Dark.

Yosh, länge sedan.

Vad har jag gjort sen senast?
Inte mycket. Kollar på serier som ett offer och läser böcker och manga som ett offer. Är väl det jag gjort. Och målat.


Jag har sett ganska många nya serier på sistone och jag finner det lika fascinerande att gå in på wikipedia, söka på serierna och kolla vilka som gör rösterna till karaktärerna och vilka andra animerade serier de gjort röster till.
Hittade en favorit i serien Koisuru Boukun (Koi suru Bo-kun), eller på engelska The tyrant falls in love. (En Manga och en animerad serie på 2 ova avsnitt. Handlar om en kille som är gay som är kär i sin senpai, en övre klassman eller mentor på Japanska.) Osv.

Souichi Tatsumi är han som inte är gay och han hatar homosexuella mer än något annat bara för han har svårt att acceptera att hans lillebror är homosexuell. Men han kan definitivt inte ta in att han själv faktiskt också är det. Just därför har han denna hemska homofobi.

Men han som gör rösten, Hikaru Midorikawa, har även gjort röster i några av mina favoritserier. Som Naruto och Bleach. I Naruto har han rösterna: Arashi Fuma och Namikaze Minato. Namikaze Minato är liksom Narutos pappa! Haha as coolt. Sen i Bleach har han rösten för: Makoto Kifune. Den karaktären liknar Souichi Tatsumi litegrann ;) Sen har han röster i Dragon ball, Sailer moon, Pokemón, Fairy tail etc etc. Hans lista är enorm!


Han i vitt hår och glasögon är Tatsumi den mörhåriga är Morinaga!

Den mörkhåriga killen är Tetsuhiro Morinaga i serien, rösten har Kousuke Toriumi. Han har även gjort röster i Naruto som: Inuzuku Kiba och Sado Fujiwara i Shippuuden. Han har gjort rösten för Akira Komatsuzawa i serien Ouran high school host club. Han har också gjort rösten för: Szayel Aporro Grantz i Bleach, en av Espada. Och sist men inte minst, Usami Haruhiko från Junjou Romantica också! Haha åh.

Det är likadant med Kazuhiko Inoue, som gör rösten till Hatake Kakashi i Naruto. Han har även rösten till karaktären You Miyagi i Junjou Romantica, Yuzuru Suoh i Ouran high school host club, Pazusu i Vampire Princess Miyu.

Eller som Jiraiya i Naruto (Jiraiya betyder Young Thunder, för de som ville veta.), hans röst är gjord av Yoshitada Ōtsuka. Han har även gjort rösten till Metastacia i Bleach, Montblanc Norland i One Piece, Little Ogre i Soul Eater.

Vissa röster kopplar man när man ser serierna, det var då jag började kolla upp alla röster. När man har sett så många serier som jag gjort nu så börjar man känna igen ganska många. Det är även många av de som gör rösterna, gör röster i samma serier. Det är lite roligt :D Det är roligt att han som gör rösten till Kakashi i Naruto även spelar bög i Junjou Romantica, så det är roligt att höra att det är samma röst men att han gör om den så roligt ;) hahaha.


Roooooligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0