Härnösand.

Sitter hemma hos Sandra i Härnösand. Tänkte att ni skulle få se lite gamla bilder från då jag bodde här :p rejäl förändring, hahaha.


Jag var och sågade ner lite björk till våran lastbil på studenten.


Balen


Tränar till danstävlingen

Uppe på scen (jag längst ut till höger) haha

80-tals tema på studentfest, rosa rosa rosa


i min och mammas gamla lägenhet i hsand






nörd ;)










ångest på skolan år 2007?

tandställning ;)










äcklig sover.. hahah så man såg ut


















hAHahaha där hade ni en hel del från då jag bodde här :P
ciaobella

Awesome idea?

Tjenare. Fan, det blir så långa mellanrum här - jag som trodde att jag skulle skriva mer sen jag blivit arbetslös? Jag är helt enkelt kass på att skriva numera.



tjockis

Jag gick till sjukhuset förut och läkaren klämde och kollade på mitt ben, mycket riktigt, jag har bältros. HÄRLIGT. Jag tackade nej till medicin för 1000:- om den bara kaaaanske skulle fungera eftersom jag haft bältis i 4 dagar (hjälper om man tar medicin inom 72 timmar då man får det) så jag tog smärtstillande mediciner istället, än så länge hjälper det och det såg ut som om svullnaden lagt sig lite idag. Ser fortfarande super vidrigt ut, men men.

Jag har fixat med a-kassa papper, arbetsgivarintyg, skatteverket åt brorsan osv osv. Och igår inhandlade jag nytt smink då allt har en tendens att ta slut samtidigt, 500kr för lite smink!!! och då är det billigt skit jag köper också, helt insane hur dyrt det är!!



Imorgon åker jag till min kära hemstad Härnösand. Jag har inte varit där på 2 år, kanske på tiden? Sandra säger att jag inte kommer att känna igen mig. Undra om man ska ta det positivt eller negativt? Allt kan bara bli positivt ;) HAHA. yeye

Nu blir det en fetgod cappo från C's gaggia kaffemaskin och en kärleksmums till Avatar i bluray! AWESOME





The music is making me growing
The only thing that keeps me awake is me knowing
There's noone here to break me or bring me down
And noone here to hurt me or fool around

Until we bleed.

I'm naked, I'm numb. I'm stupid, I'm staying and if Cupid's got a gun -
he's shootin'



Gick upp tidigt imorse och ringde sjukhuset, fick en tid imorgon. Sköterskan kunde inte låta mer ointresserad. Haha fick till och med fråga om hon var kvar i telefon? Sanslöst och sådana får ha jobb? Skänk mig det, jag kan sitta där, helt lugnt.

Åkte hem för att kolla till mina papper jag skulle fått av mina f.d chefer för att kunna fylla i papper för att kunna få a-kassa, nej då hade de inte kommit. (Fick sms 23.30 att dom skulle skriva på dem först och sedan skicka, MEN GAH, säg det tidigare?)

Så jag åkte hem till Madelene i Tyresö och umgicks hela dagen. Kom hem nyligen från henne, har haft det jätte trevligt! Tack för en toppen dag :)

Kom hem och baby visade en resa han hittat som han vill att vi gör i vår. Men vi ska även åka till Portugal med hans familj i sommar som redan är betalt, så jag måste betala av. Men jag hoppas att jag har ett jobb inom kort, jag hoppas dom från intervjun ringer mig till veckan eller nästa. Skulle bli så jävla lycklig om jag fick ett jobb igen, känner redan efter en vecka att jag snart klättrar på väggarna :p


Blahi bla. Nu blir det lite How I met your mother och sedan ska jag spela lite Doodle jump på C's iphone 4, japp, prylbög.

CIAO AMIGOS

Heavens on fire.


Hello little butterflies :*

Hela helgen har det varit full rulle, bakning och firande! Christians familj kom, allihopa utan gullfarfar :( Vi har haft maraton med mariokart också :) Väldigt roligt.

Något som är mindre roligt var att igår på morgonen så började det klia jätte mycket på baksidan av mitt högra lår. Jag trodde det var mygg eftersom det var svullet, men kom på att dom inte lever nu? Så jag gick in på rummet och kollade mig i spegeln, då var det massa blåsor och svullet. Gick ut till C's föräldrar som jobbar på sjukhuset, dom kollade och sa att det såg ut som Bältros X.x
På kvällen blev området vid blåsorna rött. Idag var jag jätte svullen runtomkring och senare idag fick jag även som en rund ring kring området. Jag gick då in och läste om bältros och fick se bilder, det är fanimig precis det jag har. Så imorgon trippar jag direkt till sjukan och kollar upp det.

DET GÖR SVIN JÄVLA ONT!!! kan knappt sitta :/ Har benet högt i vädret på kuddar så låret inte nuddar soffan... Feber kommer snart då? Det kan hålla i upp till en månad!! EN MÅNAD. I'm a dead woman.

bleeeeeeeeeee
men jag slipper söndagsångest ;) Något bra iaf.

Något som är väldigt roligt är att min födelsedagspresent från min lillebror var att han hittade våran storebror!!! Vi har bara vetat vad han hette, vad hans mamma hette och vart han bodde då pappa lämnade dem. Lillebror hittade honom på internet - han skickade en bild på storebror då han var liten och han sa att det var han. Han berättade om breven som pappa skickat och att han har kort på oss då vi var små, att de var allt han hade. Vi hade inte nämnt det och vi visste att han hade det, så det är verkligen han. Han är ganska lik pappa!

Det är ett mirakel, nu är hela syskonskaran samlad, nu har vi varann.


Sure, if we change our perspective.

Don't tell me, tell my ghost,
Cause I blame him for all I don't want to know

I found secrets about life untold


Life's wrapped in a riddle, easier said than done,

Hate to play the victim, rather run and hide.





Snökaos ute idag.
Gick upp vid 9 idag för att baka en hallonpaj åt min älskling, tryckte ner ett litet ljus i den och öppnade sovrumsdörren och sjöng "Jag må han leva" och gav han sina presenter :) Ett playstation 3 slim med 320gb, och metal gear solid 4. Snacka om en kille som var happy ;p

Nu ska vi göra det sista här hemma, göra oss i ordning, åka och handla sen ska jag baka mer och fixa inför ikväll. Då kommer Christians familj hit och imorgon har vi födelsedagskalas :) Wie.


Var på arbetsintervju igår, klev upp 05.00 på morgonen för att göra mig i ordning och åka in i god tid. Tur var väl det, för jag hittade inte. Fick ringa "Du, jag kommer bara till nummer 9, vart är 10?" På andra sidan huset, åh smurto, där hade jag inte kollat ens. Men det gick jätte bra, kändes as bra och hon sa att hon gillade mig och att jag verkade toppen. Så håll tummarna för sjutton gubbar!!!

Livet som arbetslös känns as trist men samtidigt väldigt väldigt bra. Jag har redan fått tillbaka mig själv. Min kära pojkvän ser redan skillnad på att jag håller på att komma tillbaka. Jag vill ha mer närhet, jag skrattar mer, jag är glad. Det här var de bästa som hänt mig på länge. Alla papper är snart ifyllda och klara, så himla skönt.
Nu börjar vi på ny kula, efter helgen ska jag sätta mig och söka minst 10-20 jobb varje dag! ALDRIG MER RESTURANG. ALDRIG!


yeeeeeeeeye.
nu har ni fått en liten uppdatering av mitt liv :D kommer nog ha mer tid till att blogga nu också! WOHO, eller?


KISSES.


19 Oktober.

Igår var en jätte bra dag trots att jag jobbade hela dagen.

Jag vaknade med att min käresta kom och väckte mig med ljus och te, ett fint kort samt ett jätte stort paket och ett litet. Jag öppnade det stora först, såklart, där låg det ett nintendo wii :D :D Spelet brevid var det sims (där man skall överleva på en öde ö.)
När jag slutade kom baby och hämtade mig, sen fick jag jätte god mat och sedan gjorde han ett bad åt mig :D Sen tände han levande ljus, matade mig med aftereight och vindruvor :D Efter det fick jag två paket till :D Nyaste guitarhero och ett extra gitarrkit! Nu har jag värsta pimpade gitarren efter att jag gick lös med klistermärkena man fick med, riktig dödskalle-gitarr ;) ÄLSKAR DÖDSKALLAR!
Fick även wii-med resort, massa extra spel. Sedan fick jag extra låtar till guitarhero, jag fick supermario galaxy och jag har suttit här och spelat för fullt, så hiiiimla roligt!



Två bilder från i somras (kräftskivan)

a) En liten skalbagge i gräset.
b) En liten trollslända jag råkade träffa med ett gruskorn i huvudet så den dog :s Försökte bara skrämma bort den för dom ser så äckliga ut, råkade döda den :'(




Mitt liv gick i spillror idag, men jag planerar inför mitt nya liv och imorgon ska jag genomföra. Jag är stark! Jag klarar mig! Det gör jag alltid.

Dags att sova, har en hel dag framför mig imorgon! adios

18 Oktober.


Gammal bild på mig med lugg :p

Igår var jag och C hemma hos Johan och Theresia och firade Johans födelsedag :) Vi åt god tacos, spelade massa spel och drack gott :) Vart en riktigt bra kväll! Vi åkte dock hem ganska tidigt idag, men det tar ju två timmar att åka hem.

Kom hem och hämtade brorsan i min lägenhet, lillen hade diskat, städat och gjort ännu finare där :) Sen åkte vi till C och satte upp hans mongolid-köksluckor som stod att de skulle vara samma längd och bredd som hans nuvarande skåp men i själva verket var de 1 cm kortare, idioter.
Jag kollade på dom fyra första avsnitten i Smallville medan grabbarna spelade tv-spel. Nu har vi skjutsat hem brorsan.

Btw, klockan är över 00.00 vilket betyder att jag fyller 21 år nu ^^,
(egentligen gör jag det 09.19 på morgonen.)

Längtar efter mina paket jag kommer att få imorgon bitti när älskling väcker mig ;) Sen ska jag däremot jobba 12-21.30 vilket inte är lika roligt. Undra om man kan skylla på saker man inte vill göra för att man fyller år? Ingen aning, men jag ska testa ;)











Lite bilder som jag har kvar genom åren.
Ego-time då det är min födelsedag!

GODNATT

Fallen.

fuck you

4 dagar kvar.









Innan min hermanito kommer hem ♥
lillebror, min andra halva, mitt kött och blod.
Vad jag älskar dig!

Jag ska fixa så du får ett bra liv, nu är det slut på det dåliga, nu ska du må bra! Få en bra framtid med möjligheter och inte den skit du har där borta. Storasyster har ju ett jobb och det är att skydda dig från allt det dåliga och få upp dig på rätt väg igen då du halkat fel. Den tiden är inne nu och du får inte ge upp denna gång :) LOVE YOU!




Och till lillasyster..
Jag älskar dig och jag hoppas att du en dag kommer till oss också!
Världens finaste lillasyster!

Strobe.


I feel the wings have broken in your hands,
I feel the words unspoken inside
And they pull you under,
And I will give you anything you want, oh
You are all I wanted,
All my dreams are fallin' down,
Crawlin' round and round and round

Somebody save me

Let your warm hands break right through it,
Somebody save me,
I don't care how you do it, just
Stay with me, stay
Comon, I've been waiting for you

I see the world has folded in your heart,

I feel the waves crash down inside,
And they pull me under.
Jag ska dansa för att hjärtat blöder


Hey dudes, mycket musik i bloggen idag!
I fredags kom Emilia till mig. Vi kollade på film, snackade till 4 på morgonen, käkade äppelpaj och dagen efter gick vi på stan. Var roligt att träffa henne igen :) Borde göras oftare.
Nu till helgen åker jag och Christian till hans polare Johan på födelsedagsfirande ^^ ska bli roligt. Helgen efter det kommer våra familjer och firar våra födelsedagar och helgen efter det kommer Sandra hit och firar mig :D Fullt upp med en massa skoj! Sen kommer lillebror till Sverige om 4 dagar!!!!!!!!!!11111 helt sjuuukt vad nära det är nuuuu! wiiieee


Jag & Christian kollade på den där dokumentären på SVT idag om svenskarna som hackade NASAs databas eller något. Kriminalpolisen som var med i dokumentären var VÄLDIGT lik någon vi sett..... Det var ju våran granne? (christians granne, men jag bor fan här.. hahah) och jag har bråkat med honom xD Uuups, dåligt samantha, inte bråka med högt uppsatta poliser O.o äh...


Skönjävla låten jag alltid lyssnar på när jag öppnar på jobbet. Vrider upp musiken, sjunger as högt och små dansar till den ;) hahaha



HAHAHAHA min kära vän berka skickade en länk på detta åt mig, hahaha! Norrlänningar, hahaha!

"fullt med lurvpösar som jaga mä"
HAHAHAHAHAHA



One step from the jungle, to the zoo.

Its one step from the jungle to the zoo
You better watch out or they're gonna get you too
They'll clip your claws, yank your fangs, make a pussy cat out of you..



Tänkte vara lite generös och bjuda på lite bilder på min barre, åh vad jag älskar den nu när den börjar komma i form. (För er som inte förstår mitt invalid-språk så är barre en lägenhet. Eller är det bara vi norrlänningar som använder oss av det?)


Min extremt urläckra och exotiska kreation som befinner sig på mitt "vardagsrumsbord".

Nästa kreation. Tog resterna av den första och pimpade upp det tråkiga fatet med blockljus. JAG ÄLSKAR LJUS!

Min ballonglampa!

Min tv + förstärkare, dvd, video (ja folk har faktiskt video fortfarande, iaf jag.)

Mina nya gardiner, ser lite konstiga ut nu men de är för att jag gömmer en massa kartonger under :O hahah. Ja, ni ser ju sängen min? Världens minsta, jag och Christian håller på att döda varandra i den där. Men men, nästa månad köper jag en 140 säng ist för min 90!!!! Vilken skillnad det kommer bli, sköööönt. Kan fan lägga mig raklång på bredden! MYCKET GILLA VAAA.

Min byrå, nyinköpta tavlan och mina skräphögtalare som jag ska slänga långt åt bara helvete. Medan den står där och skräpar så gjorde jag om den till ett bord där jag har min kära "familjehörna"...


mitt underbara kök!

ett litet doftljus på handfatet, luktar röda äpplen och kanel. Jätte gott.

Mitt nya badrumsskåp :P ser inte hela då den är så lång.

min sköna soffa som jag ligger i nu :P

såå, det var läggan!
nu ska jag läsa klart mina sista 4 sidor i true blood boken, sen vet jag inte...

Kevlarsjäl.

Dam dam dam drum drum brum...

Skit dålig dag idag. Jobbade ensam för att cheferna glömt att två skulle vara lediga, SOM TUR VAR, kom det nästan inget folk idag och tur var väl fan det. Annars hade jag inte skrivit idag, då hade jag legat som en ensam blöt fläck på vårat golv på jobbet.

Sitter i läggan, ska lägga mig i sängen och läsa. Älsklingen är på arlanda på toysummit, massa chefer i hela sverige som samlas där och håll på med någe trams. Men han ringer och saknar mig jätte mycket, gopruppen! Men imorgon kommer han hem igen ;D Vi kan inte vara ifrån varann.....

Såååå. Åter till mitt.
hm... bjuder på en bild och med den fina bilden som representerar min nuna, säger jag godnatt. Ska läsa min femte bok av True Blood. Jag sväljer dem med hull och hår, KAN INTE SLUTA LÄSA, AAAAHHHHH!! *sliter mig i håret*


RSS 2.0