Binks's sake.

"Yohohoho
It sure is a calm night, isn't it?
I've been on watch tonight, but it has been completely calm.
Steering is completely meaningless.
This is what I call, "Breaking a bone for no reason".
And I am just bone~
Yohoho
I am so bored."

-
Brook, One piece episode 384.Piratsången Binks's Sake!

Brook berättar om hans sista stund i livet innan han dog. Hans besättning var en skara musikanter - pirat musikanter :D De lämnade en liten val vid ett berg och bad honom vänta på dem eftersom resan därefter skulle bli för farlig att ha med sig honom på. De sa att de skulle komma tillbaka om ett till två år. Femtio år senare hade de fortfarande inte kommit tillbaka - den lilla valen väntar fortfarande.
Eftersom Brook hade ätit "Återuppståndelse-djävulsfrukten" så hittade hans själ sin kropp igen efter sin första död. Hela besättningen blev attackerade och blev smittade med gift. Så de bestämde sig för att sjunga Laabon's (valens) favoritsång och även deras favoritsång en sista gång innan de dog - De spelade in den på en inspelningsbar snäcka. Eftersom Brook återuppstod igen kunde han berätta detta för Luffy och de andra.
Brook är han som är skelettet, eftersom han inte hittade sin kropp fören ett år senare så bestod han bara av ben.

Denna sång blir man så glad av!"Would you mind showing me your panties?"

Badass.

"I'm the one who's gonna be the Pirate King!"

- Monkey D Luffy

Luffy, Second gear.Ihihi :>


Hade trevligt igår. Kom massa folk över och drack lite (mycket) och sedan begav vi oss till ollan. Jag som skulle ta det lugnt var ju asplakat, kommer inte ihåg något från igår, helt sjukt! Minns inte ens när vi gick härifrån eller hur vi kom hem eller att jag somnat sittandes på golvet med huvudet i sängen över mitt paket med müsli? Vilken jävla syn!
Vaknade i ett ryck imorse, fixade mig fort som fan och sprang iväg till pendeln i snöstormen (Ja, snö-fucking-storm! Blöt jävla snö dessutom) och fick panik när pendeln inte skulle komma på 20 minuter i Älvsjö, wtf liksom? Men när jag sprang till jobbet och kom in.... såg jag att jag var på jobbet en hel timma tidigare, VAFAN! Mitt huvud var helt messed up, tog fel på tiden. Men bra var det för då hann jag fixa lite :D
Hade jävligt bra försäljning idag. Berodde nog på Consuelos "kOM IN TILL OSS OCH KÖP" dans :D Grymt grymt.

Nej nu ska jag sova. Har precis börjat må lite bättre! Jag tror att jag är allergisk mot alkohol, för jag blir sjukligt bakis. Nästan sjuk. Det är inte normalt. Men jag har sagt till mig själv som så många gånger förr att jag aldrig ska dricka igen... Uuurrk.

Nykterist, Javisst!

Nej, sängen var det. GODNATT

Paint.

"Even the strongest of opponents always has a weakness."

- Uchiha Itachi.

Yosh.

Vaknade av en mardröm idag.
Drömde att min bästa vän Emilia kom fram till mig och sa "Du ringde inte mig igår som du lovade" och sen tog hon upp en fet spindel och mosade den mot min tinnig. Jag som är livrädd för spindlar skrek och tänkte bara på geggan som formats vid min tinning. Sedan insåg jag något och vaknade upp klarvaken. Jag glömde ringa Emilia igår, som jag hade lovat!!
Så jag tog upp telefon och ringde henne direkt! Pratade i en timma som vanligt om allt möjligt :) Spelar ingen roll hur lång tid som gått mellan gångerna vi pratat, men så fort vi ringer varandra är det som om ingen tid passerat sedan vi pratades vid senast :) Så himla skönt. Har faktiskt bara två vänner från Norrland som det är så med och det är Emilia och även Marie :)


< Marie. Emilia >

Glada, fina tjajor :) Tog dom absolut sötaste bilderna på dom :D haha

Marie & Jag blev grannar då jag flyttade till ringvägen när jag gick i 3:an på lågstadiet och bytte skola till hennes skola. Jag fick genomgå ett test på lekplatsen hemma för att bli en "Äkta ringvägare" - vilket betydde att jag var tvungen att balansera på staketet runt hela lekplatsen en gång utan att ramla. När jag gjorde de blev hon arg och sa att jag skulle göra det igen. Vilket jag klarade. Sen fick jag leka med henne :) Har hållt ihop sedan dess.

Emilia & jag träffades första gången i 5:an när barnen från skogen (häggdånger) skulle börja i samma klass som oss i 6:an, högstadiet på Kiörning eftersom häggdånger bara har barn till årskurs 5. Jag tyckte hon såg ut som en jävla bitch. HAHA! När hon svängde med håret då hon presenterade sig. Men i 6:an blev vi vänner direkt och har hållt ihop sedan dess!

Nu bor Marie i Borås med sin sambo och pluggar på högskolan. Emilia bodde i Sundsvall, men nu åter i Härnösand och pluggar på högskolan. Jag bor i Stockholm och jobbar småtimmar. Även om man gått skilda vägar så är dessa två som alltid funnits kvar.
Love you girls!

Så.
Idag har jag målat igen, haha inspiration så det räcker och blir över.HEHEHE ritat MASSOR idag.
Fortfarande, händer är ett jävla CPPPPPP att rita!!! Blir förbannad för jag har inte tålamodet för det. Ritade en luvtröja på ena snubben som blev helt fucked up tillsammans med cphanden, men men. Första gången så ska väl inte vara så hård mot mig själv.
Men jag blev apnöjd med sista bilden. Äntligen fick jag idiotvingarna att se någorlunda bra ut :D

NU sväller snart mina ögon så ska lägga mig i sängen och glutta på One Piece.


Lyssnar på denna nu; Från Vampire Knight, såååååå bra.KANAME! (och Yuuki).

Dance.

"Even I can tell that hatred is spreading.
I wanted to do something about it, but I don't know what.
But I believe.. That someday, the day will come when people truly understand one another!
If I can't find the answer, it will be up to you to do it!
"

- Jiraiya.

Oi.

Köpte ett nytt Sketch Pad igår ;) yeah. Mitt A4 har börjat ta slut, mitt A3 håller i en plågsam teckning jag började med och halva är klar och jag får ångest bara jag tänker på det. Så, jag köpte ett litet A5 igår :D

Så idag kom lite inspiration efter maten och här är resultatet. Jag blev apnöjd!Ihihi.
Jag är helt fuckad på att rita händer, men jag testade iaf och det blev inte så pjåkigt. Ser ut som att de är vänd åt fel håll, men det är de inte. Jag har faktiskt inspikterat mina egna händer i luften xD hahah. Hår har alltid varit jobbigt att rita också, men fan nu lyckades jag få det som jag ville!!
Och första gången jag ritar fjärilar och en skugga. Inte pjåkigt inte pjåkigt.
Jag är nöjd.
Muu.

Lite inspirationsbilder från Bleach. (Kommer ta ljusår innan man ligger i samma liga som honom. Det kommer inte hända detta liv iaf. Så det man kan göra är att beundra... Och beundra! Vackert!)


Okej, nu använder inte direkt Tite Kubo kolpennor för att skapa dessa mästervärk. Men ni fattar vinkeln ;)


Nu blir det sängen och One Piece.
Jag är sjuk fortfarande, går inte över. Kände mig som Agda 85 då jag stod i butiken och hostade som en gammal tant och snoret rann från min röda, såriga (av alla snytningar) näsa. Så jävla vidrigt!

Hello Kitty.

Oi.

Long time no see!

För de som inte vet, så har jag varit i New York med min kära och hans familj :) Vi har haft det awesome! Det mindre roliga var väl att jag blev tvärsjuk sista dagen och är det fortfarande. Det har satt sig i bihålorna! :( Gör jätteont, men det är bara att köra på.

Påsken har varit bra. Jobb och middag hos mamma.
Skulle ha varit ledig imorgon men tackade ja till jobb i Haninge, så roligt att jobba där :)


Jag & fästmannen på väg mot frihetsgudinnan :)


Hängde med Hello Kitty lite ;)


Njaew huva vad trött mina ögon är. Ska väl ta och nanna dudden. Men först, läsa lite ur Cirkeln. Den är fan asbra, trodde jag inte faktiskt.


Bjuder på lite musik i detta inlägg.
Lyssnar på denna just nu.
Jag är verkligen en sucker för fiol! Mahaha

Enjoi.

RSS 2.0