Nessaja.



Always lived my life alone,
Been searching for the place called home.
I know that I've been cold as ice,
Ignored the dreams, too many lies.
Somewhere deep inside, Somewhere deep inside me,
I found ... the child I used to be
And I know that it's not too late
Never too late...

We belong together.


Orkar inte riktigt blogga just nu..

Hm. Igår jobbade jag, sen var det utgång med C & hans jobb. Hade as roligt, lite små bakis idag. Jobbat, ätit våfflor, kollat på Mad Men, nu ska jag kolla in nyaste avsnittet av The Vampire Diaries, sen tvinga C att kolla på wolfman med mig.


Ready for you.



Tror inte jag varit såhär fattig sen jag tog studenten :-O
Uscha, men men. Lön om 3 dagar ;)


Ja, ni kanske undrar vad det var för vredesutbrott jag fick igår eller om det var iförrgår.. Hmpf. Iallafall. I Lördags jobbade jag hela dagen och sedan åkte jag ut till Madelene Carlsson vid Tyresö som hon nu flyttat till. Hon hade grillfest! Satt och drack lite och skrattade åt alla, mest åt Anton, Johannas kille, fan vad han är rolig! :D Sen åkte vi alla in till city för att gå på krogen, vi gick till stureplan och skulle in på Laroy. Tog ut pengar vid bankomaten, sedan då jag ska kolla min plånbok efter mina pengar, DÅ ÄR HELVETET BORTA!!

Jag vet, as klantigt att gå runt med en jätte stor plånbok i fickan som till och med tittar ut.... Happ. Jag och Madelene gick tillbaka överallt där vi varit sen vi var till bankomaten, men vi hittade den inte... less, förbannad och jävligt irriterad ringde jag till älsklingen och berättade att han och Johan skulle få oväntat besök.... Fick skicka efter en jävla SMS-biljett som kostar 45kr, helt sinnessjukt hur dyrt de är. Dagen efter ringde jag och spärrade mina bankkort, polisanmälde plånboken, köpte nytt månadskort och skulle fixa nytt leg. igår men jag hann inte... 

MEN.
Så ringer polisen mig idag och säger att någon kommit in med min plånbok samma kväll som jag tappade den, allt var kvar i den till och med mina 130kr :-O Snacka om att man fick lite hopp för mänskligheten iallafall, att det fortfarande finns vissa ärliga människor där ute. Du som hittade min plånbok, om du någonsin ser detta: TACK, du gjorde inte bara min dag idag utan du räddade hela mitt liv, hela mitt liv var i den plånboken. TACK TACK du ärliga människa! Mina vänner som sa att det var sista gången jag såg plånboken om jag tappade den vid stureplan! TJI FICK NI ;)


Om exakt 13 dagar flyttar jag till min lägenhet!
Om exakt en månad så har JYSK meeega rean, ses där bruschan.

aah, ladda upp bilder från Tokyo på fejjan nu kanske? jepp.

(skrev detta den 20:e... glömde bara att spara, haha!)

What a flow.

HORA vad less jag är.
HOOOOOOOOOOOOOORAAAAAAAAAAAAAA

/(&%/#¤#/&/()((¤%/¤%/)?=`?OÅ=I&RDGBFD¤#"¤#¤%()!!!!!!!!
(en hel del fler omogna ord fast cencurerat!)

Jag är ett jävla mirakel, ett jävla under, sometimes.. JÄVLA NÖTSKALLE!
cocosnötballe! horballe, fittnylle................. MER BLÄÄÄÄÄAAAHH



ska fan sova nu

fuck off..... hor liv

Dosen't mean anything.

Tjabba!

I förrgår jobbade jag öppning och sedan åkte jag hem till Cindy. Vi tog med oss barnen till lekparken och lekte lite i solen. Sen åkte vi till en resturang med hennes karl och käkade, sen hem till dom och kollade på draktränaren. När jag kom hem rätt sent så hade jag en liten sällskapssjuk och lite grinig pojkvän hemma :> haha sötnöt! Vi käkade mackor och räkor och myste.

Igår jobbade jag öppning igen, åkte sedan in till gallerian inne i city och hämtade ett tvspel åt C, sen åkte jag hem. Gjorde jätte god strömming, spelade lite DS och latade mig. Sen kom älsklingen hem och hade köpt en massa röda rosor till mig och choklad, ååååh så underbar han är! Gissa om jag vart glad? Oh yes! I have my dream man!

Idag ska jag städa undan lite här hemma, sen kl. 18.00 ska jag in till city till dom andra ägarna inom Subway och snacka lite.. Sen efter det ska jag och älsklingen kolla på "Clash of the titans" ... På tal om det, måste ju boka biljetterna :O LATER!



COME TO MAMA!!!!!

Take a second look.

Om ni känner er nere, har dåligt självförtroende, tycker att ni ser fula ut när ni kollar på er själv i spegeln, eller känner att de kläder du har, eller har på dig, inte duger... Kolla in detta, det får dig att må bra på ett kick!





Alla vet att denna lilla donnan är Kisse (Alexandra Nilsson) - som inte kunde hantera berömmelsen som "bloggdrottning". Jag har skummat igenom hennes blogg någon gång då och då, det saknar helt och hållet innehåll? Hur kan man ens tycka att det är bra? Det enda man ser är en tjej som gått ner sig så jävligt av "berömmelsen" att hon förstört hela sig själv. Jag tycker att det är riktigt sorgligt! Hon kanske tycker att hon är skit ball, snygg och sexig. När hon växer upp, landar med fötterna på jorden och mognat på sig, då kommer hon att ångra sig rejält för hur mycket hon förstört sig själv. Det är vid sådana tillfällen man får frågan i huvudet: "Vart håller hennes föräldrar till? Ser dom inte vad hon gör med sig själv?"

Överdrivet förstorade läppar, mega baouta bröst och på sista bilden... Hon till och med målar sina lår smalare i paint? Om ni kollar nära så ser ni hack-märkena! Bedrövligt. Sen att hon blir sponsrad av allt detta, vad jag förstått... Varför gör vuxna människor sådär mot henne? Det är ju tydligt att hon helt och hållet saknar omdöme.

Funderar även på att fila kindbenen och operera näsan? Jag tycker ärligt synd om henne. Hon kommer att bli världens nya Lolo Ferrari.




På god väg iallafall!
Kort och gott, Alexandra Nilsson är ingen förebild för ungdomar - men hon visar dom vilken väg man INTE skall gå.

Nwepp, det var dagens elakhet. Nu ska vi på affären!
ciaaao

Fireflies.


Waaaaahhhh!

I'm such a sucker for vampires
.... Ni som inte sett The Vampire Diaries, vad väntar ni på? Sen har man ju väntat på True blood's nya avsnitt since forever?! Såg nu i alla fall att True blood börjar igen 13 Juni, så. Håll i hatten ungdomar!
Älskar Stephenie Meyers böcker, läser även andra vampyr och varulvsböcker, so AWESOME! Jag är besatt :( Kommer snart gå runt i en svart lång kappa, isblåa eller blodröda ögon, huggtänder och döda människors huvuden i mina händer? Tja.... Don't think so!

Ja, såg det nyaste avsnittet av Smallville nyss, serien jag älskade mer än allt annat.... Vilken besvikelse, det blir bara sämre och sämre hela tiden :( Jag fattar ingenting, man skall inte dra ut på en serie så pass länge som dom gjort... 9:e säsongen, doomed to fail. Men man vill ändå inte att det ska ta slut.

Dollhouse och Being Human har jag inte sett så mycket mer av... Kyle XY slutade ju mitt i tredje säsongen, Terminator: The Sarah Connor Cronicles slutade också bara sådär efter andra säsongen?! Massa bra jävla serier! Fan vad jag är besatt av serier, men vad vore livet utan det? NOTHING.


Aja, lite bok nu och sedan sova... Någon liten tjej ska ju öppna på jobbet imorgon, hähähähäh.

Soulweeper.

Amen tjena.


Lite bra musik för er:
Volbeat – The Strength/The Sound/The Songs
Klicka på länken för att spela upp.


Jag tror att jag börjar få lite flyt i mitt liv nu sen jag kom hem från Japan. Om det är så, TA I TRÄ. Om jag skriver om det nu kommer väl det försvinna, haha. Nej men, saker som att jag har as dåligt med pengar nu till månaden Juni och bara saker som att jag ska fylla på pendelkortet med 690kr, men SL har rabatt nu så man behövde bara betala 520. Massa sådana små saker, allt går som på räls. Sen att jag kollade på min deklaration, inställd på att få betala tillbaka en förmögenhet - Jag får tillbaka 4164kr på skatten, HOW AWESOME ISN'T THAT?!

Ska passa på att söka en massa jobb nu när flytet sitter i.

Har varit hemma som sagt, men även ätit lunch med min älskade. Sedan gick jag till expert och fläska upp min hårddisk på bordet och sa "Den funkar inte!" ... Utan kvitto eller garanti kommer man inte långt med... Åh Kemal, varför jobbade inte du idag så kunde du ha fixat :D Jaja, fick någon lapp med en adress jag skulle kolla upp och se hur mycket de skulle kosta att lämna in den. Det är dyrt som fan att köpa en ny och dessutom har jag hela mitt liv i den. Bilder sen flera år tillbaka, how sad wouldn't that be liksom?


Sen fick jag ett jätte gulligt sms av pappa idag som löd såhär: "Hej sami jag saknar Deg jätter mycket, Hoppas att du kan komma och hälsa på oss älskar dej.Din pappa" Han är inte riktigt bra på svenska, speciellt inte stavningen xD världens sötaste. Sen ringde han upp mig och uppdaterade om sitt nya hus på landet i Galicien, hur det var med mina syskon, om sommaren då jag och C åker dit, var vi ska bo och så vidare. Som pappa sa "om de inte finns plats i huset kan ni bara ta en madrass och sova ute på trädgården, ni kan få med er myggmedel och döda myggorna med hö hö hö hö hö" ... Okej, inte på det fina språket eller med de orden, han blandar ju spanska och svenska och brytning på allt det och skrattar jätte mycket åt sina egna skämt. Så rolig :D Självklart bröt jag ihop i tårar när vi lagt på, han är så rar. Saknar honom hur mycket som helst, 4 år sedan vi sågs ju... Usch!

Newpp, nu blir det ett Vampire Diaries (as spännande nu, för övrigt....), duschen och sedan massa jobbletande.



Smell you later!

10 April.

Ahhhh men hej.
Första dagen av verkligheten började ju inte bra. Slutade inte bra heller. Måste verkligen ta mig i kragen och byta jobb, varför är jag så lat?
Jag hatar även att vara kvinna, en gång i månaden.... Jag får seriöst så jävla ont så jag avlider. Legat på golvet för att vila min kropp då varenda muskel krampat, mått illa så jag velat spy och kallsvettats. Jävla menshora! Tar kål på mig.

Jag har även inflammation i min handled och i mina ryggmuskler, yey. Varför får jag det NU? Första dagen då jag skall komma tillbaka till rutinerna, hell with you. Haha vad trevlig jag är :-)

Imorgon ska jag leta nya jobb, nu jävlar ska jag ta mig i kragen och få lite struktur på livet. Kan inte gå runt och klaga på mitt jävla liv om jag inte ens försöker göra något åt det? Eller hur? Börjar bli peppad ju längre jag läser i min psykologibok. Varningsklockorna började ringa då jag insåg att jag passade perfekt in på den Nihilistiska gruntypen. För er som inte vet vad det är, googla. Kan förklara kort: En människa som tappat allt som har med livslusten att göra. Man skapar ett inlärt system - Jag är hjälplös och kan inte göra något åt det, så jag kan lika gärna lägga mig ner och dö. Man ser inget positivt i något och man tror inte att man kan ändra på något. Man lever kvar i sitt förflutna, utan att leva i nuet och utan att tänka på framtiden. En levande död människa med andra ord. Jag blev väldigt upprörd när jag insåg att det var mig på pricken, hemska tanke, hemska jag. Jag har ju varit såhär i 12 år, man kan inte ändra sig på en dag... Men jag ska försöka att bli bättre, jag har ju trots allt börjat gå till en kurator en gång i veckan, tyvärr var jag ett svårare fall och väntar nu på besked efter en remiss till en psykolog. Låter finfint det. Få ordning på huvudet och känslorna!


Ahhh men peace på er då!
Nu blir det = The Vampire Diaries!

Hello Sweden.

Back from Japan!
Missed me?

Kom hem igårkväll, oh my oh my. Tar nästan ett helt dygn att resa till Japan och hem, var alldeles svampig i hjärnan må jag lova. Somnade som en stock vid 22.00 tiden och vi vaknade av oss själva vid 09.00. På bra humör, klev upp och började packa upp våra väskor, tvättade, jag ringde och skaffade elavtal, hemförsäkring, tandläkaren som jag betalat för mycket till osv - inför flytten om 2 veckor. yey. Sen har vi handlat mat och bara softat här hemma, är helt galet trött alltså.

För er som troget tittat till mig medan jag varit borta kanske inte vet att jag uppdaterat lite under min resa via facebook, så jag kan dra en kort version av allt vi gjorde där under 10 dagar, eller ja.. Nästan allt, annars är det ingen blogg ni läser utan en hel bok.

Vi har:

- Varit på ett historiskt museum om Japan
- Varit i Ueno parken, där körsbärsblommorna blommade precis då vi var där
- Vi har varit på Ueno zoo
- Vi har åkt båt igenom Tokyo och kollat på en massa olika saker
- Vi har varit och kollat på tempel
- Vi har shoppat som fan
- Vi har ätit sushi för 800 kr
- Vi har suttit på New York bar på 52:a våningen och druckit dyra drinkar
- Vi har gått på en av världens dyraste gata

Ja, lite smått och gott. Kommer inte ihåg allt nu, men det har varit full rulle hela tiden. Imorgon börjar verkligheten också! yeeey, hoppar av glädje... Trivdes väldigt bra med ledighet alltså ;)

Några bilder ska ni få se:












hihi massa sött :)
nu ska jag sova, godnatt.

RSS 2.0