God hates us.

Hey Guys!
Här sitter jag i sängen med min varma dator i knät. Jag har feber, hosta och ont i halsen, IGEN, hade en paus på två veckor och sen är jag sjuk igen. Jag orkar verkligen inte det - vad har jag för immunförsvar egentligen?

Länge sedan jag skrev. ehe.
Jag har varit i GBG på Metaltown i helgen och jag ska dit på fredag igen över helgen :) Mysmys!



Var inte därför jag skulle skriva, jag tänkte berätta om serien jag kollar på nu :) Wop!




BONES :D
Jag har alltid slötittat på det och tänkte nu under pausen av alla mina serier, att verkligen kolla igenom hela! Man märker att allt har en berättelse och inte bara olika mord att lösa.. Intressant!

Förösker kolla online men hittar inget bra, snark!


Och idag fyller lill mamma 50 år, grattis!! :D Vi firade henne igår genom att bowla och äta och dricka på T.G.I Fridays, samma friday's som jag jobbade på 2008 men de fanns bara två kvar som jobbade då också, annars var alla utbytta!

Vi hade hur roligt som helst :D

Ussssch mina ögon rinner och jag kan inte sluta gäspa... blöh

Fuck that.


Berättade jag förut att jag fått nya wii-spel av C?
INTE HÄLSOSAMT. Ser ni min speltid från igår? 8 TIMMAR.

Pokemón spelet för barn är helt jävla fängslande. Som sagt, spelade 8 timmar igår haha och jag vill spela meeeer. Har kommit så långt och det är så roooowligt.


Sen fick jag naglar av C igår :P Hihi så roligt.
Men det kom med 1 nackdel och de vet jag: Ta ut linserna.
SHIT. Mina ögon blev helt röda och sved som fan efter alla försök att nypa åt mig linserna då fingrarna typ inte kom in pga naglarna. Men tillslut så!!

Ska till optikern idag igen, sista besöket. Det dyra besöket.


Johan kom till oss på Nationaldagen :) :) Här satt vi på balkongen för att vräka i oss sill och potatis :) Jag ser inte alls konstgjord ut ;)


Stor jävla powersnajl! Ser dock ut som att jag håller i något helt annat :P hahah

Har inte sett några sådana i år...


Fin ros jag fick av C förra året, innan vi fixat köket! Hah, vita luckor!

Sniffilisniff


Åh, en bild från när jag precis flyttat in på Vallavägen! mahaha


Middagen igår = Greken i Haninge Centrum! MMMHH alltid så gott.


Jag när jag jobbade på goldbuyers, lunchrummet i Tyresö Centrum :)

Långt långt hår :)


Massa gamla bilder.
Nej nu ska jag åka till Farsta Centrum.

Och för alla som sökte mig igår men som jag inte svarade, jag hade en Samantha-dag! jag ringer er idag :)
tjiiiing

Memories.






Hej mormor.
Tänker på dig ikväll igen.
Fick nya bilder på dig idag, dessa. Mina ögon svider fortfarande så fort jag ser dig. Lilla mormor. Så svag men ändå starkast i världen!

Senaste gången jag hälsade på dig var här.. Och du skulle alltid klä upp dig så fort du skulle utanför dörren, så himla vacker jämt.

Jag saknar dig så himla, himla mycket.
Te quiero ♥




Ett annat minne:

Vi hämtade upp lillebror på flygplatsen förra hösten! När han flyttade till Sverige igen! Som att vi var lyckliga!!!

Jerry Seindfeld.




George som stod innan Jerry! Han var också as rolig :D

Lamporna gjorde honom helt vit i ansiktet, men där är JERRY SEINDFELD!!!

WoopWop!

En bild från tv-skärmen (tog den från google) från honom igår :D
Han har blitt lite gammal :D


En ung Jerry :D


:D:D:D:D



Från igår som någon annan filmade, fyfan va jag skrattade under just detta ögonblick!
HAHAHAHAHA han är så rooooooolig

GRYMT

Face off.


Jag igår innan jobbet, visst är jag snygg? :D
Eller vänta, så kan man ju inte säga om sig själv? Då är man ju EGO.
(Jag är het!! plus någon allergisk reaktion från min parfym ;((((( )


Fan vad facebook är tråkigt? Egentligen? När man loggar in där ser man 6039474 miljarder statusinlägg där det står "Livet suger" - "Fuck off fucking fuck" - "Den bitchen kan dö" - "Ligg med mig".. Seriöst, dom borde skaffa en blogg? O.o hahahaha.

Jag själv vet inte varför jag fortsätter skriva, jag har velat sluta så länge men så fort man lägger ner får man flera kommentarer "Why oh Why?" Måste hålla norrlänningarna updated! Men jag har aldrig något att skriva om?

Idag jobbade jag öppning-stägning. Jag var så grym så ni anar inte! Min sambo (visst är det roligt att skriva Sambo, låter så toffligt. Men den ärtan är ju min sambo) och hans polare Johan från Katrineholm kom förbi mitt jobb och sa hej, sen väntade dom på mig så jag fick skjuts hem :D Slapp jag byta pendel 2 gånger och gå hem! SWEET. Dom hade även köpt Trocca och Jordgubbar med GRÄDDE!! Mumsi.

IGÅR KOLLADE VI PÅ SEINDFELD - och fyfaaaan vad grym han var!! Vilken känsla när han sprang in på scenen och alla applåderade, ställde sig upp, jublade! Satt typ 4 rader ifrån honom :p AWESOME. Skrattade sönder, han är grym!
Sen åkte vi hem och kollade på HOT FUZZ som btw SÖG BALLEFJÅNG! Älskling, ibland förstår jag inte alls din humor? Vi som var så lika i början då vi träffades.... Vad hände? ;)



In lo-lo-lo-lo-lo-love with me.

one and only.


Wäy. Snart ska jag gå till pendeln mot jobbet. Ehe


Aja.
Jerry Seinfeld ikväll då i Globen med älskling och hans pappa.
Kommer bli grymt!



I'm not leaving now.


Vi kollade nyss på Rio, hahahah hur rolig var inte den?
Jag bara älskar sånna filmer!

Nu har jag gett grabbarna klartecken för Black ops i 30 minuter, sedan....


Ska vi se vampyr-filmen Priest! wooopwopwopwop. Velat se lite nytt med vampyrer länge nu...

På tal om det, så var det en fågel vid namn Fredrik som viskade i mitt öra att Underworld 4 kommer!!! BIG FUCKING WOOOP WOP! OM jag vart glad? hhohohoho

Varit ledig idag och inte gjort ett piss.
Jag hade planerat massa, men när man får migrän 2011 så fungerar inte riktigt det. Har fortfarande ont och får ondare av att sitta här :p men jag har inget att göra medan de spelar...


Lyssnar på denna nu... (något flipp i början, men låten är awesome)
man blir helt.. Mjuk i kroppen? hähä mys låtN'




Sen fick jag 4 wii-spel idag :>
Suttit och spelat Pokemón, hahaha jätteroligt!

four elements.


Hon ba och jag ba och han ba och dom ba och ni ba och vi ba sa att han ba gjorde något helt jävla konstigt va!

ASSÅ DÖÖÖÖH?

Stressrelaterad dag.
Tre miljarder människor som går in i mig, 16 jävla morsor med barnvagnar som kör på mig - SLUTA KÖR PÅ MIG FÖR HELVETE!!! Mammor med barnvagnar borde fan skaffa körkort för den jävla skiten, för ALLA med barnvagn tror att bara för att dom har en barnvagn så slipper dom flytta på sig, eller låta någon annan passera först.......... Jag kan stå helt still och ändå kör dom på mig. AAAAAARGH. Vad är problemet?!?!?!
Jag är trött på alla människor som inte kan prata svenska trots att dom bott här i 30 år, jag är less på alla förbannade jävla tattare vart fan man än vänder sitt jävla ansikte. Jag är SÅ less på bussar som inte väntar in sin tid utan åker 3 minuter tidigare så man får vänta i fyrtio år innan nästa kommer.

Låt mig vara The Flash och springa till Grand Canyon och skrika ut min frustration som Sheldon Cooper gör i The Big bang Theory när han är The Flash..... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!! AH AH AAAAHAHAAA AHA AHAAAAA AAA


Gick inte att lägga upp klippen som var bättre kvalla, men ni ser ju vad han gör...
Det jag vill göra...


Jag saknar Norrland nu, man kan gå på en vanlig väg utan att folk armbågar dig eller slår dig med en axel eller två. Går du på en väg där, går du där, DU. Kanske en myra eller två. Bussarna kommer alltid i tid eftersom du måste vänta i 40 minuter innan den kommer. Dom med barnvagn har en hel jävla väg att välla sig fram på. Du hör inte mullret av bilar och tåg och människor överallt, där hör du fåglar, vinden, stillhet.

Mina norrländska nerver FLIPPAR IDAG!
Denna månad, den 18/6 när jag är på metal town, då har jag bott i Stockholm i exakt 3 år. Två dagar efter studenten flyttade jag och jag trodde aldrig att jag skulle stanna såhär länge då utan då var det temporärt. Se så full av överraskningar livet är??? Ett enda stort jävla dunder påskägg med överraskningar.

jag brinner upp inuti just nu.

För jag försöker hitta programmet på HP/Compaq's hemsida som man kan ladda ner för att formatera om datorn men jag hittar det inte!!!! AAAHHHH.

Två vackra bilder på mig under stundens hetta, HAHAHAHA aaaa.
skönt att ventilera bloggen.... Skönt.

XOXOXOXOXOXOOOO GIRLSFRIENDS

mad world.


"If I'm going to die, it may as well be with a song in my heart"


Ehe.

Om du bara sträckte på din arm och kunde fånga din dröm i din hand, skulle du våga göra det?

Sommar och sol damer och herrar.
Och jag sitter inne och häckar med att diska och göra andra tråkiga sysslor. Men nu släpper jag den skiten och sätter mig på balkongen med en pasta carbonara och skriver några rader. Sedan beger jag mig mot jobbet, det är en skön 3 timmars dag på eftermiddagen, sen är jag - hör och häpna - ledig imorgon :)
Hur skall den dagen spenderas tro? Jag tror jag ska ringa optikern om jag fått min röst tillbaka, sen ska jag nog tvätta och städa lite, kasta lite saker, skriva lite. Åh vad roligt.

Hostar även sönder min hals. Somnade när klockan var 05.00 inatt pga hostan, höll även C vaken hela natten. Det är inte hälsosamt alltså.

Hajdo

New day.



Även om du känner att du är för liten för att ta dig an världen, tänk om. Även de minsta och inte de mest uppmärksammade är de som kan utföra de största underverken, även om många andra inte kan se det.

Min filosofiska hjärna som tänker i överflöd idag.


Jag vet inte vad det varit med mig de senaste dagarna förutom min förkylning. Men jag tänker så mycket på nonsens, jag har drömt jättekonstigt i flera nätter, vaknat och trott att jag ska kliva upp för att göra just de jag drömde om. Inatt drömde jag att jag flög på en drake över ett öde torn vid havet som hade en brygga som ledde långt ut mot resten av det öppna havet, himlen var mörk och även vattnet. Det enda jag kände var vinden i mitt hår och det enda jag hörde var vingslagen från draken, sen vaknade jag? WHAT THE FUCK liksom? Säkert febern som tagit över... :I hahaha

Nu ska jag lägga mig i sängen och tänka på mer nonsens.
Det är en ny dag imorgon, med mer hosta och jobb.


Och Grattis svärfar på födelsedagen! :))))

RSS 2.0