Sasuke & Naruto.

 
Åh jag ryser - så bra bilder!!
 
När jag visade dessa för Christian (som jag förövrigt lyckats få att se 100 avsnitt av naruto med mig)
så sa han med en "upphetsad" röst "Vänta, är det där Sasuke? Ser han ut sådär i shippuden?"
 
Yes he does, so cool. But mad. Very mad. 
 

Over.

The one thing that always tore us apart is the one thing I won’t touch again
In a sick way I want to thank you for holding my head up late at night
While I was busy waging wars on myself, you were trying to stop the fight
You never doubted my warped opinions on things like suicidal hate
You made me compliment myself when it was way too hard to take
So I’ll drive so fucking far away that I never cross your mind
And do whatever it takes in your heart to leave me behind

Hate me today
Hate me tomorrow
Hate me for all the things I didn’t do for you

Hate me in ways
Yeah ways hard to swallow
Hate me so you can finally see what’s good for you

And with a sad heart I say bye to you and wave
Kicking shadows on the street for every mistake that I had made
And like a baby boy I never was a man
Until I saw your blue eyes cry and I held your face in my hand
And then I fell down yelling “Make it go away!
Just make a smile come back and shine just like it used to be
And then she whispered “How can you do this to me?”
 
 
 


Alltid känt att denna text passat in på mig hela tiden. Så läskigt. 
 
 
Idag känner jag att världen kan försvinna.
Explodera till små miniatyrbitar och oss människor likaså. 
 

Spell bound.

 
"Savannah Levine is in terrible danger, and for once she’s powerless to help herself. At the conclusion of Waking the Witch, Savannah swore that she would give up her powers if it would help a young girl. Little did she know that someone would take her up on that promise.

And now, witch hunting assassins, necromancers, half-demons, and rogue witches all seem to be after her. The threat is not just for Savannah; every member of the Otherworld might be at risk. While most of her fellow supernaturals are circling the wagons at a gathering of the council in Miami, Savannah is caught on the road, isolated from those who can protect her and unable to use her vast spell casting talent, the thing she counts on most. In a story that will change the shape of the Otherworld forever, Spell Bound gathers Elena, Clay, Paige, Lucas, Jaime, Hope, and others, who soon learn that the greatest threat to supernaturals just may come from within."

 

Som sagt så är ju detta sista boken i serien, haha helvete. Hann läsa halva innan jag kollade i listan igen ifall detta verkligen var fortsättningen, för jag fattade ingenting... Så, jag kommer inte att läsa färdigt den fören jag läst de andra då såklart :p Jag hoppas att jag kommer att glömma allt som hänt i dom två senaste böckerna, men med mitt elefantminne så kommer jag inte att göra de :( 

 

Ett tips också - jag har märkt att de böcker som har mest B-uppslag som denna till exempel, boken ser ju riktigt billig ut = man tror den är dålig. Men det är dom böckerna som är bäst! Helt insane :D

So kids, buy the cheap-ass-looking books, they are the best!  


Books.

 
Jaaaa jag tackar mitt älskade jobb för min lön - som bidrar till mina böcker! 
Får en sådan känsla av kompletthet när jag ser detta. 
 
Lyckades se till min förtvivlan i boken jag läser nu (som kommer i nästa inlägg) att jag hade sett fel i listan och råkade köpa sista boken istället för tredje :'( Fråga mig inte hur fan jag lyckades med det (beställer jag inte samma bok som jag redan har så beställer jag den sista.... Morr!) men nu lyckades jag i alla fall att beställa hem bok 3 och 4 i The Underworld Series by Kelley Armstrong. Jag har redan bok 1 & 2 och även 11 & 12 som jag råkade köpa fel och förövrigt också läst (!!) Inte konstigt att jag inte fattade hälften, har ju avslöjat det mesta :'( Buhu. 
 
Skit samma. 
Sedan såg jag på tv då de intervjuade författaren E. L James till de nyutkomna böckerna "50 Shades of grey - 50 Shades darker - 50 Shades freed" som tydligen ska vara de populäraste böckerna i "världen" just nu. Så... Kunde inte motstå. Ska tydligen vara en bok som handlar om dominans mellan partners och massa erotik - passar ju mig perfekt :D 
 
Sedan blev det en Yaoi manga också som jag hittade *drool*. 
Ja ja man kan läsa dom online, men det känns så fel att inte stöjda dem!! 
Så nu köpte jag min absolut första manga istället för att läsa den online... 
Trodde alltid att min första manga skulle bli Naruto, men det blev en yaoi manga...
HIHI
 
För de som vill veta mer om böckerna kan antingen läsa på adlibris om dem, eller vänta tills jag får hem dom och läser dom. För då laddar jag upp böckerna här :D Eeeeeheheh. 
 
Jag har för mycket fritid.... 

Ego.

WORLD RECORD - FIVE F*CKI'N POSTS ON ONE FRIGGIN DAY! 
 
EGO - hundra bilder på = MITT FACE!
 
 
Jag imorse innan jag gick till jobbet. Ihihihiiii.
 
Jag leker fjortis i soffan en natt då jag inte kunde sova.
 
Kolla rakt in i kameran och se lite skelögd ut, det nya söta.
 
Ja men vi kan väl testa att le lite med mitt feta tryne... Nja.. 
 
Hahaha, här var jag utsliten från jobbet och svintrött men kunde inte sova. 
Sen en smula mongo också, hehehe. 
 
ÅH ÄLSKAR MITT ANSIKTE
Ni med va? 
Förstår det. 
Love to myself.
Ni kan få min autograf senare. 
Följ mig på instagram om ni vill se mer av min nuna, 
inte för att de händer så ofta men iaf - Shaantiii. 
 
hajdo

Transformation.

Inlägg 4, rekord. 
 
Min senaste gubbe - ännu en med Madaraui-inslag. Fick något frispel på det där "ormskinnet" ehe. Inte för att det ser ut som de, men för de som inte kan förstå vad jag ritar så ska det föreställa det iaf :D hahaha.
 
 
 
 
Fäääädi.
Såh såhär i efterhand att jag ritat nyckelbenet heeeelt fel. Gah, har inte ritat sådär på någon annan gubbe, vad tänkte jag med? Urk, sånt drar verkligen ner ett helt arbete. Inte för att jag gav den lång tid, 20 minuter, knappt de. Men ändå.
 
Om man lägger det åt sidan så är det jävligt skönt för självkänslan att se att ens arbete börjar löna sig lite. Nöta nöta nöta samma sak hela tiden och tillslut så jävlar ser dom lite mer levande ut. Kanske kan sluta rita samma sak hela tiden snart och börja med nytt, helkroppsbilder. Vilket är stört jävla svårt. Jag gillar att bara måla delar, att rita en hel kropp... Jag slutar alltid mitt i för jag orkar aldrig göra färdigt. 
Aja ska måla lite nu ;) 

Message.

Hola, tre inlägg på en dag!
Kompenserat för tre månader nu :D 
 
 
HAHA, pratade med pappa på facebook nyss. Frågade om han sett den senaste bilden på mig som jag skickade till honom - eftersom mitt hår börjar bli långt igen. Haha, pappa vart inte glad då jag berätta att jag klippt av "mitt långa, svarta, tjocka spanska hår" HAH. Så han fick mig att lova att inte klippa av det igen :D 
 
Ursäkta hans svenska, men han har inte bott i Sverige på... vad blir det? 12 år? men ni förstår nog vad han skrivit ändå :D 
 
En liten Samantha & en ung pappa! 
 
Pappa & Jag träffades hos honom i Galicien 2010, då hade vi inte träffats på 4 år! 
 
Jag, pappa och lillebror på by-festen i Galicien där dom bodde då! 
 
Lillebror, jag, pappa och lillasyster säger hejdå på flygplatsen i Galicien :'(
Så jävla jobbigt varje gång.

 

Studs.

HALLA.
Här kommer ett "vanligt" inlägg - Hurray, vad ni måste ha saknat det i all denna anime/manga frosseriet jag haft de senaste året. Sorry.
 
I alla fall - satt och gled förbi Kenza's blogg (då jag säljer hennes smycken på jobbet, så är det roligt att titta in och se om hon skriver ifall det skall komma något nytt. Jag älskar hennes smycken, har hur mycket som helst av det... He he he he.. ) Och varje gång jag kommer in på en blogg som hennes så får jag den här känslan - "Happ. Kan lika gärna gå ner i källaren, leta fram spaden och gå ut i skogen och gräva en fet grop, lägga mig i den och ligga där tills jag förmultnar".
 

Haha jo jag har bra självförtroende - men kom igen. Snacka om att känna sig längst ner i näringskedjan :D HAH.
 
Ye ye.
 
Det jag egentligen skulle komma fram till var att jag gled förbi olika sidor och hittade lite grejor som satte eld på mitt så kalla hjärta. Här är dessa skönheter:
 
Gaaaaah, så jäääävla snygga! 
 
*gurglande ljud*
 
Vill ha, vill ha, vill ha!
 
OH MY GOD - baksidan hade även kedjor i guldimitation. Morr!

Otaku.

 
 
Kagakushitsu e douzo, Chapter 5.
 
HAHAHA vad jag garvade då jag läste detta. Det är exakt såhär jag reagerar då någon pratar med mig samtidigt som jag läser. Finns absolut inget mer irriterande än när man är inne i en bok och någon börjar prata!! Man läser om samma mening 45 ggr tillslut exploderar man :D
 
(Ni läser från höger till vänster.)

Doodles.

jomen visst.
 
 
Ögon som vanligt:
Blir aldrig less på att rita ögon ;) 
 
 
Haha många halva ansikten denna gång också, måste sluta med det. Älskar även att rita med bläck, man kan liksom inte göra misstag då ;p 
 
Här har jag tagit kort stegvis efter jag ritat, kan vara lite kul att se också ^^
 
Vrooom, mitt första flygplan, haha. Inte illa pinkat för en första gång! 
 
Haha och här är min egengjorda "Madaraui" hehehe blandning mellan människa och orm var det tänkt, men... Ser inte ut som det xD ahahah. För de som undrar vad Madaraui är så kommer det från mangan "Sex Pistols" (klicka för att komma till mangan.) som är en yaoi manga med övernaturligt inslag - kort och koncist - Människan härstammar från apan, Madaraui är människor som härstammar från andra djur. Den mangan är AS bra, rekommenderas att läsa. Denna är dock inte färdig ännu som ni ser, har bara kluddat i bakgrunden men är icke nöjd ännu.

Hokenshitsu de suki ni shite.

 
Haha helt sjukt att jag tänkte exakt på dessa ord igår när jag var på väg hem efter en jobbig dag.. Dessa tankar snurrade i mitt huvud - sedan läser jag denna manga nu och ser att han säger exakt samma sak som jag tänkte på igår. Scary shit! ;)
 
(För de som inte vet hur man läser japansk manga - börja från höger och läs till vänster. Och är det två bubblor som sitter ihop som längst upp, börja med texten längst upp och läs neråt.)
 
Och för de som inte vet del 2 - när någon säger ens namn och lägger till "sama" efteråt så betyder det att det är en person av högre klass. I detta fall så är Kyotsugu "the young master" och Shinonome hans betjänt / tar hand om honom. 
 
Rubriken är vad mangan heter på japanska.
På engelska är titeln "Love in the infirmary".
Enjoy.

RSS 2.0