Solo.

“When you're dodging, you're "afraid of getting hit." When you're attacking, you're "afraid of hitting me." When you're protecting someone, you're "afraid of them dying."
It's pathetic! You can't give into fear in a fight!
When you're dodging, think "I won't let you hit me!" When you're protecting someone, think "I won't let you die!" When you're attacking, think "I will cut you!"
--Urahara Kisuke”
“When you're dodging, you're "afraid of getting hit."
When you're attacking, you're "afraid of hitting me."
When you're protecting someone, you're "afraid of them dying."

It's pathetic! You can't give into fear in a fight!

When you're dodging, think "I won't let you hit me!"
When you're protecting someone, think "I won't let you die!"
When you're attacking, think "I will cut you!"


- Urahara Kisuke, Bleach.


Nämen? Jag är ganska duktig denna månad också ;)
Andra plats denna gång! höhöhö
Inte helt färdig ännu, jag har inte hittat rätt färg att kunna ha på blomsvärmen.. Så den får ligga i kylan en stund till.
Snabbt kludd.
Kludddddd.
Mega-boring-kludd.
Har noll fucking inspiration!
Blah.
Döds tråkigt.
mmmm
ska läsa lite nu, haj

Stray dog.

"A soul needs a purpose to live.. and so I concluded that my purpose
was to kill everyone besides myself. I felt alive.."

- Gaara, Naruto.

Två fina bilder som jag printade från två Manga jag läste idag.
Hehe, fiwnt.

Sour.

"A Sword that can cut anything is not a sword.
A Sword that can cut nothing can cut anything."

- Koshiro, Roronoa Zoro's teacher (One Piece)
Jag gör reklam för filmjölk!!!

Rain.

"Ichigo.... I hate the rain. Rain falls in this world, too. When your heart is in chaos, this sky becomes clouded. When you are sad, rain falls so terribly easily. Can you understand, the horror of being pelted by rain in this solitary world? If only to stop that rain, I shall lend you any strength. If you trust in me, I will let no rain fall in this world. Ichigo, trust me. You are not fighting alone."
.
- Zangetsu. Bleach.


Dags för målningar igen.
Så blev den färdig.
Hahaha roligt kladd.
Lekte med en bläckpenna.
Hehe, inte klar ännu.
Nu när jag äntligen fått in knepet med händer så kan jag inte låta bli att rita dem. Jag håller med Masashi Kishimoto (Ritat Naruto) - Det som man tycker är svårast att rita är det man tycker är roligast att rita. Makes no sense at all, but it's fun!
Min första kimoto så skratta inte ;) Den är inte heller färdig ännu, den måste ju ha en massa flashiga motiv också! Orkar inte rita klart det nu!

Forbidden act.

Hittade lite av mina favoritblommor ute förut. Prästkragar! Är de inte vackra?
Hehe, mitt hår börjar bli ganska långt igen :) Mitt hår växer alltid så fort.
Men jag lessnar snabbt, vill redan ha ny färg och frisyr igen ;) haha
.
.
Jo.
Dygnet har för få timmar har jag kommit fram till. Jag hinner inte tillfredställa alla behov på en och samma dag. Jobba, göra hushållsysslor, måla, läsa manga, läsa böcker, titta på animerat och skriva samtidigt. Gah. Kunde inte dygnet fått åtminstone 10 timmar extra? Och kunde inte människans kropp konstruerats på ett annat sätt, varför måste vi sova? Det är ju så himla onödigt! Dötid är det värsta jag vet.
.
.
Till exempel när man ska åka pendel 26 minuter till och från jobbet varje arbetspass. Jag förlorar alltså 52 minuter om dagen på att pendla och lägg på 30 minuter för gångväg till och från pendeln. Sammanlagt förlorar jag 82 minuter om dagen av mitt liv på att göra absolut INGENTING.
Den tanken gör mig sjukt deprimerad.
.
.
.
Så. Jag sysselsätter mig dessa 52 minuter på pendeln genom att först isolera mig från yttrevärlden i form av musik eller stänga av alla mina sinnen som kan tänka sig att fokuseras på drägg runtomkring. Sedan drar jag fram luren och läser manga eller så har jag en riktigt fet bok med mig. På så sätt sysselsätter jag mig och förlorar alltså inte tid av mitt liv, utan jag gör något nyttigt. Jag vidgar mina fantasier och stimulerar ordförådet på en och samma gång.
.
.
Det värsta jag vet är att behöva sitta bland massa människor jag inte känner. Gå bland massa människor jag inte känner. Jag stänger totalt av när jag är ute och går ensam. Jag skulle kunna gå förbi Kungen själv utan att märka det, för jag tittar oftast inte på människor när jag går ensam. Jag kollar ofta ner i marken och befinner mig i en helt annan värld.
.
.
Christian säger alltid när vi går tillsammans "Åh, såg du det där?" och jag "Eh va, vad?" och han svarar "Du kan inte påstå att du missade Det Där! Hur kunde du missa? Kollar du inte runtomkring dig när du går?" jag "Hmm.. Nej?"
.
.
Jag hatar att kolla på människor. Usch, orka!
Så om ni går förbi mig och jag inte märker det så vet ni att jag befinner mig i min värld. Jag brukar även se jättearg ut då jag antagligen är väldigt koncentrerad på en tanke jag har och tänker inte på att gå runt och le som en idiot för mig själv, för även om jag skulle se glad ut där jag går ensam - så är det någon annan som tror att jag är galen, för ingen kan se vad det är som gör mig glad? Ehhhh. Out of topic.
.
.
Så, nu har jag spenderat 10 minuter på ett meningslöst inlägg.
Och tanken på att mitt arbetspass börjar om 12 timmar är inte heller så roligt.
Adjö (btw, bloggen buggar fortfarande så jag kan inte hoppa ner en rad. Varav alla punkter.)

Colors.

Ey. Dags för målningar igen.
Den här sista bilden började jag kladda på nyss. Funderar på om jag någon dag ska sätta mig och verkligen verkligen måla i flera timmar på en och samma målning och se hur resultatet blir.. Blir inge bra när man skrabblar ihop något på 5min, utmaning. hehe. Kanske fortsätta på min masterpiece som fortfarande ligger i lådan halvfärdig? Vågar inte måla andra halvan av ansiktet av rädslan att det blir helt fel och osymetriskt. Yey

Snow white.

Snow white and the huntsman.
Kommer den 8 juni, vill såååå se den!
Den verkar as cool, men inte bara det..
Min favoritskådespelerska är med ;) Kristin Stewart! Snygga människa!
Länge sedan jag skrev här. Vad har jag gjort den senaste tiden? Jag har haft Emilia och hennes kille på besök, och massa andra. Har jobbat lillgutten av mig både i Huddinge men även i Haninge. Älskar extratider. Älskar att jobba, speciellt då det är jättemycket folk. Jag älskar att tävla :D haha
aja.
ska läsa lite mer manga nu och äta pizza.
hörs (btw, något fel på blogghelvetet så den vägrar att hoppa ner en rad, jävla bugg.)

RSS 2.0