Take a second look.

Om ni känner er nere, har dåligt självförtroende, tycker att ni ser fula ut när ni kollar på er själv i spegeln, eller känner att de kläder du har, eller har på dig, inte duger... Kolla in detta, det får dig att må bra på ett kick!





Alla vet att denna lilla donnan är Kisse (Alexandra Nilsson) - som inte kunde hantera berömmelsen som "bloggdrottning". Jag har skummat igenom hennes blogg någon gång då och då, det saknar helt och hållet innehåll? Hur kan man ens tycka att det är bra? Det enda man ser är en tjej som gått ner sig så jävligt av "berömmelsen" att hon förstört hela sig själv. Jag tycker att det är riktigt sorgligt! Hon kanske tycker att hon är skit ball, snygg och sexig. När hon växer upp, landar med fötterna på jorden och mognat på sig, då kommer hon att ångra sig rejält för hur mycket hon förstört sig själv. Det är vid sådana tillfällen man får frågan i huvudet: "Vart håller hennes föräldrar till? Ser dom inte vad hon gör med sig själv?"

Överdrivet förstorade läppar, mega baouta bröst och på sista bilden... Hon till och med målar sina lår smalare i paint? Om ni kollar nära så ser ni hack-märkena! Bedrövligt. Sen att hon blir sponsrad av allt detta, vad jag förstått... Varför gör vuxna människor sådär mot henne? Det är ju tydligt att hon helt och hållet saknar omdöme.

Funderar även på att fila kindbenen och operera näsan? Jag tycker ärligt synd om henne. Hon kommer att bli världens nya Lolo Ferrari.




På god väg iallafall!
Kort och gott, Alexandra Nilsson är ingen förebild för ungdomar - men hon visar dom vilken väg man INTE skall gå.

Nwepp, det var dagens elakhet. Nu ska vi på affären!
ciaaao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0