Grimmjow.


Kurosaki Ichigo vs. Grimmjow

Hysteriskt bra. Här är Ichigo i Hueco Mundo som jag sa tidigare, slåss mot Grimmjow Jaggerjack som är en av de starkaste, en Espada. Espada nummer 6 för att vara exakt. Sista fighten där Ichigo använder Bankai & förvandlar sig till Vizard.

Kort och gott, för att kunna bli en Shinigami (dödsgud) så måste han först dö som människa och kastas ner i en avgrund fastbunden och försöka ta sig upp därifrån utan något annat hjälpmedel än sina ben medan han har en kedja i bröstet som äter upp sig själv mot honom. När den äter sig till honom börjar han förvandlas till en Hollow. En Hollow är ett slags monster som äter vandrande själar i den riktiga världen och som bär en mask. De ser ut som skelett typ. Och när man är en Hollow så har man inget hjärta, alltså, man känner inget. De kan attackera och döda sin familj för de minns inte att de är deras familj. (Alla Hollow har sitt hål på olika ställen. Grimmjow har sitt i magen som man ser på videon till exempel. Han är en Hollow som ätit så många andra Hollow att han tagit mänsklig form och blivit jätte mäktig.)
Och när förvandlingen börjar måste han vinna över den. För inom alla Shinigami finns en inner Hollow, man måste besegra den inombords. När han gör det så förvandlas han till en dödsgud. De hjälper alla vandrande själar att komma till Soul Society som är typ 'himlen'. De hjälper även Hollows att komma dit som deras ursprungliga själ var innan och rädda dom från det tragiska livet som Hollow.

Men som Ichigo. Han är en Shinigami och han besegrar sin inner Hollow en gång till efter att han blivit Shinigami och då blir han en Vizard. Han blir alltså en Dödsgud med en Hollow mask = han blir 100 gånger starkare än vad han var innan. Det är väldigt, väldigt få som kan bli Vizard.

KORT OCH GOTT VA :)
Ändå ingen som kommer läsa denna skit, haha. Nu har jag i alla fall fördrivit lite tid :) Adios

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0