Luuuv.



Tänk att det är få som får känna det vi känner för varandra.
Oslagbar kärlek. Sådana band. Sådan vänskap. Sådan galenskap.
Du är min andra halva, jag älskar dig.

5 September 2009.
Snart 1 år tillsammans!

Leffe med läppen.

mrrrraaaou.

I fredags kom babe och hämtade mig för att åka mot årsta havsbad för att ta båten till utö. När vi kom fram stod Bang där och väntade med sin flakmoppe. Vi åkte till deras stuga. Där blev det 7 kamp, Christian vann och jag förlorde. Sedan blev det kräftor, dricka och spel.

Dagen efter vaknade vi tidigt, avnjöt en god och stillsam frukost med en fin utsikt utanför. Sedan åkte vi och plockade kantareller som vi hittade massvis utav. Tillbaka för att rensa dem, äta lunch och sedan åka båt hem igen. Vi åkte hem för att duscha och byta om. Åkte sedan hem till Bang och Elvira för att äta lite kantareller, åkte sedan till heron city för att äta mat och gå på bio. Roligt nog köpte vi biljetter till Salt, gick och satte oss i salen, intog Bio-mode och sedan visade dom karate kid? Vi gick och fråga om dom gjort fel, för dom släppte in oss på Salt... Nej, Oj, den har ju inte premiär fören om EN VECKA, bra koll där tjejer. Bra koll. Så vi åkte hem ist.

Idag sov jag ut, åkte till lägenheten och träffade Elin. Vi gick sedan till C för att åka till skogen o leta svamp. Hittade fan bara någon, det är så himla utrensat. PHEW.

jobbigt att skriva :P

Lite bilder?


Massa svamp!




Jag idaaaag.


Min snygga lampa :D
hemska gardiner :( usch, stora fönster.. Hahaha!

Leffe med läppen!

Fick mitt internet idag :D

Plackade svamp nu i eftermiddags också.. Hittade typ 4 st?

Puss min kärlek ♥

Make a sound.

Tjabba.

Jobbade 12-21.30 igår... Haha, för att sluta och sedan gå till nästa resturang och göra inventering :( Money money. Kunde inte sova inatt, drömde att jag var gravid? Haha. Vaknade hela tiden. Mina ögon var lika stora som bowlingklot när jag vaknade imorse.. Drog min söta rumpa in mot city för att utanför dörren till jobbet komma på.... ATT JAG GLÖMT NYCKLARNA HEMMA.... Det händer aldrig! Bara för att jag gjorde en avvikelse i min rutin igår, la ner mina nycklar i en påse ist för i jackan som jag alltid gör. Ringde chefen 08.45 (poppis) för att säga att jag glömt dem, 45 min senare utanför, ståendes med leveransen i kylan kommer min kära chef. Sorry O.o

Nu ska jag fixa håret så det blir bra inför imorgon. Då åker jag & älskling till UTÖ på kräftskiva med några kompisar :D Ska bli as roligt, min första kräftis. På lördag blir det svamp-plockning! Hehey, hoppas jag hittar några denna gång.


Ehhhhmmmmmmm. Dags att föna hår, platta hår, noppa ögonbryn.
Ciaaaao lovers from the sky


orkar inte lägga upp bilder.

Funny.



Hahahaha dom absolut roligaste scenerna ur happy feet,
fyfan vad jag skrattar när jag ser dem! Så dumma...

Dom som känner mig vet att jag äääälskar tecknade filmer :D
best ever!

(kan själv inte se videon på bloggen?! Så om ni inte heller kan se den, dubbel-klicka bara på den så kommer ni upp på youtube sidan, funkar där iaf.)

Kissesssss

Sex education.

Är så jävla roligt!

Vulvaaaa, hahaha!




Snark.
ZzzZzzz

Don't worry, be happy.



Den här låten får mig att må så underbart, man blir så himla glad :)



Igår åkte baby till Johan i Katrineholm för att kriga med "små" vapen i skogen ;) Så jag tog mitt pick och pack och drog till min lägga. Trodde jag skulle vara ensam hela dagen eftersom alla var upptagna.. Men då ringde Cindy och ville ses :) Så jag mötte henne inne i centrumet, sen kollade vi på mamma-kläder till henne, sen så köpte vi fika och åkte hem till min lägga och käkade och fikade. Sedan åkte vi hem till henne och gjorde oss i ordning och sedan blev det cruising ;) Åkte senare på kvällen ut till Farsta, mitt ute i igenstans på någon fest... Sög häst-pung, men det är sällskapet som räknas! Sen skjutsade dom hem mig. Stod och duscha i typ 1 timma, så himla skönt.

Sen la jag mig och kollade på barnfilmer, haha. Sen såg jag att det var ljust ute, uuups. Dags att sova kanske? Fick sms av mamsen runt 11 att hon var på väg till mig, bara att kliva upp. Bakis som en kråka! Uscha. Gick inne i centrum, sen hem till Christians lägenhet, sen hem till mig. Sen när hon gick kom Elin till mig. Sen kom älsklingen till mig :) PHEW. Det var min helg!

Lite bilder kanske?


Mitt grymt snygga linne som jag köpte på XOXO i Tokyo!







En limo mitt uppe i allt? Var några säckiga dalmasar som satt i den och glassade.






Lite från igår. Hähä







Texten jag kluddar ner här kommer från röriga känslor inom mig, känslor som måste komma ut någonstans. Men det är mitt kaotiska inre då jag pausar och tänker efter. Men jag består inte bara av det, för när jag inte mår så, så skriver jag oftast inte här. Därför man inte ser så mycket av min ljusa sida. Till er som aldrig träffat mig, in real life, är jag bara en rolig och sprallig prick som pratar alldeles för mycket :) Men som alla säger, negativa känslor måste komma ut, man kan inte samla på dem. SKRIV ner dem, och glöm det sedan.

Nu ska jag umgås med min älskade ♥


xoxo / stjärten!

Upp är ner, ner är upp.

Weeee-hey.

Dödens dag idag. Behöver inte gå in mer på det än att säga... EFTERBLIVEN!

Slutade 17.00, tog pendeln direkt hem och snubblade ner i soffan där jag legat sedan kl. 18.10 för att vara helt exakt. Älsklingen var ute och cyklade med Bang i några timmar så jag fick ha lite ensam tid med mig själv. Lite skönt, inge illa menat älskling ;) men ibland är du bra jobbig. HAHA

Nu ska jag nog läsa lite bok och sova till. Snart läst ut boken, bara runt en 70 sidor kvar... Jag som tänkte ha den där feta boken på över 600 sidor i en månad i alla fall tills mina sista true blood böcker kommer ut. Icke, får helt enkelt läsa en till Dan brown bok för att få tiden att flyta på. Da Vinci Koden var fan seg i början alltså, så jag tror jag tar Änglar och Demoner först.

Regnade ganska mycket i Stockholm idag. Självklart blir alla pendlar försenade, helt otroligt, hur kommer inte denna vinter se ut då? Inte värre än förra hoppas jag, då jävlar.. Kunde ta 3 timmar att ta sig till jobbet. Stod upp i en buss på ett svinkallt golv så man hade ingen känsel kvar i dom stackars små tårna. Huga! Ska köpa mig dojjor med björnfluff i!

hmmmmmmmmmm.
Sista jobb dagen imorgon sen är det helg!

bla bla.
Försökte mig på lite design idag, jag har helt tappat fantasin och gnistan. Blä



Ko-ko-ko-ko...


HAHAHAHAHAHAHA *andas*
Så jävla snygg bild på mig på jobbet.

En liten söt dag då det var så jävla mycket att göra att jag ser helt förstörd ut... Just ja, så ser VARJE DAG UT! Man ser riktigt på bilden hur grumliga mina ögon ser ut, det kallar jag total utmattning. Och för att inte tala alldeles för mycket om mitt BREDA leende?!?!?!

NUTS.
Alla satans ungdomar som gick i ide i sommras har ju kommit fram nu till hösten igen. ÅH. Jag gillar inte er! Speciellt inte dom små fjunen i Stockholm med SÅN ÄCKLIG ATTITYD. Ville bara gråta sönder på jobbet idag, otrevliga människor. Man kommer med sitt feta påklistrade leende och får en käftsmäll innan man öppnar truten.

Jag får inte ut ett skit av mitt jobb än just det, skit.
Fast sen får vi inte glömma dom söta och faktiskt rara människor som kommer. Dom som kommer med ett leende, och lämnar mig med ett leende. Hade världens hemskaste och jobbigaste dag idag, och sen kommer det tre kvinnor på raken och får mig så himla glad av deras bubblande skratt och deras smittsamma leenden. JAG ÄLSKAR ER... Men dom var inte från Sverige, of course. Snark. Finns bara snälla människor utanför stela Sverige.


Känner mig nu som en liten groda som blivit påkörd vid vägkanten ett X antal gånger av massvis med bilar, så jag är sådär jämn med marken.... Neeeeeeeee vad jag hatar gnäll, men jag måste gnälla här, för vart ska jag annars göra det? Ska göra en ny kategori - Gnäll.

Sova nu, jobb imorgon...........................................................................

Sug ur den sista livsgnista jag har, GÖR DET SAJA!

Och det är jobbigt att banta...
JAG BLIR INTE MÄTT PÅ SALLAD, man är hungrig efter 30min igen.
Nejj... Situps på detta sen sussa, hejdå äckel mage och hejdå världen.

lil sis'

mi corazón

Chaterine Sanchez Iglesias

min lilla ögonsten. Om jag ens kunde förklara med ord hur underbart det var att få träffa dig. Jag klev ur bilen och gick mot uppfarten, men jag missar dig. Pappa pekar mot dig och säger "Sammi, kolla vem som sitter där" och där satt du, med dom stora bruna ögonen helt uppspärrade. Du gick rakt in i hjärtat på mig. När pappa först berättade om att jag skulle få ett syskon till, gillade jag inte det. Men tro mig, det är fan det bästa den karln gjort i sitt liv, att skaffa dig.

 

När du låg i min famn och åt mat, så tittade du mig rakt in i ögonen. Det kändes som att du kunde se rakt igenom hela mig, som en öppen bok. Vi bara kollade på varandra och det kändes som att jag skulle kunna stanna i den stunden för all framtid. Du är så himla unik och herre vad jag saknar dig nu.

 

Världens finaste skapelse
(efter mig och bröderna då ;) hihi)

 

Jag hoppas att vi ses snart igen och jag kan knappt bärga mig för när du blir äldre. Då ska jag kidnappa dig till Sverige, sen ska vi leva sida vid sida :) Tycker det låter som en jätte bra idé. Kan du leva med mig och brorsan. Vem vet, våran storebror kanske är med oss också? Det vore i alla fall en väldigt fin dröm. Alla syskonen på en och samma plats ♥


Another day.

Wey, här sitter jag igen.
Hänt idag? Jobbat, åkte hem, kollade på lite true blood och stekte lite majs och paprika till middag. Sedan for jag och baby till Heron city och kollade på Inception på bio! FY FAN vad den filmen var bra må ni tro..


Vet inte vad jag ska skriva riktigt..

Jag saknar mina syskon



Haha en rolig bild? Utanför där jag bor


Min fina soffa och snygga kuddar :P
Ja jag mosade ner en brun filt där för så fort man satte sig i den så fastnade det ludd från kläderna, riktigt irriterande.


Mitt snygga kök! Kärlek ♥


När man ser gamla bilder tänker man alltid "vad tänkte jag med?"
Vafaaan, kolla in ögonbrynen? VAD TÄNKTE JAG MED? hahaha ser ut som två stora
stockar som flytit i land... Huvaligen! Täcker upp hela ansiktet.



Somewhere over the rainbow..

Omotiverad.

Känner mig så omotiverad till allt just nu.... Sandra Göstasson, kan du inte bara komma hit och muntra upp mig? Saknar dig så jävla mycket...

Känns så jobbigt att komma hem 23.00 från jobbet för att sedan lägga sig 1-1 och en halv timma senare för att man ska upp om några timmar igen för att jobba..... Jobb är mitt liv, gör fan inget annat.

Igår jobbade jag öppning... 9-17 (men det blev till 17.30, utan rast och utan mat)... Varför? Jo för att cheferna tycker att det är bättre att låta någon som ska stänga köket vid 20.00, gå hem vid 15.00 för att spara in på pengar.... Vilket lämnar oss två kvar som får jobba IHJÄL oss.
Jobbade idag 12-21.40..... Stod ensam från 14.00-21.00 uppe vid linen och fixade mackor medans det andra retard står nere hela dagen för att preppa och diska vilket tar en vanliga människa till kl. 14.00.

När man säger till att man inte orkar, att det är jobbigt att jobba 9 timmar utan rast, toabesök eller mat... "Men en kvart hinner ni väl?" nej? och det spelar ingen roll för vi har enligt lag rätt till minst 45min rast under 8 timmar. Nej men.... Vi kan ju kämpa på? Bara bita ihop..... Till vilken nytta då? Att man mår både psykiskt och fysiskt dåligt? Att man snart kommer ha blödande magsår för att man ibland inte ens hinner äta, mina matvanor är ju som... Något utan dess like. Jag mår inte bra. Mår så illa ibland på jobbet att jag springer till toan för att kräkas men det kommer inget. Eller när jag böjer mig ner så blir det svart för ögonen och det blir ett tryck mot öronen, svimmar nästan. Har ont i hela kroppen för det konstanta ståendet, får aldrig vila, måste vara överallt samtidigt.

JAG ÄR INGEN JÄVLA ROBOT!!!!
blir fan sjukskriven snart.... Och jag har bara varit hemma en vecka sedan min semester och går redan under...


Jag hoppas på förändring.
Väldigt snart.

Skulle vilja ge min arbetskraft till några som bryr sig, för en gångs skull.

ville bara lätta på hjärtat lite....
nej, sleepy time nu

Bla bla bla.

Orkar aldrig skriva, händer alltid så himla mycket runt omkring så jag har aldrig energi över för den här platta saken. Vad händer då? Jo, varit på semester, jobbar för fullt, varit i Göteborg redan på 80 års kalas. Massor. Och det kommer så himla himla mycket saker framöver, vet inte hur ska jag hinna med allt? Känner mig stressad enda fram till Jul alltså.

Nu är tv, dvd, förstärkare och feta högtalare fixat till läggan. All skit är borta, imorgon ska jag göra i ordning... Ibland hatar jag att bo på bottenvåningen, hade jag inte bott där hade jag inte behövt gardiner......... Åååhhh vilket projekt!


Hmmm. Jag har läst 3 true blood böcker och väntar på de sista 2 som kommer i september. Nu läser jag Dan Browns "den förlorade symbolen" i väntan på mina smaskiga vampyrböcker.

Kollar runt på mina gamla vänner. Fan, man känner inte igen någon längre :)
Sandra Göstasson är värsta bruden, men det har jag alltid vetat att hon skulle bli :) You go!
Marie Eklund ska plugga och har också flyttat, till Borås.
Sandra Aggeryd hör jag inte längre ifrån.
Emma Sjödin har blivit mamma till världens sötaste Hugo!
Mia Bergman har börjat dricka kaffe?! Det trodde jag ALDRIG!
Emilia ska bli journalist och lever ut sin dröm.
Malin Jonsson hör jag inte heller längre ifrån.
Sofia Hellström ska starta eget företag!

mina killkompisar hör jag inte heller längre ifrån..
Se så mycket tid kan göra.


Själv har jag hittat min utbildning som jag skall gå nu, har jag kommit fram till. Ska bara tänka lite mer på det. Sedan blir det allt med att ta lån osv. Mycket mycket. Men ett steg i taget.

Nu ska jag söka jobb, sova, sedan jobba.
ciao



RSS 2.0