Your love.
Här åker vi tillbaka i tiden till då Stefan Salvatore träffade Katherine Patrova. Katherine är vampyr och skapade Stefan och hans bror Damon. Ni vet nog på bilderna vilken serie jag pratar om va? ;)


Katherine som tar sitt liv när hon är människa efter att ha druckit mängder av vampyrblod. Hon flyr från Clause, One of the Original vampires som vill använda henne för sitt eget syfte. Hon spenderar 500 år att fly från honom.


Caroline - Elenas vän (Elena ser exakt ut som Katherine då hon är hennes dubbelgångare. Elena är den snälla, Katherine den onda vampyren som en gång hade både Stefan och Damon, men båda dom älskar Elena nu.)

Ja, den onda kopian då... haha

Stefan & Caroline.


Anna - Vampyr, Jeremy - Elenas lillebror.


Taylor - Vad vore en vampyrfilm utan sina varulvar?

Sådär brukar Elena se ut, vanlig typ eller hur man ska säga. Men detta är alltså Katherine som härmar Elenas utseende för att smälta in och hon hjälper dom att leta reda på platsen där de brände flera häxor till döds. Där samlas en enorm kraft efter häxornas död då de la en sista trollformel för att bevara kraften. Den enda sanna kraften för att kunna döda The One! - The Original Vampire.

Stefan, Damon & Elena.

Stefan, Elena, Damon.

Nina Dobrev - Hon som spelar Elena Gilbert och Katherine Patrova.
Men här spelar hon ingen annan än sig själv, som modell.
Riktigt cool bild.


Hon tycker att Svenskar är så himla vackra. Alla svenskar kan slänga sig i väggen när man ser henne!

Vackra, vackra människa.


TVD blir bara bättre och bättre för varje avsnitt som går. Jag bryr mig inte ett dugg om kärlekshistorian bakom, jag bryr mig om händelseförloppet bland alla övernaturliga väsen. Det bästa jag vet är när en vampyr turns another - dom omvänder människor till vampyrer, deras process att överleva, ta reda på vad som hänt med dem. Jag älskar när de berättar för den de älskar att varför dom har så många hemligheter beror på att dom är vampyr - deras reaktion på det, slående. Hahaha!
Och självklart har vi varulvar och häxor med i denna serie, vad vore en vampyrfilm eller serie utan sina häxor och varulvar? Va? Haha!

ÄLSKAR.


Never find.Idag har det varit en enastående dag. Snön har fallit, det har varit minus tjugo grader, det har varit helt dött på jobbet och jag vaknade upp på fel sida. Under hela dagen har jag känt mig helt jävla lost! Jag tänker för mycket på framtiden och blir så himla pressad och får panik. Förr tänkte jag jämt på det förgågna och blev dunder deprimerad då jag fastnade där, nu håller jag på att göra samma misstag fast med framtiden. Urk.

Men jag tillhör ju den nihilistiska grundtypen, jag måste ta mig ifrån det. Jag måste sluta oroa mig för allt hela tiden och börja leva - Men det är så svårt att leva!!! Det är svårt när jag inte kan stänga in mig, när jag inte kan dölja, när jag inte får. Det är svårt med förändring, det är svårt när ens liv inte är säkert, när inget är säkert.

Haha snacka om pessimist, jag har alltid varit det och försöker så att sluta vara det men de går verkligen inte. Jag avundas andra för mycket för att kunna nöja mig med det jag faktiskt har. Det är inte tillräckligt, så hur ska jag kunna mätta den känslan? En date med brödrosten i badkaret kanske? HE HE skojja.
__

Jag diskade och tvättade idag, yey good for me. Men allt är bara kaos idag. Finns inget bra på tv, ingen bra film. Jag ska ladda ner musik, går jätte trögt, ska lägga in musiken och ladda över bilder på datorn MEN DÅ FUNKAR INTE TELEFONEN! GAH! Jag räknar hur mycket jag ska ha kvar av min lön då räkningar, lån, mat och resor är avdragna. GOSH, no money left. Orkar inte leva en fattig månad igen.... Tänkte ta en tripp till badkaret för att lugna nerverna med ett skönt varmt bad. Men när jag klev in i badrummet så stirrar tvätten på mig från tvättmaskinen med ett hånleende. ÅÅÅHHH!!!!!!!!

-.-
negativa Samantha.
Dags att träffa John Blund, det blir en bättre dag imorgon.
Annars lovar jag att bada med brödrosten!!!!

Longing for.Hela själen var bruten
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet
Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset

Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Blivit lämnad I staden, medan du gick och blunda
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen

Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.


JAG TOG EN KULA FÖR DIG, MEN FICK EN SMULA TILLBAKS.


Caribbean blue.

Dagens snackis är hur jag irriterar mig på människor som "lyckas" eller blir "framgångsrika" av helt meningslösa saker. Det finns inget som irriterar mig mer, kanske djurplågare.Att bli berömd genom en skämtblogg där man talar illa om människor och plastikopererar sig så man ser värre ut än en barbiedocka. När man går in i ett hus och har sex framför hela svenska folket och vinner tävlingen för att man är slampig och helt IQ befriad förstår jag mig inte på. Sen ser man dessa människor i halvtaskiga program och tidningar efteråt och ändå tjänar de hur mycket som helst?

Jag vill skänka en tanke idag åt de som faktiskt sliter hårt för att bli berömd eller ta sig någonstans. Jag är så trött på att läsa i tidningar om dessa skojjare. Alla artiklar om att sveriges största bloggare fick ägg kastade emot sig från folk i den staden hon besökte - BRA, mer ägg! - Det är INGEN som bryr sig om det?
Fyll ut spalterna i tidningen med skräp som människor faktiskt ids att läsa eller faktiskt bryr sig om att läsa?


Däremot gillar jag bloggar med kreativa människor. Ärliga människor. Intressanta människor. Go Go! Mer sådana bloggar åt svenska folket - eller hela VÄRLDEN.

A day without rain.


Sleepyhead!

Alla har vi våra morgonrutiner och jag tänkte dela med mig av mina. Det fick bli denna söta katt på bilden som påminner om min förra katt Snoddas - eftersom jag inte hittade någon bild på min sambo när han sover. Båda är lika söta!

Jag brukar alltid ställa mitt alarm på 4 olika tider för annars kommer jag inte upp. Oftast stänger jag av det fjärde alarmet och ställer om klockan minst 2 gånger. Ibland även efter detta kan jag somna om ändå och vakna i panik med lite tid kvar att göra sig i ordning på. Jag sätter mig alltid upp en stund i sängen och gnuggar mina ihopväxta ögon (det känns som det) innan jag klampar iväg som en zombie till badrummet.
Därefter sminket, de flesta vet att jag målar mig ganska mycket - för att vara ärlig, jag har röda fläckar och ärr i ansiktet, därav allt spackel. Det brukar ta mig 20 min då jag är som tröttast och inte orkar vara snabb. Under mina mornar med panik tar de 10 min.
Därefter klampar jag ut i köket för att göra mig en kopp te och 2-3 mackor med ost på. Sedan sätter jag mig här vid datorn och kollar min mail och annat roligt.
Sedan klär jag på mig, borstar tänderna och sedan säger jag hejdå till min sambo som ligger döende i sängen.

Där kommer min favoritdel i morgonrutinen. Att pussa min sambo hejdå. Han ligger där i sängen, man ser att han drömmer och jag tycker att han är världens finaste. Han är alldeles varm och jag pussar på honom lite lätt och han ger av sig ett litet ljud och ibland ler han, trots att han sover. Ibland pratar han med mig i sömnen, ibland håller han fast mig och vägrar låta mig gå - då han sover.
Det är nog det bästa jag vet att göra på morgonen.


Nej, nu ska jag göra rutin nummer 100 - klä på mig! Snart kommer mitt favoritmoment.

Hoppas alla får en underbar dag trots denna kyla.
Ciao

May it be.
Såhär känner jag mig ibland, som bilden visar.


Har ni tänkt på hur mycket tid vi lägger ner på att tycka illa om andra människor? Hur mycket tid vi lägger ner på att förakta, hata, tala illa om, stänga ute och avsky. Om man la alla dessa känslor i en skål och omvandlade dem till positiva så skulle detta vara en mycket bättre plats. Men vi alla väljer att gräva ner oss bland skuggorna och hålla fast vid det förflutna och vägrar att släppa det för bara livet. Alla kan göra misstag men man skall inte fördöma dem i all evighet, man måste lära sig att förlåta. Men alla gör inte det. Sedan när åren gått och den personen man avskytt för ett misstag denne gjort - kanske det är försent att förlåta, för den personen kanske inte finns bland oss längre.

Vi tar allt förgivet, som om allt skulle finnas kvar imorgon - men det gör de inte. Varje dag som passerar är en dag av Historia, en dag som är förlorad - gjort är gjort och du kan aldrig göra om den dagen. Sen när du sitter där gammal och grå och tänker tillbaka på dessa passerade och förlorade dagar och önskar att du kunde ha gjort saker annorlunda, så är det försent.

Det handlar inte bara om att förlåta en person för ett svek, förlorat förtroende eller förlorad kärlek. Det handlar om att inte omvandla sig själv till den här bittra personen som håller sig kvar vid det negativa, vid det otröstliga. När du förlåter en människa för något hemskt, så blir du mer positiv och dina chanser för att göra exakt samma misstag minskar. För om du håller kvar vi föraktet kommer du tillslut att bli föraktad för exakt samma sak.


Hur många människor skall gå förlorade för att vi ska lära oss?
Tänk lite extra på människorna omkring dig och skänk även de ni tycker illa om en tanke. Den personen kanske inte finns kvar imorgon.Denna text vill jag dedikera till några människor i min närhet.
Släpp på ilskan, släpp det bittra och vakna upp.
Ni stöter bort och förlorar det mesta runtomkring er.

Jag pratade om att skänka en tanke till en person som står er nära eller som ni tycker illa om. Jag väljer att skänka en tanke till min pappa ikväll.

Jag ringde honom idag och han berättade att han hade åkt in på sjukhuset igen, för hjärtat, igen. Denna gång för att hjärtat blivit större och att han fått vattenfyllda blåsor på lungorna. Jag frågade min svärfar vad det kunde vara och han sa att det tydde på hjärtsvikt.

Pappa, om du någonsin läser här så vill jag bara säga detta. Ta hand om dig, ta detta på allvar nu, 2 hjärtattacker varav en dog du av i 3 minuter och nu detta. När skall det gå upp för dig att det är allvarligt? När skall du börja ta hand om dig själv? Du som är så ung...
Jag vill inte förlora min pappa i förtid, så ta inte honom ifrån mig - okej pappa?
Te quiero.


Även om du är en jävla ärta ibland så älskar jag dig ändå.
TA HAND OM DIG.
För fan

Only time.

Lite bilder från Julen 2010, kameran glömdes i GBG.


Jag skar mig på gallret i förrådet i lördags och stod här och försökte ta bort allt blod!

Jag & Marie ^^

"Nu är vi less på att vänta, nu vill vi hem" haha :D

Ronny :)

Lite bilder från helgen då svärpäronen var på besök. Finns dock ingen bild på min kära då han stod bakom kameran, så jag får leta upp en annan bild :)


Min snygging någon gång då han åt mina potatisbullar och bacon. Han som sa till mig då vi blev tillsammans: "Nej usch, jag hatar potatisbullar!!!" iofs hatade han fan allt då vi blev tillsammans och var jävligt petig med maten.. Inte efter vi blev tillsammans, har man bott i Norrland så äter man allt. Min älskade har fått lära sig att äta Pölsa, även om det inte gillades så smakade han iallafall!
Men för att komma tillbaka till saken, så älskar han potatisbullar idag!


BAJ BAJ

Underworld.


Marcus Corvinus.


William Corvinus.

Alexander Corvinus and his wife gave birth to two twin boys. They were all immortal, one bitten by bat, one bitten by wolf. - Vampires and Lycans.

Wuup Wuupp!.


Selene - typ världens coolaste vampyr-tjej!


Lycan Lucian, as cool han också.

Dock fick jag ingen bra bild på Michael den första Hybriden i filmen! Alla bilder var för små. Hihiiahiaehheheiahe

hejdå

Thank god for sending demons.

Åååååååååååh jag är sjuk... Sådär jobbigt sjuk.. När man sover så måste man andas med munnen och man vaknar av att kudden är genomblöt.. Eller så vaknar man av en högljudd och ansträngd snarkning... Blöh. Och som vanligt kan jag inte somna då min kära åkt till jobbet (är så rädd för alla små ljud och tror att någon kommit in eller att det är ett spöke, trots att det är ljust i lägenheten.) Så jag lyssnade på guns n' roses och sov lite halvtaskigt.

Aja.
Igår var jag på en arbetsintervju inne på Odenplan för Burestads skor/Andiamo. Kändes som att det gick bra, det är aldrig bra.. När det känns som att man misslyckats totalt, det är då man får resultat.. Så jag håller tummarna! Sen åkte jag hem och kollade på Underworld Evolution och softade, lagade lite mat.. Så jobbigt att vara sjuk.

Idag jobbar jag 12-19, varav 3 timmar ensam, snark. Sen kommer Christian, Bang och Elvira och hämtar mig på jobbet sen åker vi på resturang :) Alla hjärtans dag middag, lite sent men :D

Neeee... Ska väl ta och klä på mig ja!
Adjö.


No title.

Idag har jag och min kära varit lediga. Dagen har tillbringats med frukost framför våran feta tv med Dexter. Sedan begav vi oss mot Ikea för att inhandla en pälsmatta som vi har i sovrummet på golvet som C har velat haft så länge. Sedan köpte vi en duk, galgar osv.. Men det viktigaste, massa växter. Eller det känns som det iallafall. Det vart en underbar kaktus (det kommer att komma massa massa mer kaktusar.) Och sedan ett... Dam dam dam dam daaaaa. BONSAI-TRÄD! åååh velat haft ett sååå länge, men det är som ett jävla barn. Snacka om omvårdnad, men det ska jag klara :D

Sen åkte vi till Bauhaus och kolla på tapeter och lite smått och gått, jag gick och köpte näring till mina små "bebisar" :D (växterna för er som är slooow.)

Pics? Ofc.


Min kaktus :> (vår....kaktus)


Bonsai :) :)Och en på mig OFC :D:D:D:D::DD


Jag är så jävla snygg så jag får knappt nog själv alltså ;)


NU BLIR DET UNDERWORLD!


The nest.


Våran fina hylla vi köpte in senast. Allt vi inte fick plats med (nästan) fick plats där, underbart skönt. Valnötsfärgen passar till köksluckorna och möblerna i vardagsrummet. Graow.

Fint :)

Charlaine Harris böcker - the Sookie Stackhouse novels. 4 böcker saknas där på bilden.

Självklart TWILIGHT böckerna ;) dom är så vackra.

Wiiie. Älskar telefonkioskerna i London!!! Köpte den då jag var där och Christian köpte bussen andra gången han var där. Vilken samling :D


Nej mat var de ja....

Thoughts.Aoow vad jag har tråkigt just nu. Slutade jobbet för närmare 3 timmar snart, TRE. Tiden går för sakta på jobbet men för snabbt hemma. Kan vara för att jag haft en usel dag, men sådana finns också. Alla dagar kan inte vara bra? Eller? :D

Jag har tänkt mycket på livet på senare dar. Det känns som att det var igår man tog studenten men samtidigt så otroligt länge sedan - då man ser hur olika liv man har och hur fort alla förändrats. Många kompisar jag har och hade har fått barn, många i min ålder och jag får lite panik. De flesta jag känt befinner sig på olika platser i världen. Vissa har nått otroligt långt i livet medan andra fortfarande är kvar på ruta ett. Jag vet inte på vilken grad jag ligger där.

De flesta har kommit på vad de vill göra, andra inte! Jag är en av de sistnämnda. Det får jag också lite panik av. Det känns som att man måste börja plugga snart för att ta sig någon vart och slippa alla skitjobb man tar sig an hela tiden. Jag vill bli något, göra något produktivt, något inspirerande, betydande. Jag är en människa som vill suga ur all kunskap från denna planet och jag försöker. Vill bara hitta något jag brinner för, men vad? Jag vill inte stå och plöja igenom dagen på ett och samma ställe varenda dag, jag vill fara runt och upptäcka!! vad detta nu innebär..

Vad har hänt med mig sedan studenten?
Jag flyttade till Stockholm 2 dagar efter studenten (från Härnösand i Norrland), lagomt förvirrad och lagomt förstörd. Jag var en iskall människa inombords. Den första tiden var jag så deprimerad av att inte göra något, ha några vänner eller något att jag knappt klarade av att kliva upp ur sängen. Kunde gå flera dagar innan jag ens såg dagsljuset utanför lägenheten. Tomheten, ensamheten gnagade i mig. Jag var ju så van vid att ha människor runtomkring mig.
Nu 3 år senare - Jag har kommit så långt, det kunde jag inte ens drömma om då jag låg där deprimerad som fan i sängen för 3 år sedan. Jag har haft så mycket olika jobb, har så många erfarenheter, blyga jag är framåt och tar för mig (ibland bara tydligen, men om man jämför med förr). Jag har vuxit enormt. Speciellt i mognad. Nog för att jag alltid varit lite högre i mognad då jag varit seriös, men nu, oj.
Jag har vänner, jag har ett jobb, jag har en pojkvän - sambo. Jag har allt jag kan önska mig just nu, men ändå känns det som att något fattas....

Jag vet inte vad. Något som har med mig själv att göra iallafall. Jag tror att det bara är saknaden av att veta vad man vill göra.

Men man måste vara positiv, inte skynda sig fram. Jag förstår inte varför jag känner mig så stressad, jag har inte ens fyllt 22 ännu. Jag har ju hela livet framför mig!Nej nu vart jag mega hungrig och orkar inte skriva mer.
Matvrak nr.1 är jag, päronmagen.

Nu är det flera stycken (2 stycken på bara 2 dagar) som frågat mig om jag är gravid >.< NEJ, jag är bara R U N D om magen för all skräpmat and i LOVE IT! Kan inte sluta med skräp, det är som en drog efter jag slutade med all nikotinintag. Men jag borde träna.... Jag borde... Snart.... mat.

Aerodynamic.Då har jag läst ut den tionde boken av True Blood serien som Charlaine Harris skrivit. Nu måste jag vänta enda till Maj månad innan de två sista böckerna kommer, vad jag ska läsa efter det? Jag vill inte att dom ska ta slut, för varje bok, hur många de än är så är de lika fängslande allihopa!

Sen har jag bara jobbat idag och gått en sväng i Haninge Centrum för att hämta upp ett paket och snoka runt i bokhandeln.. Kollat Dexter och ätit middag med min kära.


Lika tacksamma som en rutten jävla ärta.

The lady in black.

Tjäna igenråå.

Har inget alls att dela med mig från mitt stora, varma och kärleksfulla hjärta. Jag tänkte mer på att jag fått en massa nya läsare och från hela Sverige som det ser ut som. Ni som läser här vet de mesta om mig så jag tänkte dela med mig om saker som folk kanske inte vet så himla mycket om mig. Vore väl roligt? höhö.Här är en glad version av mig. eheheh

Hmm vad ska man berätta tro?

- Jag biter som en galning på naglarna, men inte på jobbet för jag är rädd att få i mig syra.
- Jag är rädd som fan för mörker, spindlar, myror, höjder och sjögräs
- Jag älskar all musik, mest rock. Men jag älskar även musik (pianospel) som Chopin och Bach.
- Jag älskar att spela clown men när jag är ensam ser jag bara dyster och arg ut? haha.
- Jag är laktosintolerant, hähä
- Jag har snusat sen jag var 15 och rökt sen jag var 11, men har slutat med båda.
- Min högsta dröm är att bli barnmorska, psykolog eller något inom heminredning. Men jag orkar inte plugga i så många år. Eller orkar är väl att ta i, jag är mer livrädd för att inte klara en enda tenta då jag knappt klarade av de små proven man hade i skolan.
- Jag har nästan fotografiskt minne, men inte när det kommer till att verkligen komma ihåg något (eller som att göra prov) snark.
- Jag älskar att designa.
- Jag älskar att måla
- Jag har spelat i en orkester, klarinett.
- Jag har varit med i kör, trots att min röst får speglar att spricka
- Min kropp fungerar aldrig som den ska, jag har alltid ont någonstans varje dag.
- Jag är inte svartsjuk. (Längre. För något, tack älskling för att du helade mig.. Hihi)
- 3 av mina 4 pojkvänner jag haft har varit otrogna mot mig.
- Jag är halvspansk. Pappa är spansk och bor i Spanien nu.
- Jag har ett helsyskon och två halva. En storebror jag aldrig träffat men som vi nu hittat på facebook, 26 år gammal. Min lillasyster Chaterine som bor med pappa och är 1 år och 6 månader.
- Jag älskar kampsporter och har själv gått i MMA, judo och lite boxning.
- Jag ÄÄÄÄLSKAR massage.
- Om man stryker mig mjukt över ögonen så somnar jag.
- När jag ska sova måste jag ligga på sidan, höger sida.
- Jag ÄÄÄÄÄÄLSKAR vampyrer, varulvar och andra fantasy-figurer.
- Jag älskar att läsa böcker. Förra året, under de sista halvåret hade jag läst 18 böcker eller om de var 21?
- Jag älskar skitstark mat!
- Det bästa jag vet är solsken och tuggummin.

åh orkar inte mer... fortsättning kommer.

Design.


Gjorde om Madelene's blogg igår, för er som vill besöka den
och kolla in resten av designen - klicka bara på bilden.

Girl, you know your'e mine.
Mitt huvud spelar ett spel med mig. Rätt och fel speglas framför mina ögon, vilken sida skall vinna? Jag vet knappt själv. Mitt hjärta blöder, men ska jag fortsätta eller lägga ner allt? Jag försöker vara en person som är bra, en person som jobbar sig framåt och tar sig någon vart - men vad händer med personen som jag låst inom mig? Tjejen som gillade äventyr och litade på allt sina vänner sa? Tjejen som alltid fanns där, tjejen som försvarade alla men som nu lämnat alla som ett gammalt kapitel bakom sig.

Jag har alltid strävat efter att bli något bättre. En av mina förebilder är Pernilla Lundin:

Min pappas förredetta flickvän.
Hon är nog världens snällaste människa.. Jag har alltid velat vara som henne. Varje gång något varit svårt har jag undrat ifall hon känt likadant och hur hon tacklade det? Skulle jag också klara det? Självklart, har hon gjort det skulle också jag göra det.. Jag ska förklara för er hur jag känner då jag ser henne...

Hon var alltid snäll mot mig. Hon lyssnade och hon fanns där trots att hon inte behövde, hon var alltid så snäll. Hon har en väldigt bra smak i vad det gäller design och mycket av skönheten hon skapat har gjort att jag älskar design och söker linjer inom högskolan som leder mig i den riktningen. Inte bara henne, men min mammas kusin var konstär och hade anlag for design.
Men jag kan säga såhär mycket, hade det inte varit för henne, hade jag nog aldrig letat mig efter den bättre sidan.. Utan henne, hade jag inte velat veta vart jag hade varit idag.
Tack Pernilla, för allt stöd. Som när jag var liten som när jag är i denna ålder. Att du fortfarande bryr dig om ett barn som du tog in i ditt liv då du blev tillsammans med en utländsk man... Ett barn som inte var ditt men som du brydde dig om och tog hand om lika mycket som om det vore ditt egna. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Allt som har med dig att göra betyder så himla mycket för mig. Jag älskar dig så mycket, föralltid. Alltid.

Tack för alla fina minnen, tack för sinnesfriden, tack för allt.
Du är en underbar människa och din dotter har fått världens bästa mamma!!


She's the shit.Jag längtar tills sommaren.

PORTUGAL.
Hotell och resa bokat och betartt!

Har snokat på en massa heta bikinis, men då måste jag fan börja träna. Min kroppsform börja likna ett päron.... Ser ut som att jag är gravid i fjärde månaden (vilket jag inte är, jag garanterar er...) Men jag ska snart börja med den nya dieten som Irena gav mig. Man går ner mellan 7-20 kilo på 13 dagar och det verkar fungera för henne. Jisses, leva på spenat och sallad.... :( Totally worth it?
Jag har gjort det första steget, köpt träningskläder idag!! WOHMichael C. Hall aka. Dexter.
Han är grymt het när han ser sådär badass ut ;)
GRAOW!
Kolla in dom onda ögonen, hoho...


hihihihihihhi


(furlut älskling, men man får faktiskt kolla på kändisar... host... Izabella Scorupco... host... Jessica Alba..... med fler med fler...) :D:D:D


MER DEXTER NU
baj baj

Dexter,


DEXTER SÄSONG 2 LIGGER HOS MIG NU!
Äntligen!!! ♥

Om ni inte sett serien, börja!!!
Den är så jävla grym...

Fast då måste man kanske älska blod, mord, poliser, död osv... :D
höhöhöh sadistisk jag lät, jag menar alltså i tv-väg och inget annat!

buy buy

My life. (boring time)

Snodde en lista av Linda! ENJOY

01. Fullständigt namn: Samantha Sanchez Grundén
02. Ålder: 21
03. Vart bor du: Handen
04. Bor tillsammans med: Gullsambo
05. Husdjur: Christian... None..
06. Färg på ditt hus: har inget hus
07. När är du född: 18 oktober
08. Klass: Gick ut för ett bra tag sedan, men jag gick i Spei
09. Vilket år tar du studenten: tog det 2008
10. Något jobb: Gold Buyers
11. När gick du upp i morse: 07.00
12. När ska du sova: runt 12 som vanligt
13. Duschat idag: Nej, men jag ska snart
14. Kramat någon idag: ja, min älskling
15. Pussat någon idag: Jaaaa :* :* :*
16. Vad har du ätit idag: lite nudlar, naturgodis
17. Dagens klädsel: svarta jeans, rött linne, vit t-short, grå tjocktröja och svart jobbtröja.
18. Dagens smink: det jag brukar
19. Dagens sötnos: IRENA!! haha :D
20. Dagens roligaste: Hmmmm... Inget? Haft jävla tråkigt idag
21. Har du många vänner: nej
22. Hur många har du kysst: i hela mitt liv?!?!?!
23. Vem kramade du senast: min christian
24. Vem saknar du: Sandra, Marie, Emilia, Cindy
25. Hur många har varit otrogna mot dig: 3
27. Har du pojk-/flickvän: yes, min älskling
28. Vem pratade du med i telefon senast: christian
29. Vad stod det i ditt senaste sms: "Då måste du ätit bra jävla många :)"

FAVORIT:
31. Film: någon mördar action sci-fi fantasy crap
32. Låt: någon rockig svängig gungig låt.
33. Mat: något hemlagat
34. Dryck: Trocadero
35. Färg: svart vitt rött och brunt
36. Tv-serie: TVD, Dexter, Smallville, True blood
37. Stad: Göteborg
38. Land: Spanien, (Japan)
39. Ämne i skolan: Svenska
40. Bok: ÅH NEJ, har för många.

SENASTE:
41. Personen du tänkte på: Tänkte precis på pappa då jag skrev spanien ovanför
42. Personen du pussade: MEN CHRISTIAN!!!!!!!!11111
43. Gången du spydde: Hm. Dagen efter nyår? :D
44. Gången du grät: imorse faktiskt, surjävla kärring gjorde mig arg
45. Pizzan du åt: när min kusin var på besök
46. Gången du var i Göteborg: Julafton!
47. Gången du var i Stockholm: jag bor här
48. Gången du duschade: igår
49. Gången du sov: Inatt
50. Personen som såg dig gråta: christian
51. Svart eller vitt: Svart
52. Hund eller katt: Katt
53. Ut och festa eller hemma och mysa: både och
54. Tvspel eller datorspel: tvspel
55. Singel eller upptagen: upptagen!!!!! slutaaaa nu
56. Pussas eller kramas: båda
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead: FACEBOOK!!
58. Ragga eller bli uppraggad: Jag hatar att bli raggad. Så ragga!
59. Big Brother eller Paradise Hotel: Alex Schulman show!!
60. Har du svart hår eller blondt: Svart
61. Har du blåa ögon eller bruna: GRÖÖÖNA för fan
62. Choklad eller lakrits: choklad
63. Göteborg eller Stockholm: GÖTEBORG!!
64. Högerhänt eller vänsterhänt: Höger
65. Coca cola eller fanta: Coca cola
66. Pizza eller kebab: KEBAB BRUSCHAAAN
67. Randigt eller prickigt: randigt
68. Älska eller älskas: Båda
69. Leva eller dö: DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

ANTAL:
70. Personer du älskar: christian :D min familj, vänner
71. Personer du hatar: Några
72. Pojk-/flickvänner du haft: Ehhh.. Pär, Jonas, Nichlas
73. Personer du sovit bredvid, både tjej och kille: går inte ens att räkna upp! (håller med linda)
74. Glassar du ätit på en dag: Oj, många
75. Nämn en festival du vill på nästa år: METAL TOWN!
76. Gånger du haft minnesluckor: för många för att komma ihåg ;)
77. Gånger du varit hög: En
78. Personer du saknar just nu: mormor
79. Gånger ditt hjärta brustit: Fleraaaaa gånger! Jävla killar

VEM:
80. Vill du kyssa nu: MIN POJKVÄN.
81. Träffade du senast: min pojkvän
82. Sjöng du senast för: Irena
83. Hade du senast en msn-konversation med: Irena
84. Spelade du tvspel med senast: Johan, Christian och Christian
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu: ............ min kille
86. Vill du kasta en sten i huvudet på någon: En pedofil kanske?
87. Förtjänar att dö: Pedofiler kanske?
88. Är söt: ALLA SOM LÄSER HÄR HEHEHEHE
89. Vill du sova jämte inatt: TOM WELLING!!!! (förlåt, dig älskling....)

VAD:
90. Gör dig glad: christian, min bror, måla, tvspel, sol, skogen
91. Gör dig ledsen: allt annat
92. Vill du helst göra nu: äta mat och kolla på Dexter!!!!
93. Önskar du att du slapp göra: Jobba men ändå få cash! (håller med linda igen)
94. Vill du ha nu: en fet jävlaaaaaa fiskpinne och potatismos fifan vad hungrig jag är
95. Önskar du dig i födelsedagspresent: En systemkamera? :D
96. Längtar du till: Portugal i sommar :D
97. Tycker du om dina betyg: U S E L T
98. Ångrar du i ditt liv: Typ allt?
99. Är det bästa som hänt dig: CHRISTIAN ♥
100. Hur mycket är klockan: 20.14PHEW.
fan linda vilken tråkig lista

6 foot 7 foot.

Det är såååå skönt! ÅH!

Ja vafan gör jag uppe nu? Har varit uppe sen kl. 7. Sprang lite ärenden på stan, ska fortsätta här hemma för att sedan åka tidigare mot jobbet för att göra fler äreden och sen jobba hela dagen. Livet suger ibland då man är vuxen. BLE.

Hajdoooo

When angels cries blood.


Short n' hot!Orkar inte skriva ännu.
Återkommer.

RSS 2.0