Wlaoup.

Jobbade öppning idag. Min leverans kom, blev ett jävla gnäll från alla håll och kanter då jag bad folk att ta reda på den när jag inte kunde. Killar är fan värre än tjejer, jävla kärringar hela högen! Gick hem en timma tidigare. Åkte till IKEA, köpte 4 kaffemuggar, 6 glas med olika svarta och vita mönster på, ett durkslag, två vispar, en tesil, en dörrmatta, små lådor som jag kunde ha i min byrå som jag kan ha olika saker i. Köpte en verktygslåda med hammare, skruvmejslar med mera för bara 49kr. Hur billigt och underbart som helst.

Monterade ihop min soffa (vilken känsla då jag klädde den, la ner mina underbart fina kuddar och filt i den. När man sitter i den känns det som att man sitter på ett moln.) Jag monterade upp min byrå, förstörde den lite under processen men det är inget som märks, men om den går sönder mer kan man bara köpa en enskild låda. Monterade även upp mitt soffbord.

Nu är det även så mycket kartonger i min lägenhet att jag snart inte kan titta ut genom fönstret. Hahaha! Måste ringa vaktmästaren imorgon och kolla vart man kastar grovsoporna! Idag fick jag känna på hur det känns att inte ha en micro, fick värma min mat i ugnen.... Snark! Tog lång tid.

Imorgon jobbar jag stängning :( ble. Hatar att jobba så sent.... Sen måste jag beställa massa varor imorgon också! ååååååååååååååååh vill ha semester

har jätte ont i huvudet och mår jätte illa nu,
sussa sängen.

Godnatt allihopa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0