Air.

Bach - air, den är riktigt skön! för pianoälskare då ;)

vad har hänt idag? åkte hem till mamma en sväng, sen åkte vi till mig, sen in till centrum för jag skulle söka jobb, men såklart är inga chefer på jobbet en söndag, förutom BR ;) hahhaha. Så ska in imorgon innan jobbet igen för då skulle alla vara där.. Sen gick jag hem till mig, möblera om och packade upp de nya saker jag har fått osv.. Sen kom baby hit med sibylla mat och vi har kollat på en av Therese's hemska filmer, igen.... ALDRIG IGEN! jääävla djur till människor, klarar inte av "utrikes människor"............. Men, nu ska jag sova. Jobbar 12-21.30 imorgon, WOHO! rock that subway liksom................


P ö z z


G O D N A T T

Breath.

åsså va en hel arbetsvecka borta igen. Kändes som om det var igår jag hade söndagsångest och nu är det helg igen, livet går otroligt snabbt sen man fick heltidsjobb. Vet inte om jag ska gilla det eller ej? Dagarna flyger förbi.

Sprang till pendeln efter jobbet, en-timmas förseningar och jag hade turen på min sida och kom precis då ena tåget till VH kom... Phew, sprang till christians jobb, fick inhandlingslista, handlade mat och gotta, sprang tillbaka till honom, dom hade tagit någon tattare som snattat så jag skulle dra hem, fastnade dock och pratade med Kemal ett tag och sedan sprang jag hem och stressade som en idiot med städningen och förbereda maten osv tills... Johan och fluffiga Leo kom hit :D

Nu sitter vi här med drinkar och ska spela tecken 6 och blokus, stavas de så tro? ye ye...


Det märks verkligen att folk tycker så :) Så himla sorgligt. Och vi skrattar åt dom sorgliga jävlarna som kommer och handlar mackor av oss ;) moahaha!



Jag ritade en fin teckning en tråkig morgon på jobbet i ... Hm, det var igår? Haha. Ritade mig själv på jobbet :D


Var helt dött. Där står jag hela dagarna, stor space. not.


Den förbannade trappan man måste springa i 350ggr om dagen, man får så himla ont i benen. Lagomt roligt då man bär ner hela leveranser i den där smala gången... :( Mosar fingrarna, nästan ramlar, får kramp. Härligt!


Börjar verkligen bli jätte fet i ansiktet... :(


Liiite sallad (dock inte alla) ... Det går åt :P


Ja, jag hade lite att göra idag...


"OMG!!!" hahaha .. ser så jävla trött och svullen ut i ansiktet. Jag imorse...


Skönt att jobba i köket ibland, slippa alla kunder som jag flippar på snart.


tråk bilder.




Jag alldeles nyss efter vi ätit middag.
Vi satt och snackade om att man inte kan svälja en tesked med kanel, jag var ju såklart tvungen att testa det. Man kan inte egga mig sådär. Så, ja.. Beviset... Det ser ni där!

Nu blire blokus, baj baj


I   w o n ' t   s t o p

Tonight.

Tjäääääänare.
Jobbat röven av mig, som vanligt.

När baby var i Danmark på utbildning så satt jag hemma ensam. Är så jävla mörkrädd så jag kollade på första säsongen av Cougar Town, hahaha så jääävla bra och rolig serie, skrattar så jag nästan gråter ibland :D Åh herre. Och Courtney Cox är så jävla het för sin ålder! Hoppas jag är så vacker då jag blir 40! :D

Har även fått feber :( Bara för att cheferna säger att vi MÅSTE ha dörren till jobbet öppen bara för att gästerna ska se att det är öppet? Räcker inte med att det står en stor skylt "OPEN" med röd lysande text, att lamporna är tända, att det konstant är människor där, att vi som arbetar är där..... Så ja, även om det är så kallt så man fryser ballen av sig så får vi inte stänga dörren..... Ja, så nu börjar personalen att bli sjuk, bra jobbat!

Imorgon åker vi till min lilla mommi :D :D

bla bla.. mår dåligt
ska se Cougar Town nu






you walk the surface of this town
the high heels above the ground
and high horses that we know
keep us safe until the night

Lobster night.

Ikväll åkte jag och Christian till Bang och Elvira. Det gjorde vi igår också, men då var Fredrik och Marie med också :) Kan börja med gårdagen. Vi åkte till Bang & Elvira och käkade pasta med musslor, otroooligt gott. Efterätt blev hemmagjord fruktsallad, godis och chips till en bra film ^^ Mysigt.

Idag åt vi hummer, krabba, räkor, kräftor, röding, gravad lax, oliver och bröd med rumstempererad ost. ;) OTROLIGT gott. Jag & Christian fick lära oss hur man delar på en hummer och krabba och serverar dem bäst, så nu är vi bad asses ;) Efter det avnjöt vi massa rosé i soffan, drack vanilla cappucino och fick sedan en skaldjurs fond av Bang. (Man lägger allt skal och rester av skaldjuren man ätit i en kastrull med massa annat och tar vätskan som kommer från det) Också jätte gott, men en aning starkt. Vi fick även en liten drink också :) En riktigt trevlig kväll.

Jag & babe åkte hem i tid för han skall jobba imorgon. Så nu softar vi och dricker en Malibu drink här i soffan, gött.


Lite bilder? Självklart. Dessa bilder har jag tagit från Bang's facebook, han är ju helt otrolig på att ta bilder också!








Gårdagens mys.


Baby häller upp vin fint till oss. Jag sitter i bakgrunden ;) wöw

WOW, jag delar en hummer!!

Hahahaha, jag fick upp hela häligheten direkt på gaffeln!

Fond.

Skaldjurs fond :D



Godnatt ^o^

When the sun goes down.

Länge sedan.
Min överraskning som jag skrev om förut vet nog alla vid det här laget vad det var, en resa till London. Var verkligen hur roligt som helst och jag fick inte veta något fram tills dess att vi stod och skulle kliva på planet. ^^ So romantic. Det var verkligen helt underbart, tack Christian för allt. Kommer aldrig att glömma det :)

Tänkte på att det är ganska många nya besökare här ;) Så jag ska berätta lite för er om mig :D WEY. Isn't that awesome?



Vart är jag född: Sundsvalls BB, mamma flög dit från Spanien bara för det. Pappa missade min födsel då han inte fick följa med. Två veckor senare fick han se mig.
Vart har jag bott: Spanien, Timrå, Sundsvall, Härnösand och Stockholm.
Hur många syskon har jag: Storebror Oscar som bor i Spanien, aldrig träffat honom. Lillebror Christian som också bor i Spanien, Lillasyster Chaterine bor också i Spanien.
Mina bästa vänner har varit: Sandra Göstasson, Emilia Eliasson, Mia Bergman, Marie Eklund, Daniel Berggren, Magnus Bergqvist, Cindy von Bargen.
Min musiksmak är: Rock, men det går att lyssna på allt annat också.
Min vikt: Vet att alla skäms för detta, men inte jag. Väger runt 47 kilo. Men min mage ser ut att väga det dubbla bara den :/ Hahaha.
Min längd: 1,57 cm.
Skostorlek: Hahahaha... 37
Mitt första namn på lunarstorm.se: Bumbagirl
Mina skolor: Grönbackens dagis, Brännaskolan, Solenskolan, Kiörningskolan, Härnösands gymnasium.






Ronja Rövardotter & Iprenmannen ;)

Några bilder på mina polers jag haft genom alla tider.
Har dock inte på alla då min hårddisk gått sönder :(

Jobb jag haft: Intervjubolaget IMRI AB, Mcdonalds, T.G.I Friday's, Subway.
Vad är jag rädd för: Spindlar, myror, mörker, the grudge
Vad älskar jag: Böcker, mina vänner, familj, spela spel, film, dator, design, fotografera, mat etc
Varför är jag så deprimerad: Jag ska förklara varför jag alltid är nere. Jag kommer inte nämna specifikt med tanke på att detta är internet, haha. Alla behöver inte veta allt. Men när jag var mindre råkade jag ut för mycket, även under tonåren, så mycket som vissa människor aldrig får uppleva under en hel livstid. Jag har råkat ut för fan allt. But hey, it only makes me stronger? Jag berättade exakt allt för en enda person, min käresta. Ingen annan vet allt och han förstår inte hur jag ens kan vara normal idag. Varför inte? Hahaha :p Men när jag öppnade mig för första gången för en person, då försvann all ångest, all panik, alla dumma tankar, äckelheten. Jag kände mig fri efter 12 år :) Nu är jag bara deppri för mitt jävla jobb, det drar ner mig i skiten. Sen har väl alla lite mörker deppri! (För andra som råkat illa ut, det hjälper att skriva om de och ju fler som du berättar för, desto mer lättar det kring hjärtat) Därför kan jag skriva öppet om det, det är skönt.
Varför är jag så glad: För jag ÄLSKAR livet!! Finns så mycket äventyr :D
Sidor hos mig som kanske inte alla vet: Jag är nagelbitare, jag har rökt sen jag var 11 år och snusat sen jag var 15. Har däremot slutat med allt det nu för snart 1 år sedan. Suget efter snus finns fortfarande kvar, som under stressade situationer då man kunde bli så lugnad av en jäkla nikotinpåse. Jag älskar det, kan inte förneka de. Jag älskar när folk spelar piano eller gitarr, jag älskar att läsa dikter och skriva egna, jag somnar jätte fort på kvällen om det regnar ute, jag får migrän då det är tryckförändringar i luften, jag börjar alltid gråta när jag blir riktigt förbannad.
Min naturliga hårfärg: Är mörkbrunt.
Min ögonfärg: Gröna blandat med lite brunt. (mamma har blåa ögon och pappa bruna, haha. EN faster har gröna och vi lyckades få de, både jag och lillebror)
Tandställningar: Hade tandställningar i typ 5 år. Nattandställning som var en anordning runt HELA huvudet, jäkla överbett. Haft räls, gomplattor, skurit upp gommen med en skalpell eftersom min hörntand satt där, nasty. Ja, massor. Ett tag kunde jag inte bita ihop käkarna och knappt äta eller prata för det var så mycket som satt fast i munnen ;)
Övrigt: Jag umgås bara med folk som är äldre, eller ja nästan, de i min egen ålder som också är uppe i min mognadsgrad umgås jag också med. Alltid fått höra att jag verkar mycket äldre än vad jag är. Min bästa tjejkompis Cindy är 28 år och har tre barn. Att umgås med henne eller någon i min egen ålder (som inte är längre upp i mognaden) är ett jäkla kliv och väldigt ansträngande :P Nej, älskar dom äldre människorna ;)


Hahahah lite meningslös fakta
enjooooooooy



1 år.

Jobbade min sista dag idag, segt som fan. Skönt att vara ledig i 4 dagar nu :D

Som ni nu vet så firar ju jag och Christian ett år nu på söndag. Därför har han hittat på någon överraskning under hela helgen som alla vet vad det är, förutom jag. Jag vet bara att jag var tvungen att ta ledigt två dagar från jobbet, packa en resväska? och att vi måste åka/gå/cykla vad tusan som helst imorgon, tidigt. Så jag undrar vad det är min man har hittat på för skoj :D

Köpte mig en as fin jacka på H&M idag, fynd fynd fynd och so damn hot!


njae. trött och ont i magen, ska sova nu :)
men... Ha det bra era små sötpruppar!



Sandra Göstasson.
Min vän, min älskade. Jag saknar dig så otroligt mycket att ord inte ens räcker till. Vet du hur mycket jag önskar att du kunde vara hos mig? Att vi kunde umgås som vi gjorde under skoltiden. Dag in och dag ut. Jag känner mig så tom utan dig, jag är inte hel utan min andra halva :) Så jag tycker att vi borde förenas snart igen, väldigt snart. Det står tydligt att vi behöver varandra lika mycket. Jag älskar dig och du kommer alltid att finnas inom mig. Jag är inte längre bort än ett samtal, även om jag är sjukt svår att få tag på ibland då jag jobbar hela tiden.. Miss you hun ♥







RSS 2.0