I Love You.


SÅ SÖÖÖÖÖT!!

jag skickade MMS förut till C med en bild på två baota muffins från muffinfabriken. Då fick jag tillbaka denna bild med texten "VILL HA JUUU!!"

ååh, du får mig att smälta fullkomligt sötnos!
Jag älskar dig.
Yes, you got to be strong
And be all the best you can
The world is out there, conquer your fear
And don't you wait too long

How you doing? long time I haven't seen you
Hope you behaving yourself now like a good-behaving citizen
Nothing come easy--you got to work hard, I'm telling you..
Hope and pray for the best 'cause I believe in you.



(Sizzla - Be strong.)

Still counting.

Långpanna idag. 9-20.45, jag är död nu.

Börjar med att baka 72 bröd, sen ta fram allt i linen, sen kommer två olika stora leveranser samtidigt som jag skall öppna, samtidigt som jag jobbar själv. så jag springer mellan kunder, leverans och prepp. Jag & en annan tjej på jobbet hade kommit överrens om att hon skulle komma in 12 ist för 16 så jag slapp jobba ensam i 6 timmar. Nej då dyker hon inte upp? O.o panik. Men då på något vänster har ena chefen sagt att hon inte behöver?! Löste sig och en annan kom in... men ändå, hade lite panik. Gjorde även en partyplatter på 10-15 min idag ( 7 hela mackor som man delar i 3 bitar och lägger i en fet jävla plast bytta) eller nåt... Sen efter massa kunder, prepp fram o tillbaka så väntade inventeringen. Min kropp bultade och det värkte precis överallt, fick ont i hjärtat och blev yr & illamående. Tröck i mig 1000g alvedon och fortsatte!

Bilder från jobbet:


Jag försökte så gott jag kunde att ta isär lite bröd från den där igen tinade bröd klumpen >.< tog mig 2 timmar eller mer.


Så ser 75 samman tinade bröd ut >.<
SNARK. men det såg ganska roligt ut..

Idag på jobbet:


Jag gjorde en fruktsallad åt mig & Paulina. yaaam!


Måste ju göra reklam också - kom till skärholmen och köp mackor!!!!


"Vill inte jobba mer!!!"
man är så otroligt sexig i dom där kläderna, oj oj.


HAHA mitt huvud ser as stort ut bara för att kepsen är skev!



PÅ TAL OM ABSOLUT INGENTING:



Den där svarta lilla pricken där borta på bilden,
det är en liten hare som jag gick förbi på väg hem från jobbet för någon vecka sedan.
Så söt.


TRÖTTTTTT, snark ppppfffhhh ZzZzzzzzZzz
godnatt.

Hopplöst.


Tur att jag har dig - du håller ihop mig, så jag inte faller isär.
Vad är en groda utan ben? Just precis... Så känns allt nu!

Vart jag än vänder och vrider på mig tycks jag vara omringad av idioter. Även de starkaste och envisaste kvinnor orkar inte med allt, ibland viftar även vi med den vita flaggan - men i mitt fall är det ingen som ser den, utan fortsätter. Hur mycket kan en människa stå ut med? Jag är hård som sten, riktigt jävla hård... men jag faller snart, jag orkar inte längre...

Allt som jag varit med om i mitt liv borde detta vara en fis i rymden. Varför är det inte de? Hur kan jag klara av saker som förstört hela mitt liv, men inte något som detta? Hur går det ihop, det är frågan..


nej men.. berättar om juldagarna när jag är ledig...
jobbat 10 timmar idag - dubbelarbete, skit roligt..............
imorgon skulle jag jobba 9-13.30 men det blev 9-20.30..........
någon måste ju göra inventeringen.... roligt iofs... men ni fattar......
skulle vara ledig på onsdag.. nu jobbar jag då också... så...
kom nyss hem därifrån, måste lägga mig för att orka kliva upp..
ÅH, snark... hata... ciao

Home again.


Jag & älskling
hemma hos hans familj på julafton.

Kom hem runt 22.00 idag från GBG. Vi flög hemåt runt 19.15 tiden, lite halv läskigt. Jag har iaf haft 4 helt underbara dagar i Göteborg tillsammans med Christian och hans familj. Kommer kanske att berätta mer om dessa dagar imorgon efter jobbet.

Måste bara säga igen att det var så himla underbart att vara där. Jag gillar verkligen Göteborg. Tänkte inte ett dugg på Stockholm och jag kände mig inte ett dugg deprimerad under 4 dagar - wonderful. Direkt då man kom in i Stockholm igen, kom min kära klump och sadness tillbaka. Det måste vara Stockholm som gör mig så ledsen, arg och irriterad hela tiden. Eller så är det mitt jobb.

vill inte tillbaka till rutinerna.................. sad.

ciao

God Jul.

EGO:


Denna fina korta kavaj liknande ska jag ha på mig imorgon på julafton :)


med dessa fina armband :)



Gó jul från toaletten! ja, varför tog jag mina bilder där....
bra ljus för min idiot kamera :p haha..


blir självklart denna tröja under kavajen :)



nu har ni fått bilder på mig så det räcker till årets slut :>
nej, sängen nu eller? ska ju upp 05.30.... jag & min planering alltså.

CIAO
hoppas alla får en underbar julafton imorgon :)

Music make you..

skön låt som jag brukar arbeta till på jobbet.
texten är väldigt fin.

 

bjuppar på den, nu ska jag laga mat åt min fisunge som kommer hem snart :) sen ska han få öppna det stooora paketet jag har med till honom, det är för stort för att ta med till Göteborg :( så vi har en liten julafton idag också! mihi ♥

 


KÄRLEK TILL DIG ÄLSKLING!
du är så jävla bra!


Beautiful.


God kväll.

Åkte till jobbet vid 09.30 - pendeln åkte två stationer på 30 min.... HURRAY! kom 30 min försent till jobbet. Igår lärde jag mig inventering ( inte för att det är något nytt, men det var roligt.) och idag ringde jag och beställde mina första varor till leveransen imorgon :D yey.

helt död är jag. sista jobb dagen imorgon och sedan är jag leeeedig i 6 dagar :D wie. Sen har jag och älsklingen sett norrsken idag :D tro det eller ej. När jag var på väg hem från pendeln så såg jag norrskenet på himlen och jag sprang hela vägen från gallerian och hit och sen sprang vi upp till gallerian och kollade på det :D WOW. i storstan också vettu, coolt schuuuu.

sussa sängen nu, öppning imorgon.
KOM OCH KÖP MACKOR I SKÄRHOLMEN SÅ TIDEN GÅR FORT FÖR MIG!!!!!

puss på stjärten

Cold.


old pic.
Hej alla glada.

Jag hade tänkt att skriva lite dom här två dagarna som gått, mina lediga dagar, men tyvärr fick jag jobba dom dagarna. Bara två dagar kvar sen är jag ledig dagen innan jul så jag kan fixa det sista med presenter etc innan jag åker till Göteborg och firar jul med Christians familj :) ska bli så skönt att komma härifrån, i gbg tänkte jag inte ett dugg på något här och var fullkomligt avslappnad :D sköönt.

Det är väldigt mycket snö här i Stockholm nu och väldigt kallt. Kan inte förstå hur jag stod ut med tio gånger mer snö och kyla hemma i Norrland.. O.o jaja. jag är trött, ska äta nu och sen mysa med älskling :) hoppas ni alla haft en underbar söndag.

Tjingeling!

....

Min fråga är:
Vad lider hon av?


The day fuckers.

Vet ni vad som verkligen kan förstöra en hel dag för mig?


• För det första. På vägen till jobbet! Jag måste ta pendeln in till centralen där jag måste gå en bit för att byta till tunnelbanan - och den biten är en ren mardröm, speciellt på morgonen och eftermiddagen under rusningstiden. Folk springer, knuffas, stannar mitt framför en, går rakt fram och sedan tvär svänger för att gå förbi MIG så JAG måste stanna eller idioter som går framför en då man ska in genom spärrarna till tunnelbanan.... Jag går med händerna knutna under jackan och himlar med ögonen och svär hela vägen igenom. Har jag blivit denna hyper stressade stockholmaren som jag vägrade att bli?



• För det andra (och jag säger det igen) - Invandrare. Vad i hela helvete är deras fucking jävla problem? (Nej jag är inte racist då jag inte är hel svensk själv!) Men dom tror att dom äger hela världen? Dom tror att dom är så himla coola och kaxiga så in åt helvete. Speciellt dom här jävla blatte brudarna, dra mig på en skottkärra fram. Dom är värst, fyfan vad jag inte gillar dom. Dom kollar på en med en nedvärderande blick och suckar och säger hur jag ska göra mitt jobb och när jag blir förbannad för att dom är så fucking jävla blåsta och tomma i skallen, då säger dom att JAG har attitydsproblem?! SKRATTRETANDE. Och ALLA tror att dom kan pruta? WAKE UP, ser de ut som att jag tänker lägga ut pengar från min egen ficka för att dom inte har råd? beställ inte i första hand då? GAH.

Varför jobbar jag då i ett område som det bara finns invandrare? eller ännu bättre, varför bor jag på ett ställe med bara invandrare? Har staten hört talas om DELA UPP - dom sätter ju alla jävlar på ett och samma ställe. Jag förstår inte varför vi tar in så många till vårat land. Dom står för den största andelen av brott i vårat samhälle, lever på våra skattepengar för att dom vägrar att lära sig svenska, kamma sig och skaffa sig ett jobb. Som heta ämnen i världen just nu - varför ska vi bygga upp kyrkor för att anpassa till deras religion? varför kallar dom oss racister när vi vill förbjuda liknanade? eller för att Frankrike vill förbjuda Burka? PLEASE. Sen när såg ni en kristen kyrka i Iran? Varför måste kvinnor från andra länder (med jämnställdhet) klä sig i slöja då de kommer till dessa förtryckta länder? Om dom kan svara på de, om dom inte kan förstå våran religion eller respektera den - varför i hela helvetet ska vi respektera dom? Och speciellt deras jävla syn på kvinnor? FY F A N.

nu blev det ett jätte hårt inlägg. Ja, alla har en egen åsikt och detta är min då jag är extremt less. Och nej, alla är inte likadana men 99,9% av alla är.

• Kvinnor med barnvagnar. (också ett hett ämne och samma här, alla är inte likadana) men i Stockholm, här kör kvinnorna med barnvagnar bokstavligen talat över oss. Går man helt vanligt och ska gå in på affären så känner man minst 3 ggr innan man går ut därifrån - en barnvagn på benen. Dom är livsfarliga. Jag lär vara exakt likadan då jag får barn!



Detta är vad jag stör mig på idag, denna vecka. Puh, nu har jag fått ut det från mitt system!

Missing you.

Hej hej. . - christian hälsar!

Jobbat 11 timmar idag, puh. Det var snökaos i hela stockholm idag, hela dagen. Imorse när jag gick till pendeltåget så hade dom ställt in vissa tåg, vissa stod stilla, andra hade dom bytt tider på. Min var bara lite försenad. Sen på väg hem så var många försenade med 40 minuter och andra var helt inställda. Nu kan jag inte säga att stockholmarna överdriver, för nu är det faktiskt mycket snö ute :) det är riktigt kallt och härligt.

Sen när jag gick runt gallerian så stod det en stor hare där :D waaa! värsta söta.

nej nu ska jag lägga mig... kom nyss hem och måste lägga mig igen för jag måste upp och öppna imorgon på jobbet :( snark. me so tired. Aja, godnatt.


p ö z z.

Sexy bitch.

Vad har hänt på sistone?
Vi hade en after work i lördags som spårade ur totalt för min del - jag är numera en halv nykterist. Och vad jag menar med det, de får ni klura ut själva. (1 liter vin, 2 öl och en halv drink) säger allt. Mådde dåligt som fan dagen efter, blev lurad & rånad av en turk jävel, spydde på toan och hade mega ångest. Wow, allt på 1 dag.

Snön har fallit till marken och det är underbart - nu börjar det likna som hemma i Norrland :D woho. Bakat lussebullar med älskling. Sen skulle vi göra ett pepparkakshus men det sprack, precis som hans skål som vi hade det varma sockret i xD men vi tog bitarna som var kvar och dekorerade med godis och glasyr :D

Idag har jag varit ledig. Städat hela christians lägenhet, tvättat, fixat det sista till christians present, sen fixade han de sista till mig osv osv.


såhär söt är jag då jag spelar tvspel - dödar zombies!

hähä.


vi gör lussisar!



konstig, men rätt cool bild. hähä

PUSSSSSSSSSS! ♥


Design.


Nu har Madelene Nylander fått sig en design av mig.
Jag hoppas du blev nöjd!

(klicka på bilden för att komma till hennes blogg.)

Breathing your love.



Baby, you is the diamond that lasts forever
And I just can’t take a single step without you
Baby, to you I’ll always be a faithful lover

‘Cause my heart can’t make a single beat without you

You make me fly, you get me high
You turn my world to such a better place
Your crazy touch, the sweetest rush
Is something that saved my life

I wanna spend my nights and days between your arms
Every day breathing your love
And even in my dreams I wanna be kissing your lips
Baby, breathing your love



Just one look at you
And I can tell that we
Click so perfectly
But how can I put into words
The way you make me feel inside
Butterflies, goosebumps, euphoria
Putting my emotions to work



Work it.


Sådär blev håret :) mycket fint. Mjukt och glansigt, precis som jag vill ha det.

Och ja, när jag går upp i vikt sätter det sig rakt på facet först (andra har lyxen att det sätter sig på pattarna! då hade man fan inte klagat!) haha. Nej, nu ska jag göra frukost, gå till systemet och sedan åka iväg till jobbet!

simma lugnt folks!
ciaaaaaao

Whine.


(bild © samantha sanchez - får ej kopieras.)

just nu känner jag mig som nemo när han sitter fast i akvariumet
och inte kan ta sig ut..... (!)


Jag är trött på att vara deppig och nere hela tiden, efter alla dessa jävla år så borde man ha hittat en teknik som funkar för att stänga det ute. Hur mycket jag än försöker så blir det bara fel och jag blir mer ledsen, irriterad och förbannad. Förr tog jag till spriten så fort jag kände mig nere vilket bara skapade mer ångest, nu är jag bara. Fuck alltså! Jag gillar det inte, för det går ut över allt och alla, speciellt min baby och jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det. Men du vet vad jag går igenom. Tack för att du finns, även om jag ibland är dålig på att visa det!

Sen går detta ut till de personer som ingår i kategorin: Patetiska.
Väx upp, kamma till er, mogna på er etc etc etc
Livet går vidare, det går inte under! Det blir vad man gör det till, det som inte dödar en gör en starkare, hakuna matata - inga fucking jävla bekymmer! Ni är skrattretande - men ett skratt förlänger livet? HURRAY, ni har förlängt mitt EXTREMT! hahaha Ô.o

sängen kallar och jag börjar själv känna mig lite för mycket just nu! dags att sova bort känslorna, imorgon är en ny dag där vi tar nya tag! Jobb & after work - även baby ska med :) synd att man börjar 9.30 dagen efter... åka hemifrån runt.. halv 7? jaja. Ska krama om min lilla gulleskutt och sova tryggt i hans famn! :) :) LOVE.


till dig älskling :}

Lose control.


här ser ni världens lyckligaste tjej!
Nu är biljetterna till Tokyo beställda :) i mars åker jag & baby dit. Sen i sommar åker vi självklart även till min pappa i Spanien :) woho. Roligt!

Igår var jag med Cindy som sagt. Vi åkte hem till henne, snackade massa eftersom vi hade lite att ta igen! jag dansade med hennes dotter till julmusik, kollade på julfilmer osv. Sen skjutsade hon hem mig och jag väntade på Christian. När han kom hem bestämde vi oss för att dra till gymmet, så jag brände totalt: 167 kalorier. Jag vet, ni tänker: ja för det behöver ju verkligen du.... nej det gör jag inte så smal som jag är, men min mage börjar se ut som en lappbulle och jag är missnöjd samt att min rygg är helt paj precis som älsklingens (fast min är 10 gånger värre) så vi måste träna :p

Idag åkte jag in till city och mötte upp Kajsa. Vi gick och köpte hårfärg och sedan åkte vi hem till henne och färgade håret. Sen åkte jag hem. Nu ska vi snart äta mat och spela tvspel :D TOTALLY LOVE IT!

jag & christian måste vara synkroniserade! Igår stod jag i duschen medan han gjorde mat & jag tänkte: "fan, nu glömde jag att he fram handduken på toaletten..... suck... äh, jag knackar 3 ggr på kaklet så han hör mig och hoppas att han fattar vad jag menar!"

Jag: *knack knack knack*
Christian: *knack knack*
Jag: *knack knack knack*

dörren till badrummet öppnas....

Christian: jag har redan lagt fram din handduk älskling!
Jag: jaha okej...

*vänta, hur visste han vad jag ville?*
hahah. Sånt där händer titt som tätt, så roligt varje gång.

maten väntar, later!
PEACE

Tidsfördriv.

KÄRLEK:

Är du kär just nu? - ja
Har du någon kille just nu? - ja
Har du dumpat någon? - ja
Har någon dumpat dig? - ja
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - nej
Vem kramade du senast? - Kajsa
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - hahaha dum fråga!


FAMILJ:

Hur många är ni i din familj? -  ja hela min familj är splittrad.... jag & mamma?
Trivs du hemma? - är aldrig hemma
Har rymt hemifrån från att du inte orkat med familjen? - ja
Har skrikit och slagit din mamma? - när jag var mindre & cp
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - icke, ingen vågar skälla ut mig ;)
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv? - har hänt, ja.
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - absolut!


VÄNNER:
Du har vänner? -  japp
Du brukar vara med? - oj... cindy? :)
Vem/vilka var du med sist? - Kajsa
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - klart jag gör.
Är det okej att ha kill-kompisar? - haha jag har/hade nästan bara killkompisar
Har du pussat någon av dina kompisar? - yes
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - HAHAHAHA idiot
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - ja

 

FJORTIS: HAHAHAHAHAHA

Du sminkar dig varje dag? - nej
Tar på dina bröst? - varje dag
Du änvänder fondation på läpparna? - aaahahah
Du super dig packad varje helg? - icke
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - jag gör aldrig något med håret
Ditt hår är knallblont? - nej, mörk brunt

 

ALKOHOL:

Har druckit alkohol? - ja
När drack du alkohol senast? - oj.. när jag var i gbg!
Vem bjöd dig på alkohol? - jag själv & christians syster
Vad var det för sorts alkohol? - vin
Brukar du dricka alkohol? - ja
Har du druckit öl? - ja love it
Tycker du om öl? - bäst!
Har du varit full? - men jaaaaaaa


KRIMINELLT:

Är det okej att vara kriminell? - nej?!
Vill du bli kriminell? - haha
Varför gör du sånt här? - har tråkigt
Vad är inte okej med att vara kriminell? - onödigt
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - lite överkurs va
Har du suttit i fängelset? - nej men blivit anmäld (A)
Vill du hamna i fängelset? - ja, gratis mat och spela tvspel hela dagarna? soft ju!

DÅLIGA TIDER:

Vart på dåligt humör den senaste tiden- ja
När grät du senast? - nyss
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - ja
Du har slagit ner någon? - haha ja
Du har skadat någon med flit? - ja
Har du någon gång viljat döda någon? - ja
Vem bråkade du senast med? - oj... minns inte


ÖVRIGT:

Motto? - livet är en fest?
Film? - ingen spec
Musik? - mmmhh bra
Var det här kul? - sämsta frågorna på länge! mia vad gör du för skit grejer?


28.

Hej alla glada och mindre glada.



häääär är jag idag......... intressant? hmpf, kanske.

jag ska snart till gallerian där Cindy hämtar upp mig, sen vet jag inte vad vi ska göra :)



hej, är du en skön jävel?
var väl de jag trodde. Ciao!

8 December.

Hallå!

Idag sov vi länge. Jag tände adventsljusen, dukade fram frukost. Gjorde oss i ordning och åkte in till city och spanade efter mer julklappar och julkläder. Jag kom hem med 2 par stövlar, as billiga. Fick dessutom ett par av baby! woho



här är dom jag fick av baby :)



och här är mina snygga stövlar ;)

är dom inte snygga eller vad?
Nu tänkte jag döda lite mer zombies!

ciao

åååh momotschmomomotsch.

Det är vad jag och min underbara älskling sjunger varje dag. Vi började med en liten vers då vi såg cafét "Café momo" och sedan dess har det kommit en del remixer med mera. Roligt.


(orkar inte sätta in min externa hårddisk för att dela med mig av en hyffsad bild.)


Idag öpnnade jag. På väg hem ringde en mataffär jag sökt jobb på och frågade om jag var intresserad av att jobba då andra var sjuka.. tyvärr kunde jag inte ta det då jag vill ha fast på papper lika mycket timmar om inte mer, än vad jag har nu. Men hon skulle höra med sin chef om dom kunde klämma in mig 5 timmar i veckan, om inte, då skulle dom behålla min CV tills någon säger upp sig! låter ju awesome ;)

Kom hem. Ägaren ringde och frågade vart jag lagt nycklarna till butiken..... i min ficka här hemma? suck.... så Christian fick skjutsa mig till preem vid globen och mötte upp honom där :P  för övrigt fick jag fler goda nyheter från mitt jobb idag - blir ju bara bättre och bättre det här :)

Imorgon har vi egen kärleksdag!
mihihihi LOVE ♥


nu ska vi döda lite zombies.... YEAH (Y)

Sick and tired.


:*
Hallå.
Vad har jag gjort hela dagen? Jobbat.

kom hem nu halv nio, ätit lite leftovers från igår, gråtit en skvett, pussats en hel del. Nu ska jag ta mig ett bad och sedan sova för att imorgon - Jobba.
Jag är missnöjd. Ovanligt.

Godnatt/ en trött kvinna.

Chokladkaka.


Chokladkaka med mörk blockchoklad inuti :)
det är precis vad jag gjort nu, den ligger i ugnen nu och jag hoppas den blir lika god som alla mina bakverk brukar bli ;) jag börjar bli lite tokig i att baka och laga mat och skriver recept hit och dit. Men det är roligt! Jag tror jag ska göra en egen kokbok :) (inte en riktig, utan en egen som jag har för mig själv som man kan göra.) hehe

Imorgon blir det till att leta mer julklappar inne i City fast med Madelene! Sen på kvällen ska jag & älsklingen "fira" våran 3 månaders dag :> haha. Han fick ett slags presentkort när han var en av de nominerade till "årets butikschef" för 1400:- att äta för. Såååå. Vi ska på en as dyr resturang inne i Gamla stan :) vi hittade först en resturang som låg 30 meter upp i luften, men menyn såg inte alls bra ut!

jaja :) later folks




jag älskar dig
ge inte upp, efter regn kommer solsken.

I Love You.






Alltid Du.

pusspusspusspusspussss på världens bästa pojkvän!

Not good.


Igår var jag äntligen och kollade på New moon. Dessvärre är filmerna kass då man läst böckerna! man skall egentligen vänta tills efter man sett filmerna, med att läsa böckerna! den var helt OK :)

Var där med Christian och Madelene. Efteråt skjutsade vi hem henne och åkte hem. Då mina vänner, började biverkningarna av vaccinet komma...... min arm var helt svullen, gjorde svin ont och hade ingen känsel längst ner. Sen fick jag som feber i kroppen men migrän i huvudet och hjärtklappningar. Jag sov inte en blund inatt. Mina ögon gjorde så ont och var uppsvällda imorse och mina läppar helt igen torkade... skickade sms 06.30 till min chef att jag inte kunde komma idag på jobbet. Kändes ju jätte roligt, not.

Vi la oss 23.00 igår och jag sov som sagt nästan inget under natten, när Christian gick till jobbet vid 08.45 så somnade jag om och vaknade nu 14.30, mår fortfarande dåligt. Vill att baby ska komma hem och ta hand om mig :(

On the run.


Svininfluensa vaccin - check!

Följde med Christian till sjukhuset för han skulle ta bort en leverfläck. När vi går i trappan ser vi en skylt att vaccinet är slut och jag säger: "ja, men jag ska ändå inte ta någon!" 5 min senare kommer vi in i väntrummet och en sjuksköterska kommer och säger; "ska ni ta vaccinet?" eeehm.... ok? sure. Christian har redan haft svinis, så om jag inte blivit dålig så kan de betyda att jag bär på viruset & smittar andra men inte blir sjuk själv. När hon la det åt de hållet så kan man ju inte tacka nej till vaccinet om man kanske smittar andra... :(

Jag är fett jävla nålrädd så jag kände hjärtat slå as hårt och snabbt, började må illa och blev yr. Tanten kom fram och nöp mig i armen och stack in sprutan, klart. Hmpf. pussy!

Nu har vi åkt hem igen, ska vänta i typ en halvtimma sen bär det av mot sjukgymnasten, sen city!
Stackars baby fick raka lite på huvudet och går omkring med 4 stygn :( haha


"Enligt en kartläggning som gjorts under våren består Werewolf Legion av ett femtontal unga män från Stockholmsförorter som Skärholmen, Haninge och Kista. Men det verkliga antalet medlemmar kan vara större än så."

roligt att det ligger precis där jag BOR och JOBBAR. yey, mitt i smeten gaaaal. läs mer här.



PUSSSSSS!

Worlds greatest!


och jag såg dig springa över skaren
i jakten på din sagolika vy
och du lärde mig att fullständigt försvinna
in i dina tankar i ditt huvud står jag fri

ge mig en vinterdrog
ge mig allt du har
kom nu jag är kroniskt låg
bara mörkret hörs
i ditt öga var en storm jag såg
som sommarsnö..





igår var jag ledig. satt hemma i Christians lägenhet hela dagen och sedan vid 17.00 kom älsklingen hem... med dessa i handen till mig :> varför? Jo, för att jag är gravid.. och vi skall behålla! nej, jag skojjar! för han hade tänkt under dagen hur mycket han älskade mig och gick och köpte 10 rosor :) sööötnos!

Jag har inte riktigt orka skriva för jag är helt död. Mitt arbetspass idag var 11.00-20.45, 10 timmar. Men det är riktigt nice att jobba så långa pass, speciellt då man nu får ta så mycket ansvar :) kollar inte på klockan längre! ;) imorgon är både jag & baby ledig. Då blir det först sjukhuset då han ska ta bort en leverfläck från skallen, sen sjukgymnasten, sen julmarknad, handla julklappar, gå på bio :D myyyyys!


såhär känner jag mig just nu O.o

PUSS.

Totally awesome, or what?



Denna har jag just klickat hem, behändig eller vad? NOT!
hahahaha, så roligt! "tar en snabbis nu på jobbet va,
när jag ändå är på språng va!"

och för det andra, det var på ONOFF's hemsida,
gjorde hela saken ännu bättre.

RSS 2.0