Did I tell you.


Jag & Tina kollade på lite bilder!

En jeffla närbild på mitt irriterade öga som ni ser på dom äckliga röda spräckliga linjerna i ögat. Mina linser irriterar mina ögon en aning, vilket man även kan se där - min lins ;) Och färgen och alla linjer i mitt öga är coooolt. Och linsen är smutsig :(


Och en bild på min nya ring :Z


Har inte så mycket att berätta. Var på julmiddag med Guldfynd igår, vi var på Grand Hôtel och kollade på Jerry Williams julshow. Sen kom min kära och hämtade mig.

Ehm. Jag har läst ut alla 4 böcker jag fick i födelsedagspresent. Tänkte inte köpa någon ny bok denna månad med tanke på min pengarbrist nu inför julen. Men två dagar efter att ha läst denna deprimerande jävla tidning som kallas Metro så blev jag så less att jag gick till akademibokhandeln direkt, spenderade en 30 minuter av min lunch på att scanna igenom hela Fantasy/sci-fi hyllan och hittade faktiskt en bok som jag inte har :P Haha. Även om den ser lite B ut och storyn låter nästan snarlik till en annan bok jag har. Men det var bättre än inget :)

Grimmjow.


Kurosaki Ichigo vs. Grimmjow

Hysteriskt bra. Här är Ichigo i Hueco Mundo som jag sa tidigare, slåss mot Grimmjow Jaggerjack som är en av de starkaste, en Espada. Espada nummer 6 för att vara exakt. Sista fighten där Ichigo använder Bankai & förvandlar sig till Vizard.

Kort och gott, för att kunna bli en Shinigami (dödsgud) så måste han först dö som människa och kastas ner i en avgrund fastbunden och försöka ta sig upp därifrån utan något annat hjälpmedel än sina ben medan han har en kedja i bröstet som äter upp sig själv mot honom. När den äter sig till honom börjar han förvandlas till en Hollow. En Hollow är ett slags monster som äter vandrande själar i den riktiga världen och som bär en mask. De ser ut som skelett typ. Och när man är en Hollow så har man inget hjärta, alltså, man känner inget. De kan attackera och döda sin familj för de minns inte att de är deras familj. (Alla Hollow har sitt hål på olika ställen. Grimmjow har sitt i magen som man ser på videon till exempel. Han är en Hollow som ätit så många andra Hollow att han tagit mänsklig form och blivit jätte mäktig.)
Och när förvandlingen börjar måste han vinna över den. För inom alla Shinigami finns en inner Hollow, man måste besegra den inombords. När han gör det så förvandlas han till en dödsgud. De hjälper alla vandrande själar att komma till Soul Society som är typ 'himlen'. De hjälper även Hollows att komma dit som deras ursprungliga själ var innan och rädda dom från det tragiska livet som Hollow.

Men som Ichigo. Han är en Shinigami och han besegrar sin inner Hollow en gång till efter att han blivit Shinigami och då blir han en Vizard. Han blir alltså en Dödsgud med en Hollow mask = han blir 100 gånger starkare än vad han var innan. Det är väldigt, väldigt få som kan bli Vizard.

KORT OCH GOTT VA :)
Ändå ingen som kommer läsa denna skit, haha. Nu har jag i alla fall fördrivit lite tid :) Adios

Bankai.






Kurosaki Ichigo.
Vanlig människa - dödsgud - Ihålig - Mask.

Låter så jävla fult på svenska. Det är:

Human - Shinigami - Hollow - Vizard.

Den serien är ju så jävla värd att se! Det är bara en grej jag inte gillar och det är när dom har hållt på med en story bra länge, sen hoppar dom typ bara förbi sluten så man vet inte vad som händer? Men det kommer ju alltid senare, men det irriterar mig när man är hyper jävla nyfiken på vad som ska hända i nästa avsnitt och helt plötsligt är dom inte kvar i Hueco Mundo med Vaste Lordes och Menos Grandes, Arrancar eller Espada, WTF. (Det är mäktiga, starka Hollows i en annan värld, Hollowisarnas värld.) hahaa.

SÅ NÖRD, men så underbart.
Marie, tack igen för att du visat denna underbara värld för mig.

Fly.












Yo!

Idag har jag spenderat dagen med kära Madelene. Hon flyttar nämligen ifrån Stockholm och lämnar mig ensam kvar ;( Haha, vad har Norge som inte vi har här? VA? Närå, jag hoppas ni får det jättebra i Norge och jag hoppas vi ses igen innan du åker iväg. Om inte, så måste jag hälsa på er i Norge någon gång :D Coolt.

Vi lekte lite med min nya kamera idag, bilderna ovan är mitt resultat :) Sen köpte jag lite nya kläder idag inför julmiddagen med jobbet nästa vecka, men det visade sig att jag inte hade något att ha till den fina kjolen jag köpte så jag får ta en gammal klänning hemma iaf :s Pitt! Aja. Sen har jag färga huvve ljusare. Det fortsätter i den orangea? orange? Oranga? (jävla ord att stava till, helvete! NI förstår vad jag menar...) nyansen. Men det blir mer och mer ljust, men de kommer inte bli så ljust som jag vill om jag inte får till frissan. Vet inte om jag ska satsa på att för första gången bli ljus, eller fortsätta med det jag egentligen tänkte på då jag startade mitt lilla projekt på huvudet - att bli lite ljus och sedan färga chokladbrunt? Hmpf.

YEY.
Ichigo, Ishida, Orihime, Rukia och Sado väntar på
att jag ska kolla på deras fight nu i Bleach. Adios

The first step.






Ja, vad ska man säga. Finns många jävla sorgliga scener och det är dom jag fastnar för tydligen?

Stackars Nara Shikamaru, eller man kanske ska säga rest in peace, Sarutobi Asuma. :( buhu


Oh. Här hittade jag scenen på youtube, exakt den jag la in här :p
Awesuuume. Mycket roligare med ljud i bakgrunden, eller ännu sorgligare?


Super bass.

YA.
Christian testade den nya kameran på mig och sedan testade jag den på vårt Bonsai-träd och jag är nöjd med den :) Vill bara ta lite bilder ute i dagsljusa vettu! HEHEHE



Varför vara normal, när man kan vara onormal?


Pain.







Did it.



Jamen hej och hå.
Ville ha en fetare blogg and Voíla, här är det!

Tröttnade på att ha 500px på bilder, man kan ju fan inte se ett jota! Speciellt nu när jag & mannen har skaffat en skitgrym jävla kamera. Nu kan jag äntligen börja ta feta närbilder! Whop

Vad gäller Header och kategorier m.m orkar jag inte göra något åt. Enklast är bäst! Blir en bättre header då jag finner ork till att fixa något!

YEAH

Yo.

Nu byggs det om. Om det ser crazy ut, ignore. It will be fine soon.

Night.

Roligt att stå och göra morgondagens lunch sent på kvällen. Rev ut en jävla termos ur skåpet som föll som en riktig sten ner i golvet, väckte väl hela grannskapet i dessa lyhörda lägenheter :S shit



Sleeping beauty.

Jag förstår inte hur man kan sova sådär? Men han verkar ha det bra :)


Dagger.

Alltså. Grejen är ju den. Att. Jag fick mig en defekt Iphone 4s och jag är inte glad. Jag kan inte skicka sms, inte ringa och batteriet drar ur direkt. När jag smsar så går det iväg efter typ 5-6 gången jag försöker skicka det... Trots, att jag har full mottagning. Ringa kan jag inte ens göra, det går bara inte, hur många gånger jag än försöker. Har lyckats 2 gånger sen jag fick den.. Och batteriet. När jag tar ut laddaren minskas det 2% direkt, trots att jag inte rört den förutom dragit ur sladden... JÄVLIGT tråkigt. Så imorgon måste jag ringa dom jag beställde telefon av och kollade vad som händer. För jag trodde att det skulle vara så från början men det blir ju inte bättre utan sämre. Dom får skicka mig en ny telefon helt enkelt. Vet inte vad som hänt med blogg.se heller men det går ju för fan inte att hoppa ner ett steg. Så det blir en klump med text. JAG ÄR ARG. LA LAL A LAL ALAA

Danger line.

Wo!

Det är himla roligt att blogga från Iphonen :) vad har jag att bjuda på idag? En bild på mig själv kanske, det är alltid roligt..

Och även en bild på.... ÅRETS JULKLAPP på Guldfynd! Kom in och fynda! Nedan ser ni en bild på årets julklapp vilket är två ringar med diamanter med Rubin eller Safir och man kan få dem i både vitt och rött guld i alla storlekar! Hur grymt är inte det? Sen har vi skit grymma försäkringar som vi erbjuder för just Er! Kan inte bli bättre!!!


Nu blir det mat! Ciao


Food.

Är det inte jobbigt när man sitter med en underbart god macka i handen och inser att det är den sista?


Home.

Yo!

Idag fick jag min nya, snygga, dundercoola iPhone 4s! Grymt va? Sitter och skriver ifrån den nu, coolt. Eller så är jag bara väldigt efter?

Hur som haver.





Sorrow.

Yttligare ett nördinlägg, men jag älskar det och ni får se mer.

För att få in stämningen så lyssna på denna samtidigt.
Musiken som spelas samtidigt i bakgrunden.
Jag ville visa videon, men den fanns bara på tyskt språk :s ugh.
Så jag har för mycket fritid, så jag gjorde ett bildspel istället.



































Dom två sista bilderna är när han skriker mot Haku, killen som "dödar" Sasuke. Narutos Seal bryts ner och The Demon Fox Chakra läcker ut ur honom för första gången och han börjar förvandlas.

"Naruto's rage is the trigger" - Jiraiya.

Alltså det här är avsnitt 16 från början då Naruto & Sasuke är små. Redan då börjar man böla vettu. Kollade på detta avsnitt igårkväll och jag grät så jävlaranamma! Hade bowlingklotsögon. Så himla sorgligt, speciellt med musiken i bakgrunden.

För er som vill se just denna scen, klicka här.
14 minuter in i avsnittet, nästan vid slutet då avsnitten är 23 minuter.
Då får ni se allt. Var beredd på böl ultra!
Eller det kanske bara är för de som är insatta i serien,
man lär verkligen känna karaktärerna.



Gosh, jag måste skaffa en hobby.....

Shinobi world.


Talk.


Amen, titta. Jag tog mig tiden att ta en bild på mig själv just nu, för att visa er!
Och ja, jag sitter Alltid där jag sitter.



Dricker att glas Marengo on rocks!
Fetgod alltså.

Och ja, det är min sambo i bakgrunden som sitter på en solstol en halv meter från tven. Varför? "Jag ser bättre när jag spelar tvspel" - Varför skaffa en sån fet jävla tv om han ändå inte ser något om han inte sitter långt fram? Börjar åldern smyga sig på älskling? Man börjar ju undra ;)


Nu blir det Bleach!

Destiny.


Comment.

Tjabba.

Jag gjorde en liten annorlunda grej igår. Jag har ju mina favorit författare och läser oftast alla böcker som dom skriver.. Jag har ofta tänkt på hur underbart det är att de öppnat upp en helt ny värld för mig.. Så igår tog jag mig i kragen och skrev faktiskt ett mail till en av mina favoritförfattare och beskrev för henne hur awesome hon är ungefär och hur mycket jag älskar att läsa hennes böcker.
Alla kända personer får ju fanmail, så hon har antagligen hört det flera tusen miljarder gånger om. Men som de stod på hennes sida så svarar hon inte längre på sådana mejl eftersom det är så många som skriver, vilket man förstår. Men hennes assisent svarade så det var roligt :) Hennes syster.




Inte världens största svar, men det var något :) Säkert 1.000.000 andra som får exakt samma svar, men jag vet i alla fall att hon fått det och det känns bra :)

I'm such a geek!

RSS 2.0