Circle.

Mats Strandberg & Sara Bergmark Elfgren - Cirkeln."Engelsfors. Vackert namn, risig stad. Omgiven av djupa skogar där människor ofta går vilse och försvinner. Sex tjejer har just börjat gymnasiet. De har inget gemensamt - förutom att en uråldrig ondska jagar dem.

Höstterminen har just börjat när en elev hittas död på en av gymnasieskolans toaletter. Alla förmodar att det var ett självmord. Alla utom de som vet sanningen.

En natt då månen färgats mystiskt röd förs sex tonårstjejer till den nedlagda folkparken. De vet inte hur de har kommit dit eller varför de är där, men utan varandra kommer de inte att överleva.

De får veta att de är häxor. De Utvalda, som nämns i en uråldrig profetia.

Plötsligt är gymnasiet på liv och död - bokstavligt talat. De måste lära sig samarbeta trots sina olikheter, och kontrollera de magiska krafter som vaknat till liv inom dem. Tiden håller på att rinna ut. De måste hitta och besegra ondskan som jagar dem, innan ondskan hittar dem.

En svensk bruksort blir spelplatsen för den stora striden mellan ont och gott. Cirkeln bjuder på 520 spänningsladdade sidor med kärlek, magi, jobbiga föräldrar, läxor, död och vänskap.
"


Köpte denna bok idag. Alla säger att den är SÅÅÅÅÅÅ bra.
Jag är skeptisk. Alla böcker känns likadana med häxor.. Alltid sex eller sju personer som skall bilda en cirkel. De måste vara tillsammans för att kontrollera och behärska olika krafter bla bla. Jag har flera sådana böcker i hyllan. Meeeen. Eftersom alla säger att den är så jävla bra så måste jag ju läsa den?
Själva beskrivningen låter EXAKT som serien "The secret circle" som är baserad på L.J Smiths böcker (Hon som skrivit The vampire diaries.)

Meeeen. Brist på böcker överhvudtaget i bokhandeln så får jag väl läsa denna. Jag vill läsa all fantasy och sci-fi jag kan komma över, så det börjar ju sina lite nu :s Känns som en mardröm att börja läsa vanliga böcker :'(
I can't do normal. Tråk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0