Intergalactic.

Shuuu´re.

Julafton:

aldrig sett så många presenter i hela mitt liv.

älskling, ser du inte att jag har fullt upp med min knäck?
simultankapacitet likt en man i sina bästa dagar? O.o haha


Julhamster.


Julmat.


simmade i paket
*<|:)

Jag började julafton med att kliva upp vid 05.00 för att göra mig i ordning och hinna kolla igenom hela väskan så jag inte glömt något. Sen gå ut med soporna och städa lite här innan jag åkte. Åkte mycket mycket tidigare än vad jag skulle ifall tågen skulle krångla som dom gjort på sistone på grund av växlarna. Men det blev inget krångel och jag kom fram till T-centralen i god tid. Väl där satt jag bara och lyssnade på musik och kollade på alla människor som gick förbi. Sen begav jag mig mot tåget.

Jag råkar alltid ut för hemska saker på resor. Först började det med att en gammal senil (men ack så söt) tant hade tagit fel på vagn och stolnummer. Killen som skulle sitta brevid mig fick ta hennes plats eftersom hon inte förstod att hon tagit fel på vagnen trots att vi förklarade det flera gånger. Nåväl. På väg mot Göteborg kickade partyblåsan igång och jag hade inte ens druckit något på hela morgonen, vilket var mitt syfte, för att slippa gå på toaletterna. Efter en timma att försöka ta sig förbi den sovandes och döva tanten brevid mig, lyckades jag äntligen ta mig till toaletten. Väl där var min lilla blåsa så full att jag höll på att avlida - tror ni att låset fungerade på dörren? Icke. Den turen ska jag inte få ha. Äsch tänkte jag, jag håller fast i handtaget och sätter mig snabbt. Nej, då kommer en gubbe och rycker upp dörren. Hurray! Tur att jag är stark så jag fick igen dörren snabbare än vad han hann tänka "oj, ett fruntimmer sitter där inne och kissar".. Självklart sa han det högt utanför så alla visste om det när jag gick ut därifrån, tur att man aldrig mer kommer att se dem igen.

Väl framme i Göteborg kom Christian och hämtade mig vid deras central och vi åkte direkt hem till hans familj där hans mormor samt hennes man väntade på oss. Kramkalas. Hur söta och mysiga som helst! Vi satt & fikade lite. Efter dom gått så gick vi andra upp till övervåningen för att spela mario kart/battle - tydligen en tradition för denna familj. Det var roligt bortsett från att jag dödade mig själv hela tiden, inte konstigt att grabbarna vann. Efter det blev de julmat, mer fika, och sen öppnade vi alla presenter. Seriöst, aldrig fått så många presenter förr. Fick även presenter från släktingar jag ännu inte träffat! Så gulliga.  Dom såg även på mig att jag var chockad, men jag var nära att få hjärtstillestånd. Efter det spelade vi en massa Wii - mario kart även där, väldigt VÄLDIGT beroendeframkallande. Sent in på timman så gick vi och la oss, riktigt trötta.



Juldagen:
Vi satt bara inne och kollade på film, spelade tvspel, gick en lång promenad som inkluderade snöbollskrig och ispärlor (jag visade hur man gjorde riktiga ispärlor in norrland-style.) Efter det spelade vi monopol i 3 timmar. Stackars Daniel, Christians bror, åkte ut först, sen lilla älskling sen var det den stora finalen och spänningen mellan mig och hans systers sambo Axel. Jag hade lyckats köpa och lura av dom andra deras gator och därmed konkurrerade en aning. Men tro det eller ej, Axel sopade spelplanen med min lilla ända och vann hela skiten. Grattis mannen, vi får ta en revansch.

Annandagen:

Vi försökte kliva upp i rätt tid för att åka in mot city för att hinna shoppa i mellandagsrean (mellandagskaoset, vill inte ens veta hur de var i Stockholm.) Fick ju presentkort på Gina Tricot av hans familj, kärlek, älskar gina! ♥ så det tok handlades en hel del på alla affärer :D hoho. Jag åkte även spårvagn för första gången, asroligt. Sen åkte vi hem till dom igen, gjorde oss i ordning lite snabbt för att sedan bege oss mot hans mormor och hennes man. Han fyllde år. Så det vankades middag, tårta, kaffe, bullar etc etc. Jag rullade nog bort därifrån. Där träffade jag yttligare fler av hans släktingar, mycket trevligt. Efter några timmar åkte vi hem. La oss i sängen en stund och sedan kollade vi på film, fikade och sov.




Söndagen:
Vi vaknade när vi vaknade. Åkte in och shoppade en snabbis igen för att sedan åka tillbaka, packa och åka iväg till flygplatsen :( Vi flög hem, åkte buss, pendel, gick... med flera kilo tunga väskor... Ville inte åka hem :( Me love Göteborg!! :D

Nyår:
Började dagen med att sova ut. Efter det tog vi snabbt på oss kläderna och sprang in till gallerian en sväng för att kolla efter de sista sakerna till nyår. Efter det sprang vi hem till honom, tog bilen till willys och handlade och sen hem igen. Duschade och bytte om snabbt, sminkade mig, fixade håret och sen sprang vi mot pendeln. Vi bytte sedan till buss mot stureby och Madelene sa fel buss så vi åkte åt helvete och fick åka tillbaka. Sen tog vi rätt och hamnade slutligen hemma hos Madelene och Johanna. Väl där var nästan alla samlade.

Vi började med Välkomstdrink. Därefter fick alla leta efter sina platser då vi fåttbestämda platser. På kuverten stod vårat namn samt ett smeknamn eller något annat roligt som påminde om just denne person. I kuvertet låg ett uppdrag som man skulle göra innan middagen var slut eller innan 12-slaget, jag har ingen aning. Jag fick i alla fall att Anna Anka var min idol x.x death. Sedan kom förrätten som bestod av vitlöksbröd, sallad och någon god sås. Efter det blev de middag, Oxfilé och klyftpotatis. Sen fick vi efterätt - vaniljglass med varma hallon ovanpå :D hur gott som helst!

Sen drack vi, spelade spel i lag, drack mer. Sen vid tjugo i tolv så gick vi ner mot fotbollsplanen för att fira in det nya året tillsammans. Där smälldes de en hel del smällare och drack champange! Kysste älsklingen på 12-slaget, det var de första jag gjorde detta år :> vad gjorde du? haha.
Sen gick vi tillbaka till lägenheten för att fortsätta partaja. Sen vid 03.00 var jag och älskling så trötta att vi inte orkade stanna kvar, men då var alla taxibolag fullbokade till 05.00... snark. Men vi kom hem tillslut.





Hade riktigt roligt :)
Sååå. Nu börjar vi med rutinerna igen... HATAR rutiner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0