time passing by.

Wzup!

Tänkte fördriva tiden tills min pendel går genom ett meningslöst inlägg här. Igår firade vi mami på morsdag eftersom hon inte var hemma på söndagen och jag jobbade nästan hela dagen då. Sen åkte vi hem och jag mötte Emilia och sen hängde vi här hemma.
Kunde knappt sova inatt då jag inte kunde andas, jävla förkylning. Man känner sig verkligen döende då man blir såhär sjuk, men jag har inte råd att vara hemma heller. Så det är bara att släpa lill gutten till jobbet! Hatar då man har as ont i halsen, när man har sådan feber att man svettas som en gris, och sen fryser som en idiot... Och hostan, snoret.. ÅH HATAR DET! Och man orkar inte göra något heller och man har ont överallt :((((((

Det är roligt att se skillnaden mellan en kille och en tjej när dom är sjuka.
När C var sjuk så tog jag hand om honom och gjorde te eftersom han var så sjuk.. Nu när jag är sjuk får jag stå och göra mat, diska och ta hand om mig själv :s Någon annan som vill ta hand om mig om jag lovar att inte smittas?

njaaaawe vad tråkigt det blev. hejdå

Did that.

The anger is changing me.


Lite reklam -  Köp Guldfynds trendiga plastklocka i olika färger för nu amazing 98.50 kronor. Bra Ärbjudande kompiz, dom går som smör i solsken. Jag har den frässsscha vita klockan för en kommande brun arm till sommaren ;) Finns i: Vit, Svart, Grå, Ljus rosa, Mörk rosa, Turkos, Orange, Lime grön och Röd. Finns även alla dessa med glitter runt själva uret och de kostar amazing 198.50 kronor.

Ehe.
Jag håller på att dö då jag är riktigt sjuk. Jag visste att C skulle smitta mig!!! Har så ont i halsen och har sån feber att jag vill lägga mig ner och ja, dö. Nej, men de har jag inte tid med. Måste hem och fira mamma på morsdag idag (jag vet att de var igår, men mor min var inte hemma då) sen kommer Millz och sover över ikväll, hoppas inte jag smittar henne!

Snart ska jag även på en till utbildning inom Guldfynd. Jag älskar verkligen det jobbet, finns alltid något att göra och det är nästan aldrig några sura kunder där. Alla är så snälla! Bästa jobb jag haft utan tvekan!

Såg även på Smallville Finale idag, grät som ett barn, Nu är det över. 10 säsonger av Smallville och nu är allt slut.... Känner mig lite tom även fast den sista säsongen var kass. Ble.
Men har börjat kolla på den nya serien Game of Thrones som Fredrik rekomenderade till oss och fifan vad bra den är!! Se den se den kompiz.


hadjo

Flush.


Denna skönhet är nu min!!!!
Western Digital Elements Desktop 2.0. 2 TB lagringsutrymme, yeeeeebooi!

Min gamla externa hårddisk dog ju för ungefär 2 år sedan, men efter så lång tid gick jag in på deras hemsida och då stod det om typ hur hårddisken klickar då man startar den och inte kommer igång, typ 100.000 andra människor hade samma problem xD Värdelösa skit. Ska köpa en ny adapter till den och se om det fungerar, och om det gör de, föra över allt till den nya och kasta skiten! Håll tummarna att det fungerar, hela mitt norrlands-liv ligger där!!!


Och nu är även denna min!

KLICK KLICK KLICK och jag har gjort av med närmare 2000kr inom loppet av ett dygn :O FARLIGT!!!!

Angel.

We dream of hope,
We dream of change, of fire, of love, of death.
And then it happens.
The dream becomes real.
And the answer to this quest,
This need to solve lifes mysteries finally shows itself,
like the glowing light of the new dawn.
So much struggle for meaning, for purpose,
and in the end, we find it only in each other,
our shared experience of the fantastic and the mundane.
The simple human need to find a kindred, to connect,
and to know in our herats that we are not alone.


Heroes, season 1 episode 23.


Mina nya örhängen är grymt coola!


Whoop!


Min nya coola jävla ring :D


Och denna klänning som är 60 gånger snyggare på :P


NÖÖÖÖJE.
Svullat en jävla kebab också! ajja bajja

och alla mina serier är antingen slut eller så får man vänta på nästa säsong som brukar ta en evighet... BLE. Ska leta nya nu. Tjing

Stars.

Idijutt.
jag ska göra kaos med vädret ya0


Daily update liksom. Hälla ut lite skit liksom. Prata om mitt liv alltså. Prata om ditt liv, kompis. Göra kaos med denna värld assså.


hejdå

hurtful.

Ät min stora.

Bittersweet memories.


Haha hittade denna text som jag skrev 10 Augusti 2001, i mormors gamla gästbok.
För de som inte ser så står det:

"Jag är miriams barnbarn jag heter Samantha Sanchez Grundén
jag hoppas att hon lever länge en sån god människa som hon
jag hoppas nån i släkten ärver den hära boken
hej då och önskar henne en lycklig resa till hennes syster

Puzz & Kjam mormor"

Haha, min kusin hittade den boken när vi var i hennes lägenhet för att rensa efter att hon gått bort. Han visade mig denna sida och sa att jag skulle ärva boken :)


En fin teckning bredvid. Haha


Detta skrev min mommi i boken :) gullis

Through glass.


Idag blev det en färgglad vamp. Ehehehe.
måste verkligen hitta annat och måla.. Och som ni ser kan jag inte rita två sidor av ett ansikte, eller kan och kan.. Klart jag kan, men jag blir aldrig nöjd. Alltid ett öga som blir större än det andra osv. Jag skissar inget som liknar verkligheten vilket en tjej jag jobbade med förut som är riktigt grym själv sa att det jag gör kallas för "Popkonst" inte för att jag tycker att det liknar men :P Jag kallar det för "Kan göra lite fylligare streck-gubbar" :P

perfect love.

Vilken dag alltså!!
Skulle ha möte på jobbet kl. 08.00, tror ni inte jag vaknar 07.30?!!?! ÅÅH. Jag såg scenariot framför mig hur jag skulle komma en timma sent, få sparken, börja om från ruta ett. Allt det såg min sambo direkt så han offrade sig och skjutsade mig till jobbet efter att jag nästan bröt ihop :P Så jag hade ett jätteroligt möte och jobbade lite..

Sen på väg hem inser jag att: just ja, jag tog fel jacka imorse, mina hemnycklar ligger i min jacka hemma. Så jag fick åka till Farsta Centrum och hämta Christians jävla nycklar..... Men som sagt, då fick jag med mig färgpennor hem. HI HI HI HI.

Sen har jag syndat. Jag har ätit hamburgare så jag nästan såg gravid ut. Möter brorsan på väg hem och de första han gör är att trycka ett finger rakt i min mage.... :( ble.

yeeeeeeeeeeye. Mina blommor gror fort som faen också! Jisses. Och jag jobbar hela tiden också, gött. Och på lördag går världen under, vi ses!

Om detta skulle vara mitt sista inlägg, om världen går under på lördag, SÅ ÄLSKAR JAG ER *blöt puss* hehehehehe.


MINA SÖTÄRTORRRRR. Fort går de.

Mina rädisor!

Mina prästkragar med röda ringar i mitten :D Det är så roligt hur dom sträcker sig efter solen varje dag så jag måste vrida på dom hela tiden.

Dill.

Min lilla morot :D

Paprika finns också, men dom skotten har precis kommit så den är jätteliten. Spenaten har kommit många också men blev inga bra bilder med min sug andriod.


Jag ser så skön ut när jag är packad har jag märkt? Ehmmm. (2008)

Hahaha eller? ;P

Sommaren 2009.

Hösten 2008.

Midsommar 2009.


2010

2010


GE MIG MER SOL TACK.



pepp pepp pepp.

life.


Köpte lite färgpennor idag och målade lite, eheh.




Gammal överdriven jävla vamp.


dead eyes see no future.

This quest, this need to solve lifes mysterious
In the end, what does it matter when the human heart
can only find mening in the smallest of moments?
They're here, among us, in the shadows, in the light, Everywhere.
Do they even know yet?
Lite dåligt med bilder på sistone, så jag tänkte bjuda på lite random från den senaste 'tiden'.


Jag har kommit in i en period då jag bara vill dricka citronvatten, varav alla citroner! ehe


Mina kreationer. Morötter, sötärtor, dill, spenat, paprika, rädisor och blommor.


Efter tre dagar såg det ut sådär :D Hihi, blev så glad. Alla blommorna, morötterna och rädisorna har redan blommat efter 3-6 dagar. Ihihiiiii


Sambon imorse då han skulle iväg och pangpanga i skogen med massa grabbar.
Airsoft, jävla självmordsuppdrag!


HEJDÅÅÅÅ. Hehehehe militärbyxor, grr.


OUTFITS, YEAAAAAAIIIYYY. Jag igår påväg till jobbet som ni ser med mina fina converse......:D:D:D:DDD


JAG IDAG :D:D:DDDDDD

Min FACELOOK kl. 09.00 ungefär.... :D:D:D:DDDD HEHEHEH lite trött, hehehe


Min bror kom förbi mig då jag slutat på jobbet för jag skulle hjälpa honom att träna inför en uppsats. Han ser verkligen koncentrerad ut, men du är såååå duktig lillponkisnonki ♥


Jag med långt hår, oj det var länge sedan :PP:P:P:P:P:P
usch, var verkligen inte fint på mig.



Idag sprang det fram en liten mus vid mina fötter när jag väntade på tåget, den bara stod där och stirrade på mig jättelänge och sedan sprang den bakom mina fötter och in i ett hål i väggen. Hahaha, så söööt. Liten kropp och stort huvud.

Migrän som vanligt, så vi ses hörs chill dill bill

someone like you.



Även om jag tycker att världen ör orättvis,
så kommer inget att förändras.
Även om jag vet att livet har sin gång,
tycker jag fortfarande att det är orättvist.

Jag minns när du somnade med din hand i min. Hur jag kollade på dig och tänkte "Undra hur det kommer att kännas när hon går bort, kommer jag att klara av det?" Jag kunde inte se en värld utan dig i den. Om sanningen ska fram, så gör jag allt för att inte tänka på det, för jag klarar det inte. Jag kan knappt skriva om det, men det är de enda sättet. Jag vill att hela världen ska veta hur mycket jag saknar dig. Hur mina oändliga tårar faller bara när jag tänker på dig, ser en bild på dig.
Det har gått snart två månader, två månader utan att höra din röst eller ditt gulliga skratt. Två månader utan dig. Det river sönder mig inuti.

Jag saknar dig varje dag, så himla mycket, du anar inte.
Jag vill inget annat än att ha dig tillbaka.
Jag älskar dig!

tonight the world dies.

Facebook är fan inte hälsosamt.



Japp. Och inte hann man sitta länge heller. :p


Och vi har inga hälsosamma konversationer, om det nu går att ha de.
Vanliga standard hälsningsfraser mellan mor och dotter. Hmpf?



Åh jisses det var ett tag sedan nu mina minskade läsare? ;)
Jag har fan inte haft tid att sitta vid datorn. Som ni nu vet så har jag ju börjat jobba på Guldfynd och det vart inte bara 3 timmar i veckan utan... Ja, mycket mycket mer. Jag jobbar typ varje dag.. Idag blev det en superduper dag från 09.30-19.30, wiho.

Igår var jag till optikern för att införskaffa ett par linser, så jag kommer att bli ruinerad denna månad. Ser fram emot mina två framtida besök, not. Det sista han gjorde igår var att ta en tops på mitt ögonlock, drog i mina ögonfransar och vända ut och in på det, w00t. Var skit läskigt :(

Sen blir det Metal Town i juuuuni, AWESOME.
Sitter och matar hårdrock just nu, finns inget mer avslappnande! Vad spelas just nu? Arch Enemy eller kanske lite Korn, eller Avenged Sevenfold, eller Volbeat... eller eller System of Down, eller ellerrr... Meshuggah! AAH KÄRLEK. Jag vill tatuera in en fet jävla HÅRD ROCK i min jävla panna! nej, nu gick jag över gränsen.

Nu ska jag se The Big Bang Theory och skratta tills jag kissar ner mig sen sova, jobb imorgon. Kom och säg hej i Huddinge!

/Death to everyone ;) ;) ;) ;)

Candy.





Ögooooon-jävla-gooooodis!

fifan.

:D:DDD

The host.


(klicka på bilden för att komma till sidan du kan köpa den på)

Jorden har invaderats av en ras som tar över människornas sinnen medan de lämnar kroppen intakt och större delen av mänskligheten har dukat under. Men Melanie Stryder vägrar att tyna bort. Vandraren, en av de invaderande Själarna som har tilldelats Melanies kropp, har hela tiden varit medveten om hur plågsamt det skulle vara att ta över en människas kropp: de överväldigande känslorna, de allt för tydliga minnena. Men det finns en svårighet som Vandraren inte har väntat sig att den tidigare ägaren av kroppen vägrar att ge sig av och överlämna kroppen till henne. Melanie fyller Vandrarens sinne med bilder av Jared, mannen hon älskar och som hittills lyckats hålla sig gömd. Det är omöjligt för Vandraren att skilja på sina och Melanies känslor och snart åtrår hon en man hon aldrig mött. Hotet från de andra Själarna gör Vandraren och Melanie till ovilliga allierade och tillsammans ger de sig av för att finna mannen som de båda älskar.

Alla som älskar Stephenie Meyers Twilight böcker ska läsa hennes bok "The host" (genom dina ögon, på svenska). Den är också riktigt riktigt bra. Det finns nog ingen som kan måla upp så bra bilder med text som hon kan.

the vampire diaries.

Som alla vet är den nya serien 'The vampire diaries' baserad på böckerna. Självklart måste jag läsa böckerna om jag ser serien, för böcker är alltid sextio gånger bättre.


Dom fyra första böckerna är nu avklarade.

• Uppvaknandet
• Kampen
• Vreden
• Återkomsten

Det är de böcker som kommit i svenska. Nu finns bara resterande 3 böcker i engelska - men sedan finns de även 2 böcker som författaren skrivit ur Stefan's synvinkel som heter: Origins & Bloodlust. Självklart måste man läsa dom också!

Kunde inte hålla mig idag när jag gick förbi bokhandeln, jag var tvungen att gå in. Hittade tre böcker jag ville ha, men jag fick hejda mig. Jag tog den femte boken ur The vampire diaries, på engelska då.

• The return: Nightfall (denna har jag nu)
• The return: Shadow souls
• The return: Midnight

(Författare: L.J Smith)



Imorgon släpps även Charlaine Harris fortsättning på The Sookie Stackhouse novels. Även den på engelska, men böckerna är bäst på engelska. Den ska jag sjääälvklart också ha!



Om det finns någon som vill läsa alla böckerna ur True Blood serien så har ni dom här. Författaren är självklart Charlaine Harris och böckerna heter:


• Dead until dark
• Living dead in Dallas
• Club dead
• Dead to the world
• Dead as a doornail
• Definitely Dead
• All together dead
• From dead to worse
• Dead and gone
• A touch of dead

Klicka på bilden och ni kommer in dit ni kan köpa dem.
Där har ni ett paketpris vilket är jävligt billigt än att köpa en och en för 150kr
som jag gjorde. Så ni tjänar på det!
Ni hittar även alla The vampire diaries på samma sida också.

Nej, nu blir det jobb.
Adjö

RSS 2.0