Hjälp mig..


Tell me, we both matter, don't we?



Dagens citat:
"Man hittar alltid fördelar hos de man hyser agg mot -
Då man stöter på någon värre"


- Samantha Sanchez Grundén.

Chisun Grand Akasaka.










Snart åker jag & älsklingen till Tokyo :) Bara en och en halv månad kvar, det är ju ingenting. Här ovan ser ni bilder från hotellet vi skall bo på! Hur grymt som helst.

Mad world.


Its cute in a way, till you cannot speak
And you leave to have a cigarette, your knees get weak
An escape is just a nod and a casual wave
Obsessed about it, heavy for the next two days

It's only just a crush, it'll go away
It's just like all the others it'll go away
Or maybe this is danger and you just don't know
You pray it all away but it continues to grow


I want to hold you close
Skin pressed against me tight
Lie still, and close your eyes girl
So lovely, it feels so right


I want to hold you close
Soft breasts, beating heart
As I whisper in your ear


I want to fucking tear you apart..

Hähähäh.


No time no writing, liksom.
Har då inte hänt något speciellt sen jag skrev senast.. Bara varit hemma och på jobbet. Men imorgon ska jag och C hem till mig och skriva ut en massa papper, sen ska vi åka iväg till Cindy :) Efter det ska vi in till stan och fika och göra massa ärenden. Sen blir det kanske bio. Mys dag, då vi båda är lediga i två dagar nu.

5 månader för mig och älskling idag

På fredag när C kommer hem från utbildningen i Danmark så åker vi direkt till Sälen. Där kommer hans familj att befinna sig. Sen blir det skid & snowboard åkning i 2 dagar. Skönt. Och Tokyo resan närmar sig med stormsteg. Det gillas.

Jag tror aldrig att jag hatat mitt jobb så mycket som idag. HATAR HATAR HATAR HATAR HAAAAATAAAAR!!! hat hat hat hat hat haaaaaat hat hat!!!!!!!!111111111 hat. Blir ursinnig bara jag tänker på det, kan slå sönder nåt, jag skriker och är arg på alla dagarna i ända (hemma) och jag känner att jag snart EXPLODERAR av all fucking jävla ilska inom mig. Jag vill bara säga upp mig på direkten, men jag kan inte och jag HATAR det ÄNNU MER!!! jag kan inte? jag kan inte bara ta mina grejer och dra..... AAAAHHH!! hur länge till ska jag orka stå ut? Skoj företag, skoj människor, skoj mackor, allt är skoj. hehehehehe

Stället börjar göra mig galen, utbränd etc. JAG ÄR BARA 20 ÅR!!! man ska inte vara utbränd och totalt sönder stressad och få panikattacker och känna sig yr & svimfärdig hela tiden!!! eller må illa för den delen.

Nu lämnar jag mitt hat för idag, för nu är min blåbär/hallonpaj färdig. Sen har jag en sur pojkvän att be om ursäkt till.... Mitt humör börjar gå för långt nu, måste lära mig att tygla det hemma också... ÅH. Orkar inte med mig själv längre!

Miss.


Här hade jag och mamma varit och hämtat kartonger från dollarstore. Mamma där framme som bär några kartonger, på väg hem till våran gamla lägenhet i Härnösand. Där vid industriområdet. Bakom skogen låg våran lägenhet..


När vi kom hem släppte jag ut katterna, satt på altanen och tänkte "snart bor vi inte kvar här.. Där vi bott i 10 år.. Snart är allt borta" It was sad.


Kändes konstigt att kasta nästan alla mina saker, se mitt rum, mitt liv, i små lådor.


Jag saknar mina tjejer.


Jag saknar lugnet, vännerna.


Jag saknar skogen, det rosa huset, utsikten, mia.


Jag saknar att skratta tills jag får ont i magen, jag saknar min clown-sida.


Jag saknar alla fula minnen, alla studentfester, alla andra fester och min underbara milliz.


Jag saknar friheten, jag saknar alla vettiga människor, jag saknar mina minnen, jag saknar den klara luften, jag saknar solen och Härnösand på sommaren. Lukten av gräs, blommor, träd och hav.


Sälsten.


Behövde någon att prata med om flytten, förändringen, någon som själv varit med om det. Någon som redan bott dit jag skulle flytta.


Jag saknar att stå vid fönstret i mitt gamla rum, kolla ut mot skogen, fotbollsplanen och vägen. Kolla på de få människor som gick förbi, människorna som spelade fotboll eller de som lekte med sina hundar i skogen. Jag saknar känslan.


Jag saknar alla roliga och knäppa stunder i skolan, det var så skönt.


Jag hade dock en konstig stil, men den var ändå skön.


Hur ofta hittar man ett par glasögon mitt ute i skogen?


Mamma flyttade till Stockholm, jag flyttade ut till buschen med min bästa tjejkompis och hennes mamma. Jag hälsade på mamma där, det kändes konstigt. Nu hade jag ingen kvar i Härnösand. Dröjde bara någon månad så flyttade jag också..


Jag försvann. Om jag var kluven där, då hade jag önskat att jag visste hur jag skulle bli då jag flyttade. Då kanske jag inte hade tagit allting för givet. Då hade jag kanske uppskattat allt jag hade. Vem är jag nu? Vem är jag?

 


Jag är så glad att jag har dig, det är de enda jag uppskattat med flytten. Därför är jag glad att jag gjorde den. Tack för att du drar ner mig på jorden, tack för att du hjälper mig. Jag älskar dig baby.

 

 


Hustler.

Hey dudes. Mina dagar lite kort och koncist.


Fredag: Var hem till Cindy och hälsade på, fick träffa lilla William. Världens sötaste bebis, herregud kvinna, hur kan du skapa så fina barn? :) Efterlängtat möte som vanligt, går för lång tid mellan gångerna. Efter det åkte jag hem, gjorde mig i ordning lite snabbt och sedan gick jag och C till pendeln och åkte hem till Marie. Där fick vi jätte god middag - synd att jag ätit laktos tidigare och fick min laktos-koma, hade så grymt ont i magen att jag knappt kunde äta upp all mat trots att jag var as hungrig.. Snark. Sen fick vi efterätt, drack lite vin som vi hade med oss. Sen spelade vi spel och sedan gick vi mot pendeln igen. Förseningar i typ en timma eller mer, så det blev en sen buss hem.

Lördag: Upp tidigt för att jobba hela dagen. Efter stängning åkte jag hem, lite förseningar med pendeln. Sprang halva vägen hem, duschade på 30 sekunder, på med kläderna, ner med grejerna och sedan sprang vi hela vägen till pendeln. Där väntade Therese på oss och vi stötte även på Anton där, hur stor är oddsen liksom? Åkte in tillsammans till Älvsjö - där kom resten av människorna och vi tog pendeln mot Tumba. När vi kom fram dit skulle vi ta en buss till My, men det skulle dröja 30 min. Det orkade vi inte i den kylan, så vi började gå.... Alltså, det är inte bra att gå ute i denna kyla med converse skor.. Alla som bar converse ångrade sig, tårna frös fast i varandra och man förvandlades till klumpfot O.o .... Väl framme var hela lägenheten proppfull med människor. Sen blev det fiskedamm för alla som var där för My. Jag & Christian tackar för sexleksakerna ;) HAHA. Det var riktigt roligt där och en hel del sköna människor. Jag vart as trött sen mot slutet och somnade lite lätt i C's knä. Vi åkte hem runt 12 på natten om jag minns rätt? fick skjuts hem av Thereses syster, hur schysst som helst.

Söndag: Vaknar upp väldigt tidigt, springer in på toan och spyr. Sminkar mig och gör mig i ordning, tar med en vattenflaska och drar till pendeln. Åker till jobbet. Börjar göra i ordning allt - springer och spyr och får sprängande huvudvärk och börjar kallsvettas och var likblek i ansiktet samt läpparna. Börjar frossa. Öppnar, kunder kommer, jag ber dom om ursäkt medan jag gör deras mackor och springer till toan och spyr..... Den flög ur mig, skojjar inte. Springer tillbaka och gör klart. Sitter på golvet och dricker vatten, skakar, spyr igen.. Kajsa kommer 3 timmar senare - jag ringer någon för att ta mitt pass, ingen kan. Jag tvingas vara kvar.. Kajsa ta det mesta och jag ligger på golvet och halv sover och täcker huvudet med min halsduk. Tvingar i mig mat som vill komma upp men jag pressar ner det. Dricker avslagen cola för magen, det verkar fungera. Stänger, åker hem, äter lite till.. Lägger mig hos älsklingen i soffan, mår fortfarande dåligt. Somnar.

Kan inte ha varit bakis för jag drack knappt något. Dessutom, när jag varit så full att jag knappt kunnat stå eller minnas vad jag heter - brukar jag bara spy 1 gång... Och matförgiftad kan jag heller inte varit för de skulle ha kommit tidigare... Magsjuka? Kanske.. mamma hade varit de i helgen, så de kanske går något sådant. Kanske blev smittad av någon på festen eller nån av kunderna på jobbet? Skit samma, det var inte trevligt.

Måndag: Vaknade vid 12, satte på en film. Sen gick jag och vofflade mitt hår, sen kom baby hem. Vi mös lite framför Smallville och sedan gick vi till Ö&B och handlade lite grejer och en snöspade. Vi fick gräva fram biljäveln eftersom den satt fast... Ja, så var det jag missade min älskade mia när hon kom till Stockholm... Men nu har vi grävt fram den och grusat där, så nu jävlar.. Älsklingen underskattade min styrka :( Ska lilla Samantha putta fram hans bil? senast var han sååå skeptisk, idag fick han se ;) Samantha is strong, jag puttade ut biljäveln :D hihi. Han vart imponerad :D Sen åkte vi in till city och hämtade Johan. Så jävla skön! Sen skjutsade han hem mig och alla mina saker :p finally. Öppnar dörren och ser post som sträcker sig ut en bra bit på golvet. Hmpf, länge sedan någon var hemma? :P

Ligger nu i soffan med massa gotta och lyssnar på Reggae Beat?! vad hände...
Bild på det som alla andra har
?






Hey, man behöver inte alltid vara snygg?
Snygg är överskattat. Väldigt.. Överskattat.


Mår illa, usch..

RSS 2.0