Kings and Queens.

God eftermiddag!

Idag klev jag upp ruggigt tidigt och gjorde mig i ordning för intervjun på Goldbuyers. Sen tog jag pendeln in mot city, bytte till röda linjen mot Östermalmstorg. Sen började mitt letande efter adressen. Hittade den ganska snabbt och stod utanför och väntade. Såg att en efter en gick in dit, så då gjorde jag också det. Så vi satt tre tjejer i ett konferensrum och jag satt & snackade med den ena tjejen jätte mycket. Sen hade vi intervjun då de sista två tjejerna kom. Gick ju kalas bra, var ju mycket roligare än en vanlig intervju som är face 2 face liksom.

Efter det tog jag sällskap en bit med den här sköna tjejen från intervjun. När det var min tur att presentera mig under intervjun så sa jag att jag kom från Norrland men flyttat hit. Då undrade tjejen som intervjuade oss vart någonstans, då sa jag Härnösand och då tjöt tjejen brevid mig till och sa "Det gör jag med!!!" hahaha världen är SÅÅÅÅÅ liiiiten!!!

Hur roligt som helst :)
På måndag får jag reda på om jag kommer med. Får jag ett mail kommer jag inte med. Så håll tummarna!!! Om det går vägen, kommer jag då att utbilda mig till en Goldbuyer. (Kommer alltså att värdera och köpa guld.) HOPPAS HOPPAS HOPPAS!! Verkar skiiiit roligt.

Nog om detta. Nu ska jag diska.... (fast det egentligen är min mans jobb idag..... Varför kan man inte säga nej till dom där förbannade jävla puppyeyes?! AAAAAH!!! )


Nu är dom tre första tomtarna uppsatt i läggan.
Den lille hade olyckligtvis tappat sin näsa :(((((((

New hair.

Jag är så himla trött på mitt långa tjocka hår som jag inte kan göra ett skit med. Så nu har jag bestämt mig, efter nyår klipper jag av mig det såhär:

Suttit och spanat jätte länge på olika korta hårfrisyrer och denna var så himla vacker. Kristin Kreuk passar jätte bra i långt hår, men hon är sååå mycket vackrare i kort hår :D

 

Jag har sett ut likadant i alla år, nu gör vi något nytt.
ciao


Bram bram bram.

Tja! (måste verkligen hitta en ny fras att hälsa alla med) wzup?

Sökte runt en 20 jobb senast jag skrev, sen kom helgen så då har jag inte sökt några, det är mina vilodagar. 2 timmar efter jag skickat in en ansökan ringde första jobbet. Tråkigt att man inte får stämpla upp för A-kassan om man jobbar för ett bemanningsföretag någon gång då och då. Så jag kunde inte ta det. Sen idag ringde nästa jobb så jag åkte in på 1 timma och gick på intervju. 2 timmar i kassan per vecka, men wtf, varför inte? Bättre än inget. Får se i veckan om han hör av sig. Gör han inte det, då ansöker jag till utbildningen jag hittat, tar ett lån och kommer ut i branschen jag vill komma in i ändå.

I Lördags kom Bang, Elvira, Rollo, Mikaela, Fredrik och Marie på försenas födelsedagsfika. Gick jätte väckra blommor av dem :D TACK!! Sen kolla vi på film. Igår kom Rollo och Mikaela förbi och kollade på mer film.

Lite update ..

Nu ska jag kolla in veckans nya avsnitt av Smallville och The vampire diaries, sen blir det matlagning och monopol med babe och lillebror som sitter och spelar tvspel nu.

Ciao

We are, we are.

TJÄÄÄÄNIS PÄNIS.

Satt och sökte lite jobb idag som jag skrev förut. Efter 2 timmar ringde första jobbet och sa att dom var jääätte intresserade av mig. Dock så sa dom att om man har A-kassa så kan man inte stämpla upp när man jobbar för ett bemanningsföretag så jag måste ringa imorgon och kolla hur det ligger till, annars kan jag inte ta jobbet. Det suger!

Sen åkte jag hem och hade fått papper från just Alfa kassan. Då har jag skickat in korten för tidigt, hmm, vore bra om dom kanske skrev när man faktiskt skall skicka dem? Sen måste jag tydligen ha intyg för en speciell period och inte det senaste halvåret? Då kunde dom ju ha besparat mig den jävla mödan? ÅH. Inget ska vara simpelt alltså. Jag som trodde att jag var jävligt påläst, tydligen finns de små luckor man inte kan läsa.

Nu har jag även gjort alla nyårsinbjudningar, phew. Ska bli så himla roligt om alla kommer, vi har stora planer. iiih, kan knappt bärga mig!

Nog om detta. Nu ska jag kolla på lite Buffy medan babe spelar på sitt fina ps3 som han fick av moi ;)Jag sommaren 2009.


Red of your blood.

Ibland önskar jag att jag faktiskt hade ett liv?

Hmpf. Vad saknar jag just nu förutom ett jobb?
En vän? Eller snarare en bästa vän att kunna dela allting med, bara snacka allmänt skit med, umgås, göra tokiga saker, skratta med. Fan vad man skulle orka med mer saker? Hah.

Aja, ska väl återgå till mitt.
Har sökt 16 jobb nu, yey. Bara lite via internet, sen kommer alla besöken senare. Huva! Hoppas jag får något snart.

Ciao

Winter sun.

La la la la.
Jag har gjort lite på sistone men mest åt min bror och inte åt mig själv. Men det känns bra att jag fixat ganska mycket för honom så han kan börja sitt nya liv. Fixat jobb åt honom, fixat så han träffar en studievägledare nästa vecka, fixat så han kan gå till tandläkaren, fixat med skatteverket och nytt medborgarskap, fixat så han fick skriva in sig på ams.
Men vad har jag gjort för mig själv? :P hahaha. Inget. Så det får börja idag!Hemskt bra låt som jag lyssnade mycket på för typ 2 år sedan.

Queen of the damned.


Den här filmen var grym! Nog för att den kommer från 2002 och jag inte har sett den förut, men den var bra! Och Lestat som är vampyren i bakgrunden är så jäkla snygg, hahaha! Inte varje dag man ser en Gothic Vampire!

Det är inte lika mycket våld som i alla andra vampyrfilmer vilket var lite tråkigt, men det var mycket historia och det är väldigt bra. Det är ingen uråldrig historia om vampyrer som alltid finns med, utan de handlar om just själva karaktärerna. Annorlunda och bra.

Ye ye.
Mycket vampyrsnack på en dag... Eller? Haha!
Jag älskar det :D :D

Angel the Vampire.


Angel intro soundtrack.

Bara för känslan.
Serien är så jävla bra och jävligt bra gjord för att vara så gammal.snygging, haha!

Dance, Dance.

Har noll intresse av att skriva.ehm... håller på att installera word på min dator för hundrade gången men det verkar alltid vara fel på alla filer vilket gör mig nuts. Meneee... Ska installera det, fortsätta på min nya CV och även börja med Nyårsinbjudningarna.

men först, maaaat.


angel-maraton ikväll också, me like
adioos

Push push.

Wooop!

Var i Härnösand i helgen hos Sandra. På fredagen då jag kom dit så mös vi bara och spelade lite wii. (Glömde självklart alla mina spel där, smurto.) Lördagen åkte vi till Dollarstore i Kramfors och sedan Birsta i Sundsvall, såg jäääävligt annorlunda ut kan jag säga. Samma med stan i H-sand, tandläkaren hade dom rivit och flyttat in till vårdcentralen och vägen var helt kaos.. haha!
Sen på kvällen drog vi ut på fest & krogen. Hade riktigt roligt! Men usch vad jag saknade min kära här hemma, vi kan verkligen inte vara utan varann :(


Och vad har hänt i veckan? Vet inte, inte lagt det på minnet. Jorå.. Varit på AMS och möte med handläggaren som inte har alla hästar i hagen. Fixat lite åt min bror oså. Var ute på kinaresturang med baby och sedan gick vi på bio för att kolla på "somewhere" som han vunnit biljetter till :) Den var ganska bra faktiskt, bättre än Lost in translation i vilket fall.

Idag vaknade jag med ett hugg för jag kom på att varken min älskade eller min lillebror hade med sig matlåda till jobbet, så jag gick upp direkt och lagade två matlådor sedan sprang jag iväg till BR där dom två små trollen stod och jobbade så flitigt :) Sen käkade jag med dom och gick hem :)

Nu har jag suttit och laddat ner Microsoft word 7, awesome för jag behöver verkligen det på min dator. Så nu kan jag äntligen sitta och göra min nya CV ^^ awessssommmeeee.
Sandra, Kristoffer och jag utanför krogen i Hsand.
Vi var nog de enda som inte klädde ut sig?På tal om isglassar så mår jag som en gudinna efter jag slutat på jobbet. Jag är inte längre yr, känner mig inte spyfärdig 24/7, jag har inte huvudvärk längre, jag darrar inte längre, jag har inte ont i magen eller ryggen och jag är så mycket piggare! Det var de bästa som någonsin hänt mig!! Alla stress & utbrändhetssymptom är helt borta, åååh. Sen är jag mycket mycket mycket gladare och min andra halva är mycket nöjd med att gamla Samantha är tillbaka och inte den sura, arga, PMS kossan ^,O

chop chop!

Wihiii.Wohoo, jag vann på UNO, den andra svårighetsgraden ;)
Jag vann 7 juveler ;) spela ni också på KING!

Buho.

... På spanska betyder Uggla!


Orkar inte skriva sorry.
Gör det kanske imorgon!

RSS 2.0