Barnslig nostalgi.


Alla minns väl Pingu?
Jag älskade Pingu mer än något annat. Jag älskade att se när dom åt! HAH, lika roligt fortfarande

Björnes magasin och lilla snigel.
Jag älskade detta program!!

Trasdockorna!

Luftens hjältar! Älskade detta också

Smurfarna!

Doctor Snuggles! Haha älskade detta också

Bumbibjörnarna! ÅÅÅH, sjöng alltid med till dom

BAMSE :)

Bananer i pyjamas! B1 och B2!

Mumindalen :D

Ja sen finns de massa fler, men jag älskade dessa :D

Och tack Marie för att du berätta hur man la in videos igen :D Haha!

Firework.



Jag vill partaja!
Någon som vill hänga med ut i helgen?!

My letter.

Godmorgon köttögon.
Här ligger jag i sängen med en svullen hjärna (fick höra de igår, att när vi känner oss sådär trött på morgonen att typ inte ögonen orka öppnas osv så beror det på att hjärnan är svullen. När vi blir pigga igen är när den inte är svullen längre. Coolt!)
Ska väl snart göra mig i ordning och äta frulle sen dra till jobbet. Näst sista dagen idag och det känns SÅ underbart! Kommer självklart sakna alla sköna människor i Tyresö Centrum och mina arbetskollegor, men man får hälsa på :D Ja, lite tråkigt känns det.


Ye ye. Hmmm.



Ciiiiiiiao!

Lilla lady.

Wow, jag blir lika irriterad varje gång jag går in på youtube och letar filmsnuttar som jag vill visa upp. Varför? För det är några amatörer som ska lägga in musik när dom knäcker en nacke, eller musik under hela filmklippet, eller klipper ihop massa olika saker istället för att ha själva filmsnutten. Allting för att förstöra mina underbara stunder? Och nu har bloggen tydligen slutat med att kunna lägga in youtube-klipp?

BIG W T F ?!





GE OSS LITE OCENSURERAT, GE OSS LITE BLOD
lite brutna nackar som vrids åt höger och vänster.. vafan


hahaha nej jag är inte psyk
jag gillar bara sci-fi & fantasy lite för mycket.
Ni vet väl att vampyrer och varulvar inte existerar egentligen? ;) MEHE

I feel the life pulled from me.

Realized I can never win
Sometimes feel like I have failed
Inside where do I begin?
My mind is laughing at me

Tell me, why am I to blame?
Aren't we supposed to be the same?
That's why I will never tame
This thing thats burning in me.




Tjänare.
Igår tog jag ledigt från jobbet för att åka med la familia till Mjölby där momma hade sin lägenhet och tömma den. Kändes så overkligt att vara i hennes lägenhet där hennes lukt fortfarande fanns, alla hennes saker fanns, men inte hon. Jag fick verkligen bita ihop då jag såg hennes lilla gulliga glas med ett litet sugrör i bland fatet med alla miljarder mediciner. Och det kändes så overkligt att komma hem med en sopsäck med grejer jag ville ha från hennes lägenhet... Jag tog med mig hennes små tofflor och hennes favorittröja som hon alltid bar när vi var där. Den luktar fortfarande henne.
Jag tog på mig den igår och bröt ihop. Mina ögon var som små pingisbollar idag, äntligen har de lagt sig. Så himla jobbigt, allt. Det gör så ONT. Men smärtan är bra, för då påminner jag mig om henne hela tiden och glömmer inte. Kommer aldrig att glömma.

Usch.




Till något roligt.
Jag kollade på en serie förut som hette Being Human:

George, Annie, Mitch.

George är alltså varulven, mehe.

Det är väldigt bra gjort, man får alltså se hela förvandlingen vilket andra
serier och filmer alltid hoppar över. Men inte här :) Like like like.


Vet inte varför jag inte får upp ena videon om Being Human här i bloggen så jag lägger in en länk HÄR som ni kan kolla på en liten trailer, den är skitbra!
Jag kollade på denna runt 2009 och det kom bara ut en säsong och jag väntade och väntade, men de kom aldrig något mer. Nu 2 år senare har det kommit två säsonger till samt ÄNNU en Being Human US! Så nu kollar jag på den också :D Det är nästan samma sak allt men fortfarande as bra! Och mer kända skådisar :D

ville bara dela med mig av det ;)


Make me bad.




VANSINNIGT vad vacker denna kvinna är!!

Stay and bleed.

Känns som att hela världen rasar samman för mig just nu. Bricka för bricka faller och ingen kan lyfta upp dem igen, waaa. Vill bara skrika. Har migrän och ont i magen för allt.. Jag som sa senast igår "Det kan fan inte bli värre nu alltså!"

Först får jag sparken från jobbet pga arbetsbrist, i torsdags
Sen dog mormor i fredags då vi var i Paris
Mormor skulle ha fyllt år på lördagen
Sen ringer pappa idag och berättar att han ligger inne på sjukhuset för yttligare en kraftig hjärtinfarkt. Han har opererats igen och skall nog göra det på måndag igen. och kanske få en pacemaker då bara 30% av hans hjärta fungerar....

Känner mig så jävla hjälplös när jag inte kan hjälpa någon. Vill bara agera struts och köra ner mitt jävla huvud i sanden och bara försvinna!


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH!

Begravning i april också... mitt huvud kommer explodera.
EXPLODERA




jävla liv alltså
NU KAN DET INTE BLI VÄRRE?!
snälla låt de inte bli värre för jag klarar de inte...

Saturday night.

Jag måste beklaga mig lite.

Det var länge sedan jag köpte nya jeansbyxor, eller byxor överhuvudtaget då alla mina byxor nu gör att jag blir blå i midjan och stryper blodflödet. Samtidigt så har knapparna eller gylfarna gått sönder på nästan alla.

Jag har gått från en storlek knappa 32 till storlek 36. Japp, jag har definitivt gått upp i vikt. Inte bara mitt tjocka ansikte, utåtstående mage och bristningar på hela bena som inte fått en enda klocka att ringa. Utan en byxstorlek fick det att ringa häftigt. Jag på min korta längd kan fan inte ha storlek 36!!!! TRETTIOSEX! OH MY F GOD.



buhuhuhuh måste äta något.............. :D

Did my time.

Hallå era köttisar. Long time no see.

Kom hem från Paris igårkväll, var hur jävla A W E S O M E som helst. Paris är en väldigt vacker stad, men fyfan för fransoserna och deras motstridighet till att komminucera på engelska?! Och vad är det med människor och inte kunna KÖA!!! Är det en kö som en hel folksamling står i, nej då ska 10 andra ställa sig bredvid de som står längst fram eller ställa sig framför dem? HAHA, snacka om att inte förstå meningen med skyltar som det står "Stå i kö bakom här" när dom missat 200 människor som stod i kö, hahaha. Blir så arg på sådant! Sen klämmer vuxna människor sönder mig mot bussen för att komma på? (TROTS ATT VI STÅTT LÄNGST FRAM I KÖN OCH DOM KOMMER FRÅN SIDORNA!!!!!!!!) Tror att jag inte förstår spanska när dom säger att dom ska knuffa undan mig, nej då skär man av linjen av ren ilska så deras feta pullor till kärringar inte kommer med bussen ;) MOAHAHAHAHA.

Hur som haver. Jag hade en jävla dålig vecka.

Min älskade och kära mormor gick bort 19 mars, dagen innan hennes 84 års dag. Vila i frid älsklings momma och grattis på födelsedagen i efterskott. Det värmer lite att du hann fira din födelsedag med personalen på hemmet, vi hade tänkt komma 2 veckor senare men vi hann aldrig det.
Tomheten är enorm. Första dagen brände hela mitt hjärta, som om det höll på att brytas ner och min mage värkte, tomheten skakade inom mig. Jag pratade med dig dagen innan och du sa att du börjat må bra igen och du berättade om allt vi skulle få då vi skulle komma till dig... Känns så overkligt. Hela redan kändes det som att du skulle ringa och fråga hur vi hade det, eller att jag skulle ringa dig de första jag gjorde när vi kommit hem igen. Jag kollar på ditt nummer och namn i telefonen och inser att det är just det de är, ett namn och telefonnummer - för om jag ringer, kommer ingen att svara i den andra änden. Det är så overkligt!!! Jag vill inte förstå känns det som, för när jag försöker dör jag inombords....
Jag saknar dig så himla mycket!!!

Miriam Grundén

20 Mars 1927 - 19 Mars 2011

Vila i frid mommis
Nu är du äntligen återförenad med morfar!
Som du längtade.
Nu hoppas jag att ni väntar på oss vid grinden och jag förväntar mig
en stor kram och att du ska "kia noppen" för ingen kan göra det som du,
min älskade lilla mormor.


Världens finaste!





Och bilder från Paris hittar ni på Facebook den dagen jag orkar få tummen ur och ladda upp alla!


My immortal.

Hej och sorry för jävligt dålig update, jag har liksom inte haft tid eller ork för denna sida. Mehe

Vad har hänt på sistone? Jag har jobbat, jobbat, jobbat...... Sen har jag varit med Madelene Carlsson i 3 dagar i streck nu, hur roligt som helst. Skönt att kunna umgås med någon man känt så länge och sen är hon ju en go jävla norrlänning också. :D :D Skönt att hon bor där jag jobbar så det är så enkelt att ta sig dit och hem! Gillas. Jag har massa bilder och videos men min dator och mobil har blivit ovänner så dom vill inte pippa och ge mig det....... :(


Men jag lever iallafall, en färsk bild på mig i morse.
Min överkropp ser jävligt konstig ut då jag lutar mig över sängkanten
för att fånga det bättre ljuset från fönstret ;) MEHE

Jag sitter och pumpar party musik och blir alltid så jävla taggad. Jag måste gå ut snart efter jag kommer hem från Paris... Jag åker ju till Paris på fredag och är borta tills tisdag kväll. Awesome jomenvisstvettu!
Tvätta litt gör jag ju ååå....

NI SER JU!
skrivjävlatorka maaaaaaaaaaah



Jag och Madde satt och sökte på gamla klasskamrater på facebook. Snacka om annorlunda liv alla har och hur annorlunda alla blivit. Måste ju ha reunion snart!!! Men vad är det, efter 10 år man har det? TRÅK!

Jag saknar Norrland lite, Stockholm börjar gå mig riktigt jäääääävla på nerverna. Man tycks aldrig vänja sig? Skönt att bo i Handen, det är en bit utanför och man ser verkligen skillnaden på innerstaden och utanför. Vet inte hur många gånger jag dragit upp detta - men man vänjer sig inte. Man blir chockad över något nytt varje dag, men det kanske är skönheten med det hela också?

Vilket crap det här blev. Aja
Har gett er lite kött på benen iaf
adjöööööööö

love.


Idag fick det bli en extremt stor bild som knappt räcker inom ramarna.
Men de bju ja' på!

För jag älskar den här karln utav bara helvete så fan, då får han synas. Eller hur?


Btw, jag pratar inte längre norrländska tydligen?
Jag har blivit förgiftad med rikssvenskan och därmed blivit pånytt född till en 08:a.
BUHU
save me?

Red tape.

Tja. Hemma och är sjuk idag också, börjar må lite bättre men mår fortfarande dåligt. Näsan och huvudet vägrar att släppa alltså och jag äter massor med vitaminer. Jättekonstigt.
Jag hade en riktigt vidrig jävla natt också måste jag berätta. Jag la mig tryggt bredvid min älskade som vanligt på kvällen och somnade. Vaknar till lite när han ska gå till jobbet. Sedan minns jag att jag vaknade och låg helt still och tänkte "shit shit shit, det ligger FULLT med insekter i sängen" och jag vågade inte röra mig, men sen tog jag ett stort skutt och drog upp täcket för kroppen - inga insekter där såklart. Då var jag tvungen att fundera en stund och sen minns jag att jag drömt att jag låg i sängen med insekter som kröp över hela mig. OCH JAG HATAR INSEKTER!!!!

Sen somnade jag om. Men vaknade sedan med att jag grät hysteriskt och mitt hjärta värkte. Då minns jag att jag drömde att jag och Christian firade 4 år tillsammans och vi satt i hans bil på väg hem till Cindy och Stefan och jag hade fått ett papper av honom, med en dikt som beskrev våran tid tillsammans. Sen kom vi hem till Cindy och Stefan och då helt plötsligt var inte Christian där utan han ringde mig på telefonen och sa "Samantha, jag måste berätta en sak för dig. Jag är tillsammans med en annan tjej nu och vi har fått barn!" sen kom dom över med barnet och la det i min famn. En liten pojke. Jag bara stirrade på dom och frågade chockat "Jaha, och vad ska han heta?" då kollade dom på varandra och log, sen sa dom samtidigt "Metal Majong" och jag garvade sönder och frågade om dom var seriös och det var dom? HAHAH. Sen ville jag prata med Christian ensam om det här, haha såklart. Och då sa Cindy: "just ja, när ska ni flytta ner till Norge med oss då?" och jag bara gapade och skrek "NORGE OCKSÅ? när skulle du berätta det?!?!" och han typ "förlåt, jag skulle... men jag glömde" sen helt plötsligt var vi deras nya hus i Norge som låg bredvid Cindy och Stefans på stenplattor bredvid havet. Jag började gråta jätte mycket och jag kände att hela mitt liv hade gått till en annan kvinna. Jag stod där och höll för mitt brustna hjärta och jag visste att jag aldrig skulle kunna acceptera det, så jag hoppade ut för en klippa. Då vaknade jag och grät hysteriskt.

Var tvungen att ringa Christian och berätta. Haha han skrattade och tyckte så synd om mig och sa att han aldrig skulle lämna mig för någon annan och hur mycket han älskade mig. Bäst för dig, för i verkligheten hade jag aldrig accepterat de som i drömmen - drömmar är fucked up! Jag hade dödat dig ;) hihi.

Men det är LÄSKIGT hur drömmar kan kännas så jävla verkliga. Att man kan känna smärtan på riktigt, att man tror att det ligger och kryper insekter på en. Idiotiskt. BLÄ.




Jag hittade även ett gammalt mejl jag fick av Christian 2010-05-26 som ser ut såhär:

"Och jag vill leva med dig resten av mitt liv också älskling! Du är och kommer alltid vara min favoritperson :) Jag älskar dig mer än allt annat i världen och du betyder mest för mig av allt som finns! Vi hör ihop och kommer alltid vara med varandra! Jag är din för evigt, jag älskar dig mest i hela världen, tack för att du finns! Jag älskar dig pingvin . PUSSSSSS!"

Haha han är så himla söt :>
LOVE.

White light moment.

I want a perfect moment
I want to go tonight
I want see the star shoot out of
a pitch black sky
I want to start a fire
I wanna burn tonight
I want a world in motion
I want to see the signs
Race through my mind.




Jag är hemma och är sjuk, det suger. Eftersom jag alltid jobbar trots att jag är sjuk så blir jag inte riktigt frisk och nu blev jag sämre. Så, dags att vara hemma.

Jag sitter bara och ser på tv, äter massa och skriver. Har lite ont i magen också om ni ville veta allt.... Nyser jävligt mycket. Japp, har skit tråkigt. Nu ska jag göra mat, hajdo

RSS 2.0