Wow.

Nu är det bara 2 timmar och 15 minuter kvar innan jag klipper av mig allt hår :D Lite nervöst, men fyfan vad skönt det kommer att bli!

Magic.

Some old pics in repris.


Jag under studenten.


Ljushårig förra sommaren.


JAG MED BLING BLING TÄNDERNA! ;)



Wäää
Har inget att skriva om.
Jag har fått en beställning på en Design som jag ska försöka pilla med i helgen :) Det lär nog bli den framtida uppdateringen här om inte jag kommer på något smaskigt innan dess. Ska sova nu och jobba med lill ireeeenis imorgon och el roberto!

Ciao bella




B(.)(.)B

/till dig mia/
-plaff- i ditt ansikte ;)

Better off alone.

(Dom som inte fattat ännu så är nästan alltid mina rubriker en låt. Mähä.)

Så, vad har jag på mitt lilla hjärta idag tro?!

Igår kom min kusin till Stockholm. Vi drack lite vin, beställde hem pizza och kollade på Avatar. Vaknade imorse och min kära tog sitt pick och pack och åkte med tjejerna på jobbet till London. Kussen skjutsade mig till jobbet. Jobbade ensam i 4 timmar som vi nu börjat med på varje pass.... Sen när Emma kom så sprang jag fort som blixten till Swedbank för att hämta ut mina efterlängtade pengar jag skulle ha fått för 3 månader sedan egentligen!!! VAD är det för MENING egentligen att betala MASSOR av pengar VARJE månad till den här förbannade JÄVLA a-kassan då det ALLTID tar mer än 3 månader för ALLA innan dom får sina pengar? Uppstoppade jävla IDIOTER! "Slarvar" alltid bort papprena man FÖRJÄVLIGT slitit med och man måste göra om allt och skicka in igen, och dom säger ALLTID att man gör fel på något, ALLTID, vad som helst, flera gånger. MEN TILL SLUT SÅ, era jävla babianer. Parasiter.

Sprang till The Body Shop för att handla lite på rean
>:) priserna var nedsatta plus att man fick ta 3 produkter och betala för två... Jag har blivit galen i dom där förbannade Body Butter och Dusch creme:erna?! (stavning alltså...) Nu har jag massor. Jag hade Mango (dusch creme) innan som jag fick av Christians föräldrar, Cocos (dusch creme, body butter & body scrub) som jag fick av hans syskon, Satsuma (dusch creme), Pink grapefruit (dusch creme, body butter), Almond (body butter) som jag fick av min fina chef Irena igår för att hon tyckte att jag blivit så duktig :> hihi. Så nu har jag en bra samling och fler blir det... ÄLSKAR LUKTERNA!

Åkte hem och gjorde mig en underbart god rotfruktsgratäng!!! Jätte enkelt, ska förklara för er eftersom jag inte har något att göra:
Om man vill ha det bekvämt som jag efter jobbet, köp frysta grönsaker - rotfrukt, broccoli och blomkol. Du häller i den mängd grönsaker du vill ha i en kastrull med vatten och låt koka i 5min. Häll av vattnet från dem (i ett durkslag) och lägg sedan ner det i en ugnsform som du smort in med smör. Därefter pressar du i så många vitlöksklyftor som det behagar. Salta och peppra använd gärna vitlökspulver också. Därefter häller du lite matlagningsgrädde över och lite ost, rör om. Sedan lägger du ner potatisen ovanpå (mjölig potatis som du sedan skivar i tunna, tunna skivor.) Höll resten av matlagningsgrädden över och ost. Sen in i ugnen i 30 minuter. Klart. Om ni vill kan ni steka kött till, eller göra som jag som bara tog grönsaker på sidan om.

WEY.
Imorgon blir det jobb. Sen hem till mamma och ha filmkväll med henne och lillebror. ÅH VAD JAG SAKNAR MIN ÄLSKLING! Ja ja, han kommer hem på söndag... Hoppas ni har riktigt roligt nu!! :)


Jag kan bjuda på en bild på mig just nu bara för att.

så sliten ser jag ut nu ungefär....
dags att nanna sängen... hatar att sova själv, är så jävla mörkrädd.

Art.

You'll never get it right
They got a hundred lies for you
And when they pass them out
You gotta give of take a few
And be just the same

A head in the crowd but behind the game
Oh well, you never can tell

Such a clever kid
But I see what's wrong with you
It's all you ever did
Take lies and believe them true

Knew it all along
Another act and a truth gone wrong
Oh no
It ain't my Hollywood

 

I went on strike when the union said I would
Had a sign in my hand cause the times were no good
All this time all they ever told me too was to get a little lie to ring a little true

 

And maybe you're alright
And maybe I don't have a clue
Yeah, maybe black is white
And maybe black is white too
But it's all the same
You don't get the picture your getting framed
You took the bait and now it's too late

You didn't turn out right
Just look at you
You had the biggest plans
But no way to carry through
It was all an act

And now you can't stick to the facts
Oh no
It ain't my Hollywood





The Hives - a little more for little you
Oh no, orkar inte skriva idag alltså.
Orkade inte börja mitt tredje projekt i målningen, tar det någon annan dag. Jag kom bara hem från jobbet och gjorde mat och sen kastade jag mig på soffan för att stirra på en Harry Potter film i Bluray, how awesome isn't that? Nu ska jag iaf se ett CSI NY och sen sova.

P ö z z z z z z z z z z z

Paintings.


Mitt projekt ikväll. Började skissa som vanligt och jag har ingen aning om vad jag tänkte på när jag gjorde munnen. Tänkte göra en vampyr från början men jag var nog inte riktigt mogen för det ännu, haha ;) Jag tänkte nog "Undra hur en demonisk död tjej ser ut som när hon ler?" ungefär sådär? Kom på efter jag börjat färglägga huden att jag glömt att ta en skiss-bild :O Oh-no!

Haha Yeeeee.
Vart inte så nöjd med denna, men det var iaf värt ett försök.


Jag älskar den till höger. Den kommer upp på väggen här hemma ;)

Imorgon ska jag försöka med en till sån här tjej fast med stängd käft. Jag och munnar, lär mig aldrig... :D Men övning ger färdighet.


Njae, ska väl ta och dricka upp min kaffe och städa lite sen sova.
Hoppas ni alla haft en underbar dag



Vad heter finlands sämsta bärplockare?
- Maskihallonen!


HASTA LA VISTA

Frosty.

5+ grader här i Stockholm. Det regnade hela dagen igår och idag smälter det så det rinner ner vatten på balkongsfönstret. Kanske äntligen kan ha min lite tunnare bruna jacka istället för min feta jacka som gör att jag ser ut som en liten... Hur stavar man det? Michilin? Michilingubbe! Jag ser ut som ett vandrande klot för att vara exakt.

 

Nej jag har inte tid att sitta här och skriva om hur tjock jag ser ut i min ursköna jacka. Nu ska jag packa ner lunchen och mina böcker och dra mig mot jobbet! Får äntligen jobba med Irena efter 4 dagar, phew. Känns tryggt och skönt må jag säga :D

 

Ciao


Paintings.

Har målat lite nu på kvällskvisten, var riktigt länge sedan jag kände suget för att ta upp mitt block och färgerna. Det är verkligen hur roligt som helst, tänkte dela med mig lite av det.




Lite akvarellfärger.


Började skissa lite lätt. Blev väldigt inspirerad av bilden i inlägget nedanför och bestämde mig för att försöka göra något liknande.


Så blev den klar. Vart väldigt nöjd. Förutom att jag måste införskaffa mycket smalare penslar än den jag har. Armen ser ut som att den har bölder, haha.


Som ni ser så gillar jag att rita pop-konst eller natur eller ... Vad man nu kallar det till höger.... Jag testade penseln innan jag började på min emo-tjej. Mer emo blir det framöver, tänkte testa olika tekniker!

Ja ja, nu fick ni se lite av min hobby.
Som ni ser så tappade jag gnistan väldigt länge med tanke på att jag bara har gjort 4 målningar på 1 år. Man blir som sagt mycket bättre ju oftare man målar. Ni får hålla utkik.

Sängen kallar nu!


Sweet dreams people!

Tapper soldat.


Stört skön jävla bild.


Som ni ser har jag lekt lite med min design idag. Jag var så trött på att bara ha det stilrent att jag slog på med skit mycket grejer istället. Hahaha det ser så roligt ut! Yeeeee yeeee.

Nu ska jag göra lite mat och träna på mitt nya program!
Men vi kanske hörs senare ikväll.

Adioooosss!

*-,


Put my guns on the ground.

H ä j.

Jobbade 09.45-18.00, åkte direkt till ollan och mötte upp Bang och Elvira och sen när min kära slutat jobbet kom han också. Vi åt jätte god mat och åkte sedan till sickla för att se den nya filmen "The little Fockers" som för övrigt var hur rolig som helst!

Min innehållsrika dag! tjiho!

Imorgon ska jag till lägenheten för att ge tjejen som flyttar in, nycklarna dit och lite andra saker och visa henne lite grejer osv. Sen ska jag in till stan med min bror och busa lite. Älskar att vara ledig!! :)






bite me in the ass

^-,


Rock n' roll and a little more.

Aoooow, het het het het het het!!

 

Alla som känner mig vet att jag ÄLSKAR
Kristen Stewart


yes, hon är min idol.
snyggaste tjejen

 

 

haaaj


Vissla för mig.


Jag har hatat, jag har älskat
men på slutet av dagen är det samma känsla
det som händer, ja det får väl hända..


Just nu är jag i en s.k "emotional rush mode".
Ni har kanske som jag, läst om Eva 51 som blev styckmördad i Örebro? Hennes tre söner blev ifråntagen sin mamma, den här världen är fan inte rättvis alltså. Jag önska att man kunde genom genteknik kolla direkt i mammans mage ifall barnet är en mördare eller inte, sen en fet jävla abort. Jag vet inte varför jag tog så illa vid mig av detta, jag hoppades bara för mycket att dom skulle hitta henne. Samma med den kvinnliga prästen som blev mördad av en liftare.
Sen säger folk "men samantha, du måste ju läsa tidningen och vara med om vad som händer i världen" - men om jag bara blir ledsen och deprimerad av vad som står där då? Det finns ju inget annat än mord, dråp, våldtäckt, pedofili, svält, problem, krig, terrorister etc.. GAH, orkar inte.

Sen är jag så jävla less och besviken på människor runtomkring, låt mig va. ååhhh....
_____________

Något roligt?

Idag då jag stod och jobbade gick en kille från Härnösand förbi mig och jag var tvungen att kolla 2ggr innan jag hejjade. Sen kort därefter kommer min gamla klasskompis Therese Åberg fram och kramar mig. Då har hon flyttat till stockholm för två år sedan och jobbade i butiken lite längre bort i samma centrum. Galet liten den här världen är xD

Sen i slutet av denna månad flyttar kära Emilia hit till Stockholm :D :D :D WIE!





Vad är det med kunder och tro att jag kommer från Irak eller Iran?

kärleksmuffins.

Mina värsta sår har aldrig visat blod
det är mina värsta år som har satt sin ton
på mitt liv och mitt sätt att bemöta problem
det är inte tyngden när du bär den
det är alla avundsjuka själar som du handskas med på färden
girighet är något som växer med pengar
för mycket vill ha mer och vill gärna ta ut sina svängar
kan aldrig glömma bort hur jag byggt mitt fort
tar min snällhet, min dumhet jag ser genom mönster
socialkemelont jag vet precis vad som finns där
jag kör på diplomati för att ta mig förbi
ligga lågt, aldrig blanda mig i
vill inte säga vad jag vet, utan veta vad jag säger
göra bilden konkret om hur jag hanterar mina grejer
jag tar en dag i sänder, kan inte offra några bönder
för de schack som jag spelar.

- petter, livet e en bitch



orkar inte skriva.
baj baj


Bleeding love.

Tjäna!


Nyårspuss!


Jag & lillebror!


Like a star, like a star, like a staaar.


Jobbat idag. Sålt min byrå idag. Ska kolla på skyline med baby med ett glas vitt på sin plats. (Bara ett) haha. Jobbar imorgon också ;) Sen ska jag till lägenheten i helgen och försöka flytta och packa alla saker, städa ur den och beställa en besiktning på den. Den 15 Januari flyttar jag ut!
Sen bosätter jag mig på:
Dalarövägen 12
13645 Handen


(för dom som vill skicka ett brev eller kort)
Jag & min baby blir alltså SAMBOS för er som är tröga.

eeeeeeeeeehm.
Jag har hört väldigt ofta under några dagar nu att folk tycker att jag är "för snäll". Samantha, du är alltid för snäll du kan inte göra sådär. Bla bla.. Jag kanske är det? Tänker för mycket på andra och människor jag inte känner och alltid sätter mig i en jobbig sits. Maaha. Kanske får försöka sluta med det. Nu måste jag slänga in en tvätt från min tvättkorg från läggan!

mat nu. baj baj

RSS 2.0